login |

Délelőtti videó 6.: American Ninja Warrior Junior

2018. 12. 13. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: vetélkedő, video,

Ehh, nem is tudtam, hogy ez elindult, de ennek csakis az az oka, hogy abszolút nem botlottam bele a neten (lehet, hogy csak vaksi voltam), így hát hiába reklámoztam be otthon a gyerekeknek, hogy lesz ilyen (ők szeretik nézni a magyar változatot, pár nap alatt részletekben mindig lenyomják a heti adagot), nem fogják látni. Sajnos. Pedig biztos, hogy 8-14 éveseket még szívesebben néznének ahogy egy akadálypályán egymás ellen versenyeznek.

Az American Ninja Warrior Junior-t, akárcsak a felnőttek versenyét, Matt Iseman és Akbar Gbajabiamila vezeti Laurie Hernandez-zel, és a Universal Kids-en megy 10.13-a óta. A csavar az, hogy a 9-10, 11-12 és 13-14 éves korcsoportban párosával és időre versenyeznek a fiatalok. Negatívum az lehet, hogy bele lehet esni a vízbe is bizonyos mértékig.

A tovább mögött a pár részlet, ami elég egymás elleni futamot mutat meg, nem semmi izgalmak mellett. És az utolsó videó egy teljes adás. Ami nem 3,5 óra, csak 45 perc.

1 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2018. 12. 13. 16:59

Imádtam volna egy ilyenen részt venni gyerekként! :-)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz