login |

4 hozzászólás Ne habozz!

Hallak65 - 2018. 12. 10. 10:40

Nálam 7 rész után kasszát kapott, de erre biztos visszanézek. Kíváncsi vagyok, hogy próbálják meg “exterminate”-elni az új Doctort ;)

LoGi - 2018. 12. 10. 10:51

Szomorúan jelentem ki én is amúgy, hogy ennek az évadnak a részei engem se nagyon hoztak lázba, csak az első rész adta igazán, és a hetedik, Kerblamos rész után én is lemorzsolódtam. Az újévi részt persze tuti megnézem, meg valószínűleg a köztük lévő epizódokba is belenézek, max átpörgetem ha nem tetszik a setting.

kplesz - 2018. 12. 10. 12:40

Nekem eddig csak a Kerblamos rész tetszett. A többi elég gagyi lett sajnos. Pedig nekem Jodie volt az elso dotor akit láttam. A boszorkányos rész milyen gagyi volt már? hány millioszor láttuk már? Timeless, LOT meg még egy csomo másik sorozat. Mindeggyikben unalmas, de a DW-ben ahol mindig full random király dologk történnek (megnézetem már kb az elso 3 évadot az új sorozatból) abban már milyen unalmas egy ilyen résszel előjönni.

grew - 2018. 12. 12. 14:39

Tippre nem a dalekok mert azok csak kiirtani akarnak nem irányítani, hanem, egy új ellenség, és az ereje, a gyűlöleten, félelmen alapszik. Megint csak egy idióta demagóg tanmese lesz, a szeretet fontosságáról.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz