login |

Craig Ferguson gyorsan kapcsol

2018. 12. 13. 16:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: talkshow, video,

Az ugyan rossz, hogy nincs már Craig Ferguson és az ő Late Late Show-ja, viszont így a műsor legjobb pillanatait fanatikus rajongók egy videóba gyúrják számunkra, vagyis tekergetés, keresgélés nélkül élvezhetjük a zseniális dumákat és szegmenseket. A nosztalgia jegyében.

Azt például nagyon lehetett kedvelni Ferguson-ban, hogy nem tartotta magát az előre megírt dolgokhoz, elkalandozott és nagyon gyorsan tudott reagálni az elhangzottakra (értsd: figyelt a beszélgető társára). A tovább mögött pár ilyen talkshow-részlet, ahol remek pillanatokat kreál azzal, hogy lereagálja az interjúalanyt.

4 hozzászólás Ne habozz!

clegane - 2018. 12. 13. 17:38

mondjuk időben dobbantott, az ilyen poénokért manapság kirúgnák….

Edete - 2018. 12. 13. 18:35

Egyrészt ilyen poénokért manapság valóban karrierek érnek véget
másfelől viszont Craig tényleg hiányzik. Mellette minden nőnemű vendég csak félszegen vigyorgott és minden férfi hirtelen kisöccsé változott. Az mindent elmond hogy ő az egyetlen aki lépést tudott tartani Robin Williams beszédtempójával.

ThomassLord - 2018. 12. 13. 19:42

Régi szép idők… SZIPP… Manapság műsoronként száz szervezet háborodna fel és követelné a kaszát.

winnie - 2018. 12. 13. 19:48

manapság mindenki jobban odafigyel. ennyi. bár elég, ha egy valaki felháborodik, mert akkor sajtónyilvánosság lesz, de elég sok a példa az emberek mellett való kiállásra, hiszen csak annyi kell, hogy a partner partner legyen és a néző is tisztában legyen a dolgokkal.

azt viszont nem hiszem, hogy bármilyen tömeges kirúgások lennének, sőt, épp az ellenkezője, nem egy edgy komédia van, és a standupok is tudnak kemények lenni. az, hogy vannak elszigetelt esetek és attól, hogy egyesek apokaliptikus jelent vizionálnak, még nem lesz az a jelen. a jövő más kérdés, de alkalmazkodni mindenki tud, kérdés, hogy akar-e.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz