login |

Hírszerda – Get Shorty 3. évad!

2018. 12. 12. 09:05 - Írta: winnie

32 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Nox 1. évad
 • Premier: Burgers, Brew & ‘que S5 + Finálé: Bogaras szülők S1 (vendégblogger?), Married at First Sight: Honeymoon Island S1 + volt Hollywood Game Night-epizód
 • Magyar premier – HBO GO: 12.12 Nox (Nox) 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 12.15 Péntek esti vacsora (Friday Night Dinner) 4. évad
 • Magyar premier – Duna: 01.19 A Dal 8. évad
 • A Helix szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Back Street Girls: Gokudols S1,
 • A Jean-Luc Picard-os Star Trek-sorozat 2019. végén mutatkozik be a CBS All Access-en.
 • A 2019-es Nagy DC-s Crossover címe Crisis on Infinite Earths lesz.
 • Elég jól áll a Modern Family szénája egy esetleges 11. évados berendelés kapcsán, ugyanis a felnőttekkel (Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Ed O’Neill, Eric Stonestreet és Sofia Vergara) már nagyjából sikerült megegyezni.
 • Új sorozat: The Outsider – HBO, készítő: Richard Price, pilotrendező: Jason Bateman, házi rendező: Jack Bender, főszereplő: Ben Mendelsohn – Stephen King regénye (itthon: A kívülállóitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján. Egy thrillerről van szó, melyben egy borzalmas bűnténnyel vádolt ember ártatlansága a kérdés. Egy elismert kisvárosi polgárt, tanárember, két gyerekes apát azzal vádolnak, hogy groteszk módon megölt egy 11 éves gyereket – sziklaszilárd alibije ellenére, ugyanis a tetthelyen ott találták a DNS-ét és az ujjlenyomatát.
 • Rég volt róla hír, de most már eléggé konkrétnak tűnik a Celebrity Deathmatch felélesztése (ez egy MTV-s, pankrációs gyurma animációs sorozat volt anno), bár még nem tudni, hogy milyen platformon. Az biztos, hogy az eredeti készítő, Eric Fogel is benne van a projektben, és Ice Cube lesz a sorozat hangja.
 • Még egy epizodikus antológia! A Syfy pilotszkriptet rendelt be a Night Gallery rebootjához, amit Jeff Davis és David Janollari ír. A 60-as évekbeli klasszikus modernizálása ugyancsak drámaian ironikus, tanulságos, sötét hangulatú történeteket fog elmesélni, mindenféle modern rémálmot (például félelem a közösségi média veszélyeitől) feldolgozva.
 • A CBS berendelte egy komédia pilotszkriptjét, aminek főszereplője Jaime Camill lenne.
 • A Top Chef 16. évados premierjében készített kaják fotói.
 • Itt a Netflix-es Comedians of The World fellépőinek listája országok szerint. Amerikából ott van Chris D’Elia vagy Nicole Byers, de mellette van 4-4 ausztrál, kanadai, quebeci, dél-afrikai, angol, francia és közel-keleti humorista is, 3-3 fővel pedig India, Mexikó, Brazília, Hollandia és Németország képviselteti magát.
 • A Hulu a második félévben több új felhasználót szerez, mint az elsőben, szóval tovább növekedik, így 2019-et 24M-val fogja nyitni, miután januárban 17, májusban pedig 20M volt. A cél a 30-50M otthonba való eljutás.
 • A Doctor Who nézettségét leginkább a 18-34-es női közönség nyomta meg Amerikában, akik aránya megduplázódott a 10. évadhoz képest, és korosztályukban a sorozat top15-ös. Az átlag nézettség ott is nőtt egyébként az S10-hez képest, 20%-kal. Nyilván eleinte jóval magasabb volt, később meg már nem sokkal volt magasabb annak átlagánál, így jött ki a szám.
 • Mark Mylod Amazing Stories-epizódot fog rendezni.
 • Az Epix berendelte a Get Shorty 3. évadját.
 • Múltkor csak a produkciós közlöny infóira hivatkozva közöltük a hírt, de most már hivatalos: az Amazon berendelte a Goliath 3. évadját.
 • A Survivor legutóbbi kiesője nyilatkozik (itt is), és Jeff Probst, a műsorvezető is mond ezt-azt a múlt heti epizódról.
 • Julie Plec, a Legacies készítője beszél a legutóbbi epizódban történtekről. Itt is. És itt is. És Kaylee Bryant (Josie) is mond ezt-azt. Itt is.
 • Állandó szerep: Dylan McDermott, January Jones, Jessica Lange – The Politician (Netflix), Desmond Chiam – The Reef (ABC),
 • Vendégszerep: Nat Faxon – Life in Pieces, Garrett Wareing – Pretty Little Liars: The Perfectionists (visszatérő), Melissa De Sousa – Becoming a God in Central Florida (visszatérő), Dara Renee – black-ish (visszatérő),
 • Interjú: Alex Borstein (Susie – The Marvelous Mrs. Maisel), Rachel Brosnahan (Midge – The Marvelous Mrs. Maisel), Minka Kelly (Dove – Titans), Doug Jones + még egy (Saru – Star Trek: Discovery),
 • A TV2 bejelentette az Exatlon 4 férfi sportolóját: Fodor Rajmund, Dombi Rudolf, Ungvári Miklós és Bereczki Krisztián.
 • Új minisorozat: Capa – War Photographer – francia, 6 rész, készítő: Gilles Bourdos és Yaron Seelig, a legendás fényképészről, Robert Capa-ról, amikor Olivier Delbosc-kal elindította a Curious Times-t.
 • A Gotham Group megvásárolta Samira Ahmed megjelenés előtt álló könyvének, az Internment-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. Egy muszlim tinédzser lányról, akinek az élete megváltozik, amikor Amerika elfogadja a muszlim-amerikaiak polgárjogait korlátozó törvényeket, többek között kijárási tilalmat rendelve el számukra, valamint zsidó barátjával sem lehet szerelmi kapcsolata. Idővel családjával együtt internáló táborba kényszerül, ahol rálel arra a bátorságra mely révén kiáll hite, valamint az ország mellett, amiben hisz.
 • A Captive-et készítő Lightbox újabb true crime dokusorozatot készített a Netflix-nek. Ennek címe Murder Mountain lesz, 12.28-án kezd és 6 részben egy eltűnésre összpontosítva egy rengeteg eltűnésről hírhedt vidéket mutatnak be San Francisco északi részén, az oregon-i határ közelében, ahol elég keményen folyik a marihuána termesztése és komoly gyökerei vannak a törvényenkívüli, igazságtevős kultúrának. Rendező: Joshua Zeman.
 • A Lindsay Lohan’s Beach Club 01.08-án kezd az MTV-n.

32 hozzászólás Ne habozz!

kiskiraly - 2018. 12. 12. 09:17

Sixx elmélkedik a Spíler TV jövőjéről egy Ködös ALbion podcastban
https://youtu.be/BnjL7Cf–K8?t=2560

debali - 2018. 12. 12. 09:21

Sziasztok!
Január 2-án indul a tv2-n a “Legyen ön is milliomos” is, és minden hétköznap lesz az “Exatlon” után.

GYV - 2018. 12. 12. 09:22

Magyar premier:

Kúria (Another Period) – 2. évad, január 19, Comedy Central

Megborulva (Crashing) – 3. évad, január 21, HBO

NCIS: New Orleans – 5. évad, január 24, AXN

Tévépremier:

Siker (Uspjeh) – 1. évad, január 6, HBO3

Legacies – A sötétség öröksége (Legacies) – 1. évad, január 8, HBO

A Klikk (The Clique) – 2. évad, január 26, HBO

spyblat - 2018. 12. 12. 09:34

Crisis on Infinite Earths?

Szóval akkor végre egyesítik az összes Földet :D

cato - 2018. 12. 12. 09:36

“A 2019-es Nagy DC-s Crossover címe Crisis on Infinite Earths lesz”

Ezek szerint már be is rendelték az új évadokat?

winnie - 2018. 12. 12. 09:39

nem. ezt az irók akarják, hogy a csatorna miképp dönt, az más kérdés. de ha kasza is lesz az arrow, a színészeket meg tudják szerezni.

Kissur - 2018. 12. 12. 09:44

A DC-sek nem merték az Infinite War-t adni címnek? :D

dochollywood - 2018. 12. 12. 09:44

Ezt már lehet kiveséztétek az oldalon, de nekem csak most tűnt fel, hogy a Deadly Class 1. évadát az HBO mutatja be itthon (Orgyilkos osztály címmel).

Flanker - 2018. 12. 12. 09:47

kiskiraly: köszi a jelzést :)

spyblat - 2018. 12. 12. 09:54

“A DC-sek nem merték az Infinite War-t adni címnek? :D”

Ez az eredeti képregényes cím ;)

Kissur - 2018. 12. 12. 10:07

spyblat: Elhiszem, és akkor jogos is. De marketing szempontból erősebb lett volna, mert erre felkaptam volna a fejem, hogy ilyet meg mernek lépni. Nyilván nem merték volna meglépni akkor sem, ha nem ez lett volna az eredeti cím. :)

spyblat - 2018. 12. 12. 10:20

Szerintem jogi akadályok is lennének egy ilyen címadásban :D

Edrick - 2018. 12. 12. 10:21

Én is azon gondolkodtam, hogy akkor most be van-e biztosítva az összes sorozat a következő évadra is, de tulajdonképpen, ha valamelyik kaszát kap tavasszal, és visszahívják a színészeket, akkor ezzel a crossoverrel le is lehet zárni adott szereplők történetét.

Enzo - 2018. 12. 12. 10:41

Van egy rohadt jó interjú az Aranyélet készítőivel, ha vótmá, akkor bocs :)
https://revizoronline.com/hu/cikk/7649/beszelgetes-krigler-gaborral-es-tasnadi-istvannal-az-aranyeletrol

Anonymus - 2018. 12. 12. 11:12

Edrick: Én a Marveles sorozatoknál vagyok így, még mindíg reménykedek benne, hogy az összes elkaszálása után a következő Defenders évadban lezáráják az egészet :)

winnie - 2018. 12. 12. 13:56

valaki tud erről valamit?

az rtl klubra jön december utolsó hetén:

Országos tévépremier!
Candide
(Candide)

Magyar animációs filmsorozat (2018 – 82′)
Korhatár: 16
1-13. rész

Történet:
Kolozsi László; Bera Nándor; Turai Balázs

Zene:
Benjamin Efrati

Rendező:
Kreif Zsuzsanna; Turai Balázs; Bera Nándor

Voltaire klasszikusának animációs adaptációjában Candide megpróbálja elnyerni szeretett Kunigundája szívét különböző kortárs helyszíneken. A 13 epizódos sorozatban nehéz helyzetekben találja magát, és szembe kell néznie a világ kegyetlenségével. Azonban Pangloss mester utasításait követve megpróbál optimista maradni, miközben körbeutazza a világot egy kaliforniai start-up cégtől kezdve Észak-Optimisztánon keresztül az űrig. Épp úgy, mint az eredeti regény, az adaptáció a mai politika és vallás kortárs szatírája.
Az abszurd humor, az aktuális társadalmi utalások, a meseszerűen irreális szituációk teszik szórakoztatóvá az egyes epizódokat. A sorozat vizuális újításokkal teli, friss képi világa a magyar animáció fiatal, feltörekvő generációjának legjobbjaitól származik.
A sorozat főszereplőinek hangját Rajkai Zoltán (Candide), Máté Gábor (Pangloss Mester) és Jordán Adél (Kunigunda) adják.

A műsor egésze vagy külön jelölés szerinti része feliratozva is elérhető az RTL Klub TXT 888. oldalán!

dochollywood - 2018. 12. 12. 13:58

Nem tudom mi ebből az igaz, szóval mérget ne vegyetek rá:

Deadly Class – HBO GO (dec. 20.) /pilot/

GYV - 2018. 12. 12. 14:40

winnie: 2014-ben mutatták be a pilot epizódot, majd 2015-ben berendeltek hozzá további 12 részt, ezzel 13 részesre bővítve az évadot. A teljes sorozat végül idén készült el, nemrég pedig bemutatták az Anilogue fesztiválon.

A teljes pilot: https://youtu.be/KzyxHOwdM2o

A magyar hangok:

Rajkai Zoltán – Candide
Kulka János – Pangloss
Jordán Adél – Kunigunda
Elek Ferenc – Báró fia
Faragó András – Báró
Kemon W. Thomas – Cacambo
Molnár Piroska – Bárónő

Előzetes:
https://vimeo.com/281651753

A történetről gondolom nem kell írni. :)

winnie - 2018. 12. 12. 14:43

köszi!

Desmond Wallace - 2018. 12. 12. 14:53

Candide: http://mecenatura.mediatanacs.hu/adatlap/909/Candide_213_epizod

Érdekes, hogy ezt nem az M2 mutatja be.

kiskiraly - 2018. 12. 12. 15:25

Flanker: szivesen!

DarkEagle - 2018. 12. 12. 16:04

Azt kihagytátok pedig elég fontos változás, hogy a 2019-es crossover a ‘Végtelen Világok Krízise’ nem télen lesz ahogy eddig volt minden crossover hanem jövőre ŐSSZEL jön. Ami felvethet egy olyan dolgot ami ugye a sztori lényege is, a REBOOT. Nem lepne meg ha a sorozatok rögtön a crossoverrel kezdenének és utána startolnának az évadok. Mert az eléggé nyilvánvaló hogy mindegyik be lesz rendelve. Elég nagy baromság lenne ha most ekkora dolgot bejelentenek és utána kaszálnák a sorozatokat. :D

VISZONT, azt eltudom képzelni hogy pl az Arrow sokat fog változni hiszen megy 7 éve jövőre jön a 8. évad amiben akár már más is lehet a főszereplő egy esetleges reboot után. Aki nézi az idei évadot szerintem tudja mire gondolok.

Amúgy nagyon kíváncsi vagyok mennyire lesz bátor a CW brigád mert most nem mellébeszélés ment hanem ténylegesen elkezdték a fentebb írt sztorit amit a világ egyik legjobbjának tartanak képregényes körökben.

winnie - 2018. 12. 12. 16:43

“Azt kihagytátok pedig elég fontos változás, hogy a 2019-es crossover a ‘Végtelen Világok Krízise’ nem télen lesz ahogy eddig volt minden crossover hanem jövőre ŐSSZEL jön”

a mozis nyár májusban, vagy április végén kezdődik, úgy a tévés őszbe beletartozik a december első két hete is, de az még nagyon messze van, hogy tudják az időpontokat, ezért a fall-t használják, max később csillagászatilag is winter lesz, de senkit nem fog érdekelni némi pontatlanság. a lényeg, hogy nem írhatnak egyszerűen mást, ha nem akarnak túl konkrétak és túl homályosak lenni, mert a 2019. nem utal arra, hogy jövő ilyenkor, a 2019. winter túl félreérthető, hogy január-február, míg a 2019. december túl konkrét. persze nem zárom ki, hogy ezzel nyitnak, sőt, logikus is lehet, megdobhatnák vele a sorozatokat, de egyelőre nem érdemes többet látni bele, mint amennyit tartalmaz.

“Mert az eléggé nyilvánvaló hogy mindegyik be lesz rendelve.”

valószínű, de nem nyilvánvaló. valamikor elkezdik a kaszákat, és sosem lesz olyan, hogy ezek a legkevésbé nézettek között vannak, a 7 évad jó kaszálási pont. nem merül fel bennem, hogy most kaszálnák, de jövőre és 3 év múlva is ugyanez lenne a helyzet, hogy azt mondod, hogy “nem fogják kaszálni őket”, márpedig valamikor véget ér az arrow. akár most is, ha nem sikerül megegyezni a főszereplő színésszel, bár persze nyilván mással is lehetne folytatni, ha akarnák, ahogy írod, sőt, ha egy fokkal jobban hozna az arrow, lehet, hogy ezt is csinálnák első nekifutásra.

DarkEagle - 2018. 12. 12. 17:35

Igen ez a “FALL” jelzés elég sok embert félrevezetett és lehet hogy tényleg csak annyi hogy nem akartak pontos dátumot írni. Amell tuti hogy szeretné folytatni legalábbis nekem a Tweetjeiből ez jön le. De nyilván nem egy A listás színész hogy válogasson vagy eldobjon egy jól fizető állást. :D Spoilerezni nem akarok de egyébként szerintem a 8. évad után simán mehetne kukába az Arrow és rebootolhatnák egy Green Arrow címmel akár elvégre ez az egyetlen sorozat aminek nem a címszereplő hős neve a címe. LOT-ot most ne számoljuk ide hisz ott csapat a főszereplő. Flashben is lehet egyébként elég sok változás hiszen már az 1. évadban láttuk az újságot amiben azt írták hogy eltűnt a Krízis közben, igaz ott a dátum 2024 volt de ezt bármikor előre lehet hozni főleg ha a mostani évadot nézzük.

Mindenesetre a CW feldobta a magas labdát, nagyon kíváncsi vagyok hogy le is csapják-e. Abban szinte 100%-ig biztos vagyok hogy elég nagy változások lesznek mert ha nem így lesz akkor csalódott leszek hiszen akkor minek vettek elő egy ekkora sztorit aminek a reboot a lényege.

Egyébként a crossoverről egyben lesz majd kritika vagy mindhárom részről?

Dlee - 2018. 12. 12. 17:36

winnie:Hallottatok valamit az uj Gothames hirekrol? Hogy egy szinoszno kiirta twitterre hogy azert lesz vege a sorozatnak mert a cwsek sajat Gothamet akartak? Es hogy a kellekeket is atszallitjak hozzajuk? Nem tudom mennyire igazak.. remelem nem.

Desmond Wallace - 2018. 12. 12. 17:42

Tegnap volt a Bogaras szülők fináléja.

winnie - 2018. 12. 12. 17:45

“gyébként a crossoverről egyben lesz majd kritika vagy mindhárom részről?”

este jön.

DarkEagle - 2018. 12. 12. 18:14

@Dlee szerintem ez kamu. Alapból semmi köze egymáshoz a két csatornának. Oké mindkettő Warner és DC gyártmány de ennyi. Plusz a Batwoman sorozat Chicagoban forog ahol a Nolan féle Batman trilógia is a Gotham pedig nem. Mondjuk annak tudnék örülni ha a Gotham stáb fontosabb tagjai átjönnének CW-re a Batwoman szériába. :D

dochollywood - 2018. 12. 12. 18:24

Deadly Class magyar feliratos előzetes az HBO GO jóvoltából:

https://www.youtube.com/watch?v=Q_-wNS6_gd8&feature=youtu.be

Desmond Wallace - 2018. 12. 12. 20:20

“Abban reménykedem, hogy A mi kis falunk következő 12 része is ugyanúgy hasítani fog, mint a korábbiak”

Szóval most már tuti, hogy 17 részes lesz a 3. évad.

Itt az egész interjú Lengyel Tamással:
https://port.hu/cikk/mozi/nem-vagyok-nindzsaalkat-lengyel-tamas-interju/article-56568?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link&fbclid=IwAR3n5BJbNgnejPSt0H4MRUPD5ibA4j_AAnq7djjaV63oRgU0lvBCF-Pw8Hc

Dlee - 2018. 12. 12. 21:13

@DarkEagle
https://twitter.com/AmyNovondo/status/1072846152532459521?s=09
ha kamu ha ha nem akkor se kaptunk magyarazatot normalisan a kaszara, a fox azt mondta meg aprilis korul hogy szeretnek folytatni. Aztan hirtelen oke utolso evad, ennyi. Egy idore ra meg bejelenettek a Batwomant. Nehez elhinni hogy csak veletlen egybeeses.Meg amugy is miert gondolkoztak egyaltalan Gothamben, ott van nekik a Zold Ijasz aki alapvetoen egy Cw Batman? Barhogy nezzuk ez oraiasi tiszteletlenseg volt toluk meg akkor is ha nincs kozuk hozza.Ja meg ugye most naluk vannak a jogok is elvileg a karakterekhez, mutattak Oswald es Rebusz nevet az elmegyogIntezet ajtokon is.

winnie - 2018. 12. 13. 08:02

dlee: itt elég nagy kavar van. a jogok nem csatornáknál vannak, hanem stúdióknál, a karakterekre az írók kapnak engedélyt a jogtulajdonostól, batwomant az írók akarnak, neveket bárhova firkálhatnak. a gotham és ami cw-s az külön tészták, nem zavarják egymást. annak semmi értelme nem lenne, ha egy sokkal kevésbé nézett dologra váltanának.

” akkor se kaptunk magyarazatot normalisan a kaszara”

a kaszára nem kell magyarázat. egyébként pedig nem kell sok mindent ragozni rajta: gyenge volt a nézettsége. a gothamnél jobban nézett sorozatok is kaptak kaszát, a gyengébbek közül pedig talán mind, szóval teljesen logikus volt a döntés.

“a fox azt mondta meg aprilis korul hogy szeretnek folytatni. ”

és folytatták is. egy csatorna minden sorozatot szeretne folytatni, de ez csak kommunikáció. és áprilisban még nem tudják, hogy milyenek lesznek a pilotok, mi újat fognak berendelni. májusban kiderült, hogy túl sok potenciál van az új dolgokban.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz