login |

Craig Ferguson elröhögi

2018. 11. 28. 22:00 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: talkshow, video,

Az ugyan rossz, hogy nincs már Craig Ferguson és az ő Late Late Show-ja, viszont így a műsor legjobb pillanatait fanatikus rajongók egy videóba gyúrják számunkra, vagyis tekergetés, keresgélés nélkül élvezhetjük a zseniális dumákat és szegmenseket. A nosztalgia jegyében.

Ferguson azért is volt az egyik legélvezetesebb talkshow műsorvezetője, mert folyton elröhögött ezt-azt, egész emberközeli momentumokat kreálva ezzel. A tovább mögött három válogatás az efféle röhögő rohamokból.

5 hozzászólás Ne habozz!

Edete - 2018. 11. 28. 22:49

Na ez a műsor hiányzik de nagyon. Craig olyanokat tudott művelni…

Never - 2018. 11. 29. 01:05

na ja, Jimmy K es F-et is kidobnam a kukaba cserebe legyen egesz heten Ferguson. Neha visszanezek par adast YT-on es nagyon jol szorakozom. Ez a fajta humor mar nincs jelen Amerikaban. Szomoru.

Edrick - 2018. 11. 29. 02:58

Kb. egy éve lehetett (vagy januárban?), hogy kitettetek egy hasonló emlékeztetőt ha jól emlékszem ugyanezzel a címmel, de akkor csak az első videóval. Ez mindegy is, csak annyi, hogy azóta sajnálom, hogy nem követtem ezt a műsort, amíg ment. Fergeteges látni, mit művelt ez az ember.

_Peter - 2018. 11. 29. 10:19

A legjobb! Szerencsére a YouTube tele van vele.

jetcool - 2018. 11. 29. 19:36

Mióta Craig abbahagyta több hullámban néztem rongyosra a Youtube-ot. Meglehetősen időtlen az a humor, az amit csinált. Mostanában Graham Nortonra tudok ráfüggni, de azért az egy másik kávéház, bár ő is meglehetősen fesztelenül beszélget a vendégekkel.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz