login |

Hírpéntek – Sorry For Your Loss 2. évad! One Dollar-kasza!

2018. 12. 14. 09:05 - Írta: winnie

25 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Holnapi magyar premier: Péntek esti vacsora 4. évad, Kréziszitter 1. évad
 • Premier: This Is My Song S1, Dead Silent S3, The Carbonaro Effect S7 (téli) + Finálé: Nightflyers S1 (vendégblogger?),
 • Teljes évados premier: The Protector S1 (Netflix), Travelers S3 (Netflix – vendégblogger?), Voltron: Legendary Defender S8 (Netflix), Tidelands S1 (Netflix), Fuller House S4 (Netflix), Hymn of Death S1 (Netflix), The Fix S1 (Netflix), Sunderland: ‘Til I Die S1 (Netflix), The Innocent Man S1 (Netflix), Inside The World’s Toughest Prisons S3 (Netflix), LOL: Last One Laughing S1 (Amazon) + ünnepi különkiadást kapott: Chilling Adventures of Sabrine, Prince of Peoria,
 • Magyar premier – HBO GO: 12.20 Orgyilkos osztály (Deadly Class) 1. évad
 • Magyar premier – TV2: 01.02 Legyen Ön Is Milliomos! x. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Gotham S4 (magyar felirat+szinkron!), Vikings S5A, Cuckoo S4, Inside The Real Narcos S1
 • Aki sorozatosokkal akarna pacsizni, az a budapesti éjszakában, illetve edzőtermekben, esetleg Dobogókőn találkozhat az itt forgató Sam Heughan, Ruby Rose, Hannah John-Kamen trióval.
 • A Jean-Luc Picard-os Star Trek-sorozat hangulatában nagyon fog különbözni a Discovery-től, inkább elmélkedő lesz. Egyensúlyt fog találni az STD gyorsasága és a Next Generation természete között.
 • Eliza Dushku 9,5M dolláros kártérítést kapott a CBS-től köszönhetően annak, hogy a Bull-ban Michael Weatherly (szóban) többször is nem megfelelően viselkedett vele. Igazából akkor jutott el idáig a dolog, amikor nem vették fel az opcióját a sorozatban azt követően, hogy mindezt szóvá tett (ugyanis állandó szereplőnek szánták). (Az összeg 4 évadnyi állandó szerepért kapott fizetésnek felel meg, 35e/epizódos gázsival szerződött le. A részletekből kiderül, hogy csak évadokkal később terveztek volna romantikus szálat behozni vele és Bull-lal, jó ideig csak flörtből állt volna a kapcsolat. De persze az is érdekes infó, hogy hosszú távon terveztek vele mielőtt eltűnt volna.)
 • A Fear The Walking Dead 5. évadjára vissza fog térni Ruben Blades (Salazar), és Daniel Sharman (Troy Otto) is szerepelni fog.
 • Az NBC berendelte egy többkamerás komédia pilotszkriptjét, aminek a főszereplője Brent Morin lenne.
 • Miután Ed Westwick-et felmentették az ellene felhozott, szexuális vádak kapcsán, folytatódott a White Gold 2. évadjának forgatása.
 • Kínai feldolgozást kap a How I Met Your Mother – de a 30 perces formátum helyett 1 órásat.
 • Az Amazon Prime-statisztikái szerint a platform legnézettebb sorozata a Tom Clancy’s Jack Ryan és a Homecoming.
 • Bill Lawrence produkciós cégével elég komoly, 5 éves készítői szerződést kötött a Warner stúdióval.
 • Hivatalossá vált, hogy a Dancing With The Stars nem fog tavasszal visszatérni az ABC-re.
 • 12.21-én a Not Going Out élő epizóddal jelentkezik a BBC-n.
 • Kedden a 35 éven aluliak között a Bravo Below Deck című dokureality-je 21:00 és 22:00 között mindegyik országos sorozatot leverte.
 • A CBS All Access elkaszálta a One Dollar-t. Akkor én gyorsan előre is veszem a nézősök között, de ha valaki beelőzött, szívesen kiraknánk róla vendégírást.
 • A Facebook Watch berendelte a Sorry For Your Loss 2. évadját.
 • Ez egy utólagos Survivor-interjú, amiben az egyik játékos elmondja, hogy miképp vitték véghez az előző heti blindside-ot.
 • Diane Frolov és Andrew Schneider, a Chicago Med showrunnerjei beszélnek a félévadzáróról.
 • Paul Wesley (Eddie) beszél a Tell Me a Story múlt heti epizódjáról.
 • Vendégszerep: Kelly Hu – The Orville (megint), Craig Robinson – Brooklyn Nine-Nine (megint), LeVar Burton – NCIS: New Orleans, Alona Tal – SEAL Team (megint),
 • Állandó szerep: Sope Dirisu, Joe Cole – Gangs of London (Sky / Cinemax), James Norton, Ben Miles, Ellie Bamber – The Trial of Christine Keeler (BBC)
 • Interjú: Marin Hinkle (Rose – The Marvelous Mrs. Maisel), Nicole Kidman és Amy Adams (a Big Little Lies és a Sharp Objects főszereplője), Pieter Schlosser (a Light as a Feather zeneszerzője), Nyasha Hatendi (Wilson – Into The Dark: Pookah),
 • Pár hete írtuk, mivel az unogs.com jelezte, hogy lekerül a Rick & Morty a magyar Netflix-ről, de nem került végül le. Még. Mert most 12.30-ával elvileg tényleg el fog tűnni más sorozatokkal együtt, mint például a személyes kedvenc The Delivery Man, a Dreamland, a Detective Conan, az első magyar szinkronos sorozat (és másik személyes kedvenc) The Divide vagy a The Tudors,
 • Új sorozat: Heridas – spanyol, készítő: Roberto Giménez, három szélhámosnőről szóló thriller, akiket engednek a börtönben egy szállodában dolgozni, ahol bűncselekmény történik.
 • Új sorozat: Eulennia – thai, angol nyelvű, 6 rész, készítő: David Cluck, rendező: Paul Spurrier, egy férfi küldetéséről, hogy pénzügyi hatalmat szerezzen, miközben egy sötét cél hajtja, és csak egy ártatlan lány áll az útjában. Szereplők: Alec Newman és Vithaya Pansringarm
 • A Pulse Films megvásárolta Peter Ackroyd The History of England című könyvsorozatának tévésorozatos adaptációs jogait, bár az még kérdés, hogy normál vagy dokusorozatot terveznek-e készíteni belőle. Az Anglia történetét lefedő könyvek témakörei a Stonehenge-től VIII. Henrikig, I. Erzsébettől Viktória királynő halálig mindent lefednek. A könyvek címei: Foundation, Tudors, Rebellion, Revolution és Dominion – a hatodik kötet 2021-ben jelenik meg.
 • A Netflix berendelte a Magic For Humans 2. évadját.
 • A BBC3 elkészíti a RuPaul’s Drag Race angol változatát, ahogy nézem, RuPaul műsorvezetésével. A címe Queen of Great Britain lesz.

25 hozzászólás Ne habozz!

juhaszvik - 2018. 12. 14. 09:24

Úgy, hogy nincs netflix előfizetésem, meg tud lepni, hogy milyen sorozatok mennek (vagy ez esetben mentek) a szolgáltatónál. most például a “Detective Conan” című, 1996 óta műsoron lévő, 47. évadjánál tartó, epizodikus krimi animesorozat tűnt fel.
a történet szerint egy fiatal rendőrsrác egy szer hatására kisfiúvá változik, és ebben az alakban és indentitásban folytatja tovább munkáját, mivel megszállott és tehetséges nyomozó. 20 perces formátum, abban a néhány részben, amit az évek során láttam, voltak gyilkossági ügyek is, de mégis könnyed, szórakoztató, visszatérő mellékszereplőkkel, minimális átíveléssel.

kiskiraly - 2018. 12. 14. 09:32

juhaszvik: sőt az igazi Conan meg is látogatta ConanTown-t :)
https://www.youtube.com/watch?v=X9hPmHzkcUA

Ez az Eliza Dusku-s szori eléggé hihetetlen. USÁ-ban van precedensjog, nem? Ez alapján perek sorozata kezdőd(het)ne, hogy egy állandó szereplőt lefokoznak vendégszereplővé.
Nyilván 3 évad után lett volna egy fizetésemelés, de akkor is: zsebbe kap 10m-t. jó, mondjuk adózik utána.
Baromi jó ügyvédje és ügynöke van.

winnie - 2018. 12. 14. 09:38

itt nem erről volt szó, hanem arról, hogy egy vendégszereplőt, akiből állandó lehetett volna, kirúgtak. nyilván a kulcsszó a “volna”, mert csak opciója volt, amit nem vettek fel, ahogy ez előfordul olykor.

azonban itt a kirúgása összeköthető volt azzal, hogy szót emelt a főszereplő/executive producer viselkedése ellen – márpedig, ha a kettőnek köze van egymáshoz, akkor tényleg kihúztak ennyit a zsebéből csak azért, mert lehet, hogy jogosan szót emelt az ellen, ahogy bántak vele. utóbbi és a készítő is mondja, hogy nem ezért nem tartották meg, és lehet, hogy ennyiben is maradtak volna, azonban amikor bekértek felvételeket, hogy bizonyítsák, hogy ő miket csinált (káromkodott), kiderült, hogy weatherly tényleg nem úgy viselkedett, ahogy az elvárt lenne. és ilyen szempontból tényleg necces volt a kirúgása.

“Shortly after Ms. Dushku confronted the star about his behavior, she was written off the show. She believed her time on “Bull” came to a sudden end as a result of retaliation. After she went through mediation with CBS, the company agreed to a confidential settlement that would pay her $9.5 million, roughly the equivalent of what Ms. Dushku would have earned if she had stayed on as a cast member for four seasons.”

a cbs álláspontja:

“The allegations in Ms. Dushku’s claims are an example that, while we remain committed to a culture defined by a safe, inclusive and respectful workplace, our work is far from done. The settlement of these claims reflects the projected amount that Ms. Dushku would have received for the balance of her contract as a series regular, and was determined in a mutually agreed upon mediation process at the time.”

kiskiraly - 2018. 12. 14. 09:41

Olvasvaacikket: 3 epizód és lehetséges main role. A főszereplő beszólongatott neki, utána szóvá tette, emiatt kirúgták.

Selma Blair anno nyilatkozta, hogy Charlie Sheen-nel nem lehet együtt dolgozni. Erre az Anger Management-ből kiirták. Ezek szerint neki nem volt jó ügyvédje.

winnie - 2018. 12. 14. 09:57

(egyébként a precedens jog gondolom, a jogra vonatkozik, itt szimpla mediáció volt a két fél között, a megegyezés, ellentétben a bírósági ítéletekkel, nem nyilvános.)

régebben ugyanígy voltak hasonló dolgok, ezek kvázi munkaügyi perek, az egyik legismertebb talán nicolette sheridan esete a desperate housewives-szal, ami elég sokáig bírósági szakaszban volt.

Narg - 2018. 12. 14. 09:59

Egy hete jött ki Simon Rich sorozatának új teasere: https://www.youtube.com/watch?v=85Wi79Qjjeo

Capri - 2018. 12. 14. 10:04

Ruby Rose még mindig Bp-en van ill. valahol magyar vidéken forgat.

Uzsoki kórházban kellett menni, hogy kivegyék az eldugult szilikon füldugót.

Halászbástyán és karácsonyi vásáron is járt.(instájából derült ki)

https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/12/12/meg_batwoman_is_berezelt_a_magyar_korhazak_allapotatol./

https://index.hu/kultur/2018/12/13/batwoman_ruby_rose_egeszsegugy_korhaz/

Tibi - 2018. 12. 14. 10:11

Én örülök, hogy ilyen komolyan kezelte ezt az ügyet a CBS, és nem tusolták el.
Minden ember megérdemli a tisztességes munkakörnyezetet, ha színész, ha gyári munkás.

Viszont azon akaratlanul is elgondolkodtam, hogy vajon ez utólag kerül-e valamibe a színésznőnek. Mert az utóbbi években eléggé megfeneklett Dushku karrierje, nem tudom ezek után kap-e még melót.
Drukkolok neki, szerintem baromi jó színésznő, kár, hogy a harmincas éveiben ennyire nem találja meg a számításait.

winnie - 2018. 12. 14. 10:33

tibi: sosem lehet tudni, hogy azért nem látni valakit, mert nem akar szerepelni, vagy azért, mert nem kap szerepet. aki volt korábban állandó szereplő, annak minden bizonnyal nincsenek anyagi gondjai, meg lehet, hogy valaki önmegvalósít, vagy színházazik, vagy beéri a szinkronmunkákkal, amik voltak neki, szóval nem merném kijelenteni, hogy nem találja a számításait. persze, ha konkrétan tudjuk, hogy ez a helyzet, az más.

dochollywood - 2018. 12. 14. 11:14

Heti kutyusos, lazulós:

https://p1.picsto.re/dylzU.jpg

Tibi - 2018. 12. 14. 11:15

Persze, simán benne van a pakliban, hogy ő akart mást csinálni.

Bár, itt a Bullnál meg ugye eleve úgy ment bele, hogy több évados melóra készül, és ugye azóta eltelt x időben se nagyon csinált semmit (legalábbis az IMDB szerint). Ergó itt azért szerintem valamennyire már látni a szándékot, hogy sorozatozna, meg azt is, hogy nem nagyon megy neki.

(Aztán meg ki tudja, lehet azóta már kapott egy csomó melót, csak még nem tudunk róla).

juhaszvik - 2018. 12. 14. 11:39

Tibi: én úgy gondolom, hogy a CBS akkor fogja komolyan kezelni az ügyeket, ha Michael Weatherly-t, Mark Harmon-t és társaikat teszi ki a sorozatokból. addig ez csak “mediáció”.

Kissur - 2018. 12. 14. 11:49

Ha jól emlékszem, akkor a Gotham első 3 évada is szinkronos a Netflixen, ugye?
Jöhetne a többi sorozat is szinkronnal. Akkor még elő is fizetnék arra is, nem csak az HBO GO-ra.

winnie - 2018. 12. 14. 11:52

egy személyes konfliktus esetében nem hiszem, hogy ez a megoldás. főleg, ha mással semmi bajuk nem volt. ez az, amit senki nem támogatna, szerintem, ráadásul bizonyítani is nehéz lenne ilyesmit, ha ezzel fenyegetnének, hiszen erre szokták mindig bedobni, hogy több száz ember munkáját szüntetnék meg ekképp. ergó az a több száz ember nem fog véleményt nyilvánítani.

nyilván létezhet nulltolerancia is (ami ellen ugye a nézők folyton ágálnak), de az esetek többségében a néhány ellenpélda ellenére is nem ez a helyzet. ld. a hírben ed westwick példáját is.

winnie - 2018. 12. 14. 11:52

Kissur: igen. de csak az, meg a the divide, meg egy-két ninjago cucc.

juhaszvik - 2018. 12. 14. 12:10

winnie: és mi a helyzet Clayne Crawforddal? őt kitették, és nem egy másik színész ment el, mert nem bírta a közös munkát vele. tudom, másik csatorna, de nekem ez akkor is sántít.
persze kívülállóként nem akarok ítélkezni, szóval így visszaolvasva kicsit sarkosan fogalmaztam. csak arra gondoltam, hogy ha én kerülnék ilyen helyzetbe, vagyis bizonyos személy lehetetlenné teszi a megfelelő munkakörülményeket számomra, akkor milyen megoldást szeretnék a problémára.
persze még egyszer: mivel nem voltam ott, nem tudhatom, hogy mi történik, csak furcsállom, hogy miért kell elmenni az ilyen esetekben a falig, mint például Charlie Sheen vagy Jeremy Clarkson esetében.

Hallak65 - 2018. 12. 14. 12:22

Tudom FB-re kikerült, de az oldalon nem találom:

Jeffrey Dean Morgan Supnat 300. rész Feb. 7.

winnie - 2018. 12. 14. 12:38

juhaszvik: ott egyrészt nem személyes konfliktus volt a kezdetekben, és nem csak egy emberrel volt konfliktus (ld. a falragacsokat), másrészt, ha akarom, pont az volt a helyzet, hogy csak akkor folytatódhat a sorozat, ha kirakják (írtuk pár hete, hogy már ki is ment a színészeknek a telefon, hogy kasza a sorozat). amiket te említettél, ott pedig akkor folytatódhat, ha nem rakják ki.

nyilván nem ez diktál, de ezekre mind rá lehet fogni, hogy nem akarták azt a sok embert büntetni, akik nem tehetnek semmiről. de itt nincs szó arról, hogy a személyes konfliktus másik résztvevőjét büntették volna, bár közvetve elég nagy kárt okozott a produkciónak, ami mondjuk be volt kalkulálva.

juhaszvik - 2018. 12. 14. 12:51

winnie: én sem akarom sem azt, hogy ilyen helyzetben mások bűnhődjenek, sem hogy bármilyen sorozat véget érjen, szóval reméljük, hogy minden esetben a legjobb döntés született.

Snoopyzit30 - 2018. 12. 14. 15:09

Travelers S03 magyar felirattal került fel a Netflixre, nem tudja valaki? Köszi.

winnie - 2018. 12. 14. 15:16

írtam volna:) megnéztem mindegyik premiert, de egyik sem volt magyar feliratos. legalábbis pár perccel kilenc után nem volt.

Snoopyzit30 - 2018. 12. 14. 16:33

Ok, köszi winnie.

Geza Kovacs - 2018. 12. 14. 22:38

Aki nem nézte a One Dollart: jól tette, ez egy hulladék. Nem kár érte.

kiskiraly - 2018. 12. 15. 13:54
ontheground - 2018. 12. 16. 15:03

Geza Kovacs, nem osztanám a véleményed. Nekem pl. nagyon bejött a One dollar, végre foglalkoztak a kis emberekkel is egy sorozatban. Kicsit hajazott a The Wire kikötős évadára. Végig hozta, amit vártam tőle. Elég jól lezárták, nem sok minden maradt nyitva a végére, borítékolható volt, hogy nem lesz 2. évad. Amúgy is csak új szereplőkkel lehetett volna, szerintem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz