login |

3 hozzászólás Ne habozz!

BWAttila - 2018. 12. 07. 08:12

En nem birtam az 1. reszt sem vegignezni, egyszeruen semmi nem tetszett benne. Az eredeti filmeket mai napig szeretem, de ez nekem sok(k) volt :( Nem vagyok szakerto a temaban, de a nezettseget a platformmal magyaraznam. Youtube kezenfekvobb mint Prime vagy Netflix, ingyen honappal a streaming szolgaltatas megkezdesekor sok embert elcsabitottak, na meg az is segitett, hogy az alapkoncepcio egy klasszikus, plusz regisztracio/fizetes meg csak ugy semmi nelkul dobta az emberrel szebe a youtube az elso reszt (legallabbis nalam). Bizom benne, hogy nem az en izlesficamom az oka a nemtetszesemnek es mas is osztozik a velemenyemen.

winnie - 2018. 12. 07. 08:16

BWAttila: biztos, hogy nem leszel egyedül, de az 50M kiemelkedő, mert jó pár sorozata van a youtube premiumnak, kiemeltek vagy olcsóbb, youtube-személyiségekre épülők, de ez kimagasló szám. egy impulse 17, az origin, igaz csak pár hét alatt, de 13 milliós nézettséget ért el.

juhaszvik - 2018. 12. 07. 13:21

BWAttila: én pont fordítva látom. más platformon (netflix, kábeltévé) közvetítve ez egy sikeres(ebb) és felkapottabb sorozat lenne. nálam év egyik újonca, és most rámernék tenni egy fémkétszázast, hogy benne lesz a top5 versenyen a JAW-on (újonc kategóriában).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz