login |

9 hozzászólás Ne habozz!

Brynden Rivers - 2018. 12. 09. 18:42

A legutóbbi évadon már nagyon látszódott a forrás és kreativitást hiány.

Jobb lenne ha ez lenne az utolsó évad és méltó lezárás.

winnie - 2018. 12. 09. 19:06

amellett, hogy te is tudod, hogy az az utolsó évad, amit te utolsónak akarsz (megette a fene, ha minden sorozatot addig nézne az ember, míg be nem fejezik:), elvileg mindig a lehetőségekhez igazítjàk a részeket, a sztorit, szóval nem kéne látszódnia. és amiket olvastam az 5. évadról, az alapján az jön le, hogy kreativitásban nem volt hiány.

nem ehhez kapcsolódóan: mindig fura belegondolni, hogy miközben minimum heti egymilliãrd forintot költenek egy ilyen sorozatra, pénzhiányról van szó – és nem jogtalanul, mert nyilván elég nagy a különbség a kétszerannyihoz képest, bár országoson a forgatás ideje a legfontosabb tényező, hiszen 8 nap alatt vesznek fel egy részt, és sok költség itt érhető tetten. ld. egy netflixes epizód két hétig foroghat, és főleg azért kerül sokkal többe, nem azért, mert annyival több a lehetőség. (plusz az idő minden téren jelen van, ld. díszlet vagy koreográfiák.)

Bryant56 - 2018. 12. 09. 19:06

#Brynden Rivers

Már be van rendelve a 7. évad, tehát biztos nem ez lesz az utolsó évad.

Számomra egyes helyeken gyengült a sorozat, míg máshol erősödött. Nekem Mack karaktere kezd egyre jobban irritálni. :S

Margo - 2018. 12. 09. 20:23

Magyar csatornára jön valamikor?

winnie - 2018. 12. 09. 20:26

nem valószínű, de persze bármi előfordulhat, a remény hal meg utoljára.

DarkEagle - 2018. 12. 09. 22:55

Winnie én a sorozataim 98%-át addig nézem amíg mennek. Nagyon kevés sorozatot kaszálok amit pedig félúton esetleg abbahagyok azt On-Holdra teszem de idővel akkor is befejezem. Nem lehetetlen dolog. Főleg annak aki nem csak premiert néz. Évi 5-6 új sorozatom van kb nagy átlagban és az baromira nem sok ha azt nézzük mennyit dobnak ki. Amit nem kezdek el azonnal megy a Tervezettek közé aztán majd valamikor elkezdem ha meg közben esetleg 1-2 évad kaszálja a tévé akkor bele se kezdek mert minek?

Egy sztori akkor jó ha kerek, ezért kell végig nézni, legyen bármi is a vége. Sok sorozatot láttam már aminek nem jött be a vége de nem bántam meg hogy végig néztem.

Itlosz - 2018. 12. 10. 01:49

Szerintem k*rvajó volt az ötödik évad is, és sok minden jellemzi ezt a sorozatot, de az ötlethiány nincs köztük.
Reméled ez az utolsó? Ne nézd tovább, akiket érdekel annak meg hagyd meg az örömöt.

winnie - 2018. 12. 10. 02:14

darkeagle: persze, hogy nem lehetetlen, de szerencsére csak az csinál ilyet, aki nagyon irracionális, ÉS/VAGY nem akar sok jó dolgot látni, inkább beéri kevesebbel. de nem téríteni akarok, nekem nem hiányzik, hogy bosszankodjak és kaszával fenyegetőzzek, te is tudod, nem ismétlem magam, hogy míg van, akinek megéri rosszabb részeken átvergődni magát, hogy jó esetben később rohadt jókat lásson megint, más inkább konstans rohadt jókat akar látni, és nem érdekli, hogy azokat valami új néznivaló hozza, vagy régi darab.

“Egy sztori akkor jó ha kerek,”

így van, ez az, ami nem is vita tárgya. de ugye egyrészt a tovább/végignézés nem feltételez kerek sztorit, másrészt, ha valaki abbahagy valamit, akkor is bőven lehet kerek a sztori, amit kapott, köszönhetően annak, hogy nem egy sorozat zárja le az évadjait – ld. a shield is próbálta évadzárósnak megírni az utóbbi szezonjait.

e-batta - 2018. 12. 10. 10:59

Tud valaki valami infót a következő évadról? Az Avengers 4 – EndGame után veszi fel a történés fonalát? Az utóbbi évadokban már teljesen elszakadtak az MCU-tól, pedig nekem azok az utalások nagyon tetszettek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz