login |

Délelőtti videó 1.: Gotham

2018. 11. 29. 10:09 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video,

Akkor ez most No Man’s Land? Vagy Legend of The Dark Knight? Mindkét alcímet nyomatják. A tovább mögötti négy új előzetes (3 videóban) bemutatja az új, gotham-i status quo 1., 22., 45. és 87. napját. A város tényleg senkiföldje lett. Vagy senkik földje.

3 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2018. 11. 29. 12:18

Úristen, ez nagyon jól néz ki! Vajon beszállhatok csak erre az évadra? (Aztán ha tetszik, akkor megnézem az első 4-et is, mivel most már nincs idő ledarálni a 4 évadot.)

Neoprimitiv - 2018. 11. 29. 12:43

Kissur: igazából a szövetségek, ellenfelek, néha még a karaktert alakító szereplők is folyamatosan változtak, akik maradtak azok viszonylag egyértelműen felismerhetők a Batman univerzumból. Gondolom az utolsó évadra is ez lesz a recept, szóval szerintem nyugodtan be lehet szállni.

Az, hogy kinek kivel miért van éppen le- és elszámolni valója, az ha jó az aktuális történet, kevésbé lesz érdekes. Négy évad után nagyjából mindenkinek mindenkivel.

Peter Wiggin - 2018. 11. 29. 13:41

Kissur: Simán megéri szerintem, az első évadban az elején van egy kis maszatolás, de a 6. rész környékén beindul a lényegi sztori és onnantól kezdve van egy viszonylag konstans jó minőség. Nekem speciel ez a number 1 képregénysorozat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz