login |

A DC Universe menetrendje

2018. 12. 04. 16:55 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek

Nem szentírás, de kábé így lehet várni a DC és a Warner közös streaming platformjára érkező sorozatokat.

Ugye a Titans már be lett mutatva (és elég jók a vélemények, többször a heti legjobb epizódok közé került), ezt a Young Justice folytatása, az Outsiders fogja követni 01.04-én, majd pedig a Doom Patrol jön még a Swamp Thing előtt, és a sort az élőszereplősöknél a Stargirl fogja zárni, valamint a Harley Quinn, hogy utána a ciklus újrainduljon. Gondolom.

Kérdés, hogy ezzel a kínálattal most el lesznek sok évig, vagy mindig kipöckölnek egyet, hogy hozzanak a helyére másikat.

5 hozzászólás Ne habozz!

mSO - 2018. 12. 04. 17:03

Eddig jól indultak!

Mate4182 - 2018. 12. 04. 17:26

Bar fenntartom hogy a DC sokkal erosebb animacios teren mint a MArvel, de ebbol a listabol nekem cask az eloszereplosek azok amiket igazan varok. Az animaciosokba szerintem bele se fogok nezni, hacsak nem olvasom valahol hogy baromi jok…

winnie - 2018. 12. 04. 17:37

engem alapból nem érdekel az animáció, de ugye a young justice-ról mindenki felső fokon beszélt, nem véletlenül volt akkora letargia a kaszánál, míg a harley quinn két rettenet vicces embernél kötött ki (ld. lejjebb a linket), ezért is bízok benne, hogy jó lesz a fogadtatása. de akinek nem kenyere az animáció (ld. nekem), azt nem nagyon fogja egyik sem felkavarni.

aki kíváncsi a harley quinn készítőire:

http://traffic.libsyn.com/3rdandfairfax/WGAW0073.mp3
http://traffic.libsyn.com/3rdandfairfax/WGAW0103.mp3
http://traffic.libsyn.com/3rdandfairfax/WGAW0110.mp3

DarkEagle - 2018. 12. 04. 18:15

Az Ifjak Ligája nagyon jó mindenképp érdemes nézni, most hogy jön az új évad ugye fel is került az első 2 évad belőle a DCU-ra. Nyilván ez csak annak mond valamit aki veszi a fáradtságot mint én és VPN-el előfizet az oldalra mert még lehetséges ugye. Kíváncsi vagyok meddig lehet ez így mert a Netflixnél is csak 1-2 évig tudtam használni a VPN-t.

A Harley-s sorozatot meg nagyon várom mert tényleg olyan igazi Harley feelinges cuccnak néz ki.

Az élőszereplősek közül meg nyilván a Doom Patrol mert láttam hogy kb mi várható tőlük a Titansben plusz ugye a James Wan féle Swamp Thing. Annak tudnék nagyon örülni ha ide is meghívnák Constantine-t a CW-ről. :D De az nyilván lehetetlen kb mert a Titansba pl tuti jön idővel Kid-Flash avagy Wally West meg pár helyen még ütközhetnek majd a CW-vel. Kiderül.

Bálint - 2018. 12. 05. 13:40

Én amúgy nem értem a young justice körüli hype-ot. Én elég nagy DC animation rajongó vagyok, szerintem mindent láttam a batman tas óta, és hát a Bruce Timmes justice league a csúcs. A young justiceban voltak jó pillanatok, de azért nagyon nem szálltam el tőle, a csapat is kaotikus volt, a történetek is ugráltak az epizódikus meg az átívelés között. Meg ugye mindig furcsa, hogy miért a fiatalok oldják meg, amíg az “igazi” szuperhősök csak besegítenek. Szóval szerintem nem volt az jó, meg is érdemelte a kaszát, persze kíváncsi vagyok a folytatásra, de egy igazi justice league sorozatnak sokkal jobban örülnék. (a justice league actiont inkább meg se említem)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz