login |

Délelőtti videó 6.: The Innocent Man

2018. 12. 10. 12:40 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: video,

A Netflix újabb true crime dokumentumsorozattal jelentkezik jövő héten. Ez John Grisham regényén alapul, a The Innocent Man: Murder and Injustice in a Small Townon, ami itthon Az ártatlan ember címmel jelent meg – itt a magyar nyelvű tartalma.

Egy 80-as évekbeli, oklahomai kettős gyilkosságot dolgoznak fel benne, ami és aminek a fejleményei megrázták az ottani közösséget, beindított egy láncreakciót. Főleg amikor újra nyitották az ügyet, és megkérdőjeleződött, hogy a jó embereket ítélték-e el. Az előzetes a tovább mögött. A sorozat szokás szerint rengeteg interjúrészletet is fog tartalmazni hozzátartozókkal, a hatóságot képviselőkkel, de többek között Grisham is feltűnik majd benne.

3 hozzászólás Ne habozz!

sleuth - 2018. 12. 28. 17:17

Egészen elképesztő a történet és a sorozat is, szomorúvá tesz hogy nincs itt egy komment se róla:)

A sztori minimum olyan durva mint a Making a Murderer, ha nem durvább. Akinek az tetszett, annál ez is biztosan betalálna.

Gyuricza Imre - 2019. 12. 29. 19:30

Most néztem meg, és az a legkevesebb, hogy rettenetesen fel vagyok háborodva. És ez a Peterson nevű fickó ágyban, párnák közt fog meghalni, békében a lelkiismeretével. Miféle ember az ilyen?

winnie - 2019. 12. 29. 20:01

35 év után kiengedték a börtönből azt a Karl Fontenot-t, aki a Netflix-es dokuszéria, a The Innocent Man főszereplője volt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz