login |

Új Ghost in the Shell-anime érkezik

2018. 12. 09. 19:42 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: anime, az év híre, Ázsia sorozatozik, hírek,

A Netflix tovább folytatja az anime műfajához köthető bejelentéseit. Ha még emlékeztek, tavaly tavasszal írtuk meg, hogy az Appleseedért felelős Shinji Aramaki és a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex mögött álló Kenji Kamiyama új Ghost in The Shell-sorozatot fog készíteni, most pedig kiderült, hogy a GitS:SAC mondhatni harmadik szezonjának, a Ghost in the Shell: SAC_2045-nak az otthona a Netflix lesz.

Ezen kívül még az derült ki, hogy a gyártó a Production I.G. és SOLA Digital Arts lesz, és 2020-ra tervezik a bemutatót, ami egy animációs sorozatnál nem annyira meglepő dolog. Mármint, hogy a bejelentés után ennyi idővel kerül adásba. A Netflix újjászületésként írja le az SAC_2045-t, és újgenerációs animációként, mely az Aramaki és a SOLA által kitalált új formában, 3DCG-be fog átváltozni.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra talán ez a legérdekesebb “ismert neves” animéhez köthető bejelentésük eddig. Az Evangelion érkezése nem hozott lázba, meg az nem is friss cucc, az élőszereplős Cowboy Bebop nagy hátránnyal indul nálam, a Pacific Rim talán valamennyire várós, viszont közel sem annyira, mint egy a fenti nevektől érkező új Ghost in the Shell.

4 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2018. 12. 09. 22:47

Nagyon kíváncsi vagyok mit hoznak ki ebből. A készítő gárda eléggé ígéretes szóval egyelőre bizakodok. Viszont ez új divat ezzel a 3DCG-vel nem nagyon jön be. Oké olcsóbb de jobb szeretem az igazi rajzoltat.

Egyébként még lesz egy Blade Runner anime sorozat is szintén Netflixen asszem. Nem tudom erről volt-e hír nálatok.

winnie - 2018. 12. 10. 02:00

az adult swimen lesz, majd írunk róla.

Ace - 2018. 12. 10. 09:15

Ha valóban 3. évad lesz akkor jöhet. Én nagyon jól szórakoztam a SAC első és második évadán nem nézek Animéket csak ezt néztem szóval a 3DCG-ről nincs ismeretem de a régi megvalósítás főleg a második évad tetszett de mindenképpen belenézek majd remélem tényleg minőségi lesz az animáció mert ha valami akkor a GitS megérdemli a minőséget.

pytta - 2018. 12. 11. 10:51

Én is a klasszik rajzolt stílust jobban szeretem, de azt hiszem, bele kell törődnöm, hogy ezek a trendek már nem változnak (ahogy a képregényrajzolás terén is a ’80-as, ’90-es évek stílusában ragadtam, nem tudom szeretni az újakat, ez van).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz