login |

Délelőtti videó 3.: The ABC Murders

2018. 12. 13. 11:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, minisorozat, video,

És íme a legújabb BBC-s Agatha Christie-adaptáció Sarah Phelps-től a Tíz kicsi néger (And Then There Were Nonenagyon jó volt), A vád tanúja (The Witness For The Prosecutionhááát, nem lett a legjobb) és Az alibi (Ordeal By Innocenceez is szuper lett) után, amit nagyon várok, főleg azért, mert kíváncsi vagyok, hogy csavarnak-e a klasszikus sztorin valamit.

Az 1933-ban játszódó sztori egy ABC álnevű sorozatgyilkos utáni nyomozásról szó – aki ABC-sorrendben (nevek és városok szerint is!) gyilkolja meg áldozatait. Értelemszerűen csak egy belga magánnyomozó, egy bizonyos Hercule Poirot érhet fel hozzá annyira, hogy elkapja.

Poirot szerepében John Malkovich, az előzetes a tovább mögött.

További kiemelt szereplők: Rupert Grint, Andrew Buchan, Eamon Farren, Tara Fitzgerald, Bronwyn James és Freya Mavor, valamint Shirley Henderson, Kevin McNally, Gregor Fisher és Jack Farthing + vendégként Karen Westwood, Lizzy McInnerny, Anya Chalotra, Eve Austin, Christopher Villiers, Suzanne Packer, Michael Shaeffer, Cyril Nri, Henry Goodman, Tamzin Griffin, Ian Pirie, Shane Attwooll és Terenia Edwards.

3 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2018. 12. 13. 19:23

Az év végi premierek közül ezt várom a legjobban. Gondolom, nem véletlen, hogy újabban az évnek erre az időszakára időzítik a feldolgozásokat. Egy Agatha Christie karácsonykor olyan kellemes, mint a kandírozott cseresznye egy szelet süti tetején. A legjobb falatot a végére kell hagyni. :)

Sawyer - 2018. 12. 13. 19:39

“kíváncsi vagyok, hogy csavarnak-e a klasszikus sztorin valamit”

Az alapművet nem ismerem, de az “And Then There Were None”-t láttam, és ha az minden változat befejezése, akkor nem lesz egy izgalmas mutatvány :D

speranza - 2018. 12. 27. 09:39

Belenéztem a pilotba, és elég vegyesek az érzéseim. John Malkovich Poirot-ját egyelőre még egy kicsit karakteridegennek érzem. Remélem, ez változni fog. A fényképezés amúgy nagyon szép, ebből a szempontból jó nézni. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz