login |

Hírszerda – Chilling Adventures of Sabrina 3-4. évad! Van Helsing 4. évad!

2018. 12. 19. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A becsület ideje 2. évad
 • Premier: The Long Song S1, Grizzly Bear Cubs and Me S1, The Royal World S1 + Finálé: The Guest Book S2 (vendégblogger?), Loudermilk S2, Ink Master S11, The Voice S15 (vendégblogger?), Deadly Silence S1, Brothers in Arms S1, Chrisley Knows Best S6, Married at First Sight: Happily Ever After S1, Monster Encounters S1
 • Magyar premier – RTL Klub: 01.01 Drága örökösök 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: február Orgyilkos osztály (Deadly Class) 1. évad
 • Az ABC bejelentette midseason menetrendjét, aminek egyik érdekes lépése az, hogy az A Million Little Things szerdáról átkerült csütörtökre, a Grey’s Anatomy mögé. A lépésre 01.17-én kerül sor, s ezzel a Station 19 márciusig lepihen.
 • Az ABC-s midseason premierek: 01.09 Schooled S1 (szerda 20:30) és Match Game S3 (szerda 22:00), 02.27 Whiskey Cavalier S1 (szerda 22:00), 03.03 American Idol S17 (vasárnap 20:00). 03.07 Station 19 S2*, For The People S2 (csütörtök 22:00), 03.18 The Fix S1 (hétfő 22:00), 06.17 Grand Hotel S1 (hétfő 22:00)
 • Sorozatberendelés: Bless This Mess – ABC (eredetileg a FOX-ra tervezték), 6 rész, egykamerás komédia, készítő: Liz Meriwether és Lake Bell, pilotrendező: Lake Bell, egy friss házaspárról, akik a frusztráló New York-i életüket hátrahagyva Nebraskába költöznek az egyszerűbb mindennapokra törekedve. Ez nem pont úgy sikerül, ahogy tervezték. Szereplők: Lake Bell, Dax Shepard, Ed Begley Jr., Pam Grier, JT Neal és Christina Offley.
 • Megkezdődött a tárgyalás a Mom esetleges 7. évados berendelése kapcsán. A két főszereplőnek, Anna Faris-nak és Allison Janney-nek ugyanis 6 évados a szerződése (minél nagyobb a név, annál esélyesebb, hogy nem kell 7 évadra leszerződni induláskor), és a folytatásra jelentős fizetésemelést szeretnének kapni – az álláspontok egyelőre azonban elég messze vannak, többek között azért, mert a sorozat közel sem akkora siker, leginkább csak utánfutózott, bár mindenképp az egyik legjobban hozó CBS-szitkom. Jelenleg a két színész 200e dollár alatt keres epizódonként, és a majdnem kétszer akkora nézettség TBBT színészei ötször többet kapnak. (És a sorozat kapcsán az sem elhanyagolandó, hogy nem csak a kábeles utósugárzási jogokat, hanem az országos jogokat is értékesítették már.)
 • Az Arrow vissza fog térni a heti rosszfiús formátumhoz – gondolom csak olykor és rövidebb időre, de Beth Schwartz, a showrunner ebben reménykedik, hogy lesz rá lehetőség.
 • Ricky Jay közelmúltban történt halála miatt a Sneaky Pete készítői meg kellett, hogy változtassák némiképp a 3. szezon történetét, hiszen abban szerepelt a színész visszatérőként.
 • A Netflix bevásárolt magának egy hongkongi horrorkomédia sorozatot. A Demon’s Path 12.22-én kerül fel a kínálatba, ami egy törvényszéki patológusról szól, aki képes látni a halottak életének utolsó 10 másodpercét. Ő dolgozik együtt egy barátságos ördögűzővel és egy nyomozóval különféle gyilkossági ügyeken, azonban egy gyilkos célkeresztjébe kerülnek. Készítő: Ong Yi Hing és Sunny Lau. szereplők: Jim Chim, Sui Man, Power Chan Kwok Pong ás Ai Wai.
 • Az Amazon Prime statisztikái szerint a legtöbbet streamelő országok: reggel 7 és 9 között: USA, Nagy-Britannia és India, este 11 és hajnal 1 között: Japán, Németország és Spanyolország.
 • A Syfy berendelte a Van Helsing 4. évadját. És a sorozat Neil LaBute helyett új showrunnert kap Jonathan Walker személyében.
 • A Netflix berendelte a Chilling Adventures of Sabrina 3. és 4. évadját. Nevezzük így, de tudjuk, hogy valójában országos sorozatos tempóban készül, vagyis hosszú évadokkal, csak az első évadot ketté szedve mutatják be, így ez a berendelés is 2*8 részt fed, amiket jó eséllyel őszi/tavaszi tempóban fognak bemutatni Part 3 és Part 4 fedőnévvel.
 • Brett Mahoney, az Empire showrunnerje beszél a félévadzáróról. Itt is. Meg itt is.
 • A The Marvelous Mrs. Maisel készítői és főszereplői beszélnek a 2×05-ös meglepetésről.
 • A Goliath 3. évadjában Dennis Quaid, Amy Brenneman, Beau Bridges, Griffin Dunne, Sherilyn Fenn és Shamier Anderson érkezik állandó vagy visszatérő szereplőnek.
 • Vendégszerep: Hailey Kilgore – The Village (visszatérő), Katey Sagal, Freddie Stroma – Grand Hotel (visszatérők), Edward Burns, Austin Stowell, Kerry Bishé – Amazing Stories,
 • Interjú: Matt Van Wagenen (a Survivor executive producere), a Legends of Tomorrow szereplőgárdája, Elizabeth Tulloch (Lois Lane – Elseworlds), Sam Strike (Thale – Nightflyers),
 • A Dal 8. évadjának zsűrije: Both Miklós, Mező Misi, Vincze Lilla, Nagy Feró, műsorvezetők: Freddy és Dallos Bogi
 • Új sorozat: Yasuke – Netflix, anime, készítő: LeSean Thomas – egy afrikai szamuráj története alapján, egy háborúkkal sújtott, mágiával és mech-ekkel teli világban visszavonult roninról, mester nélküli szamurájról szól, aki kénytelen újra kardot ragadni, amikor megbízzák azzal a feladattal, hogy egy a sötét erők által üldözött gyereket elszállítson valahova. Főszereplő: Lakeith Stanfield.
 • A Big Talk Productions megvásárolta Katerina Diamond regényének, a The Teacher-nek (itthon: A tanáritt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) a tévésorozatos adaptációs jogait. A történet szerint Exeter-ben több, brutális gyilkosság is történik, és két nyomozónak fel kell göngyölítenie az ügyet, hogy ismét biztonságossá tegyék a várost. Ahogy egyre jobban belegabalyodnak a korrupció, a hazugságok és a kizsákmányolás hálójába, minden egyes lépéssel közelebb kerülnek egy félelmetes titkokhoz, amelyet évtizedek óta őriznek a közösség legbefolyásosabb tagjai.
 • Az MTV berendelte a Jersey Shore Family Vacation 3. évadját.
 • Ellen Degeneres fontolgatja, hogy visszavonul a talkshow-műsorvezetésről.

15 hozzászólás Ne habozz!

GYV - 2018. 12. 19. 09:23

A Dalmata utca 101 (101 Dalmatian Street) magyar hangjai:

https://www.gyerek-vilag.tk/2018/12/a-dalmata-utca-101-magyar-hangjai.html

Capri - 2018. 12. 19. 10:25

Kedves Junkie-társaim!

Azoknak, akik megnéztek Skam norvég eredetit és olasz változatot.

Téli szünetben ledarálva néznék, melyik változatot nézzem meg inkább?

Első részt nézve ugyanaz a történet a norvég és olasz verzióban.

Blogkeresőben nem sok infót találtam, kommentekben vannak erről érdekes infók.

Norvég? Olasz?

winnie - 2018. 12. 19. 10:37

ez is egy olyan kérdés, ami miatt jó lenne minél hamarabb összehoznom a kérdezős/kommentbe válaszolós posztot. ha más nem, majd kiteszem facebookra is a kérdést.

egyébként opciónak az amerikai, facebook watch-os is lehet, hogy megfontolandó, de még mindig nem próbáltam be: https://www.facebook.com/SKAMaustin/

Enci - 2018. 12. 19. 10:40

Capri: én a norvég verzióból csak részleteket láttam, az olaszt teljesen végig néztem, nekem az olasz sokkal jobban bejött. annyi különbség van a kettő között, hogy az olasznak nem ugyanaz a főszereplők sorrendje az évadok folyamán, a második és a harmadik évadot megcserélték. plusz a norvég hosszabb, abból négy évad már lement és vége is van, az olasz még most megy és csak a második évad legvégén van (az utolsó rész közepén vagyunk jelenleg)

Capri - 2018. 12. 19. 11:01

Winnie:szavazós formában is lehet.
Köszi a válaszokért.

Enci, köszi a részletes válaszokért. 😊 sokat segített.

kiskiraly - 2018. 12. 19. 11:23

HBO Adria-s saját gyártás: Siker (Uspeh) új trailer

https://www.facebook.com/HBOMagyarorszag/videos/1034476876737016/

Nem akarom az hbo-t hibáztatni “annyira”, de kicsit darkos az eddigi HBO-s felhozatal

– Oblivious (cseh) kémdráma 80-as évek végén
– Hackerville (román-német) hackeres nyokmozós
– Elvakít a fény (lengyel) dráma
most ez a Siker (horvát)

+ korábban Aranyélet, Pusztaság, Árnyak, Olthatatlan, Falka, Mammon-remake-k

Remélem a két skandi vígjáték jó lesz.
– Gösta Gösta (Sweden)- gyerekpszchiológus vidékre költözik
– Beforeigners (Norway) – sci-fis

gromit - 2018. 12. 19. 15:27

Skam: van ám még francia meg holland verzió is :) meg egy flamand belga, ami wtFOCK címen fut (a többiek megtartották a Skam-ot)

GYV - 2018. 12. 19. 15:32

Magyar premier:

Luther – 5. évad, január 1, HBO GO

A Sajtószobából van az infó, mielőtt még megvádol valaki. :)

Enzo - 2018. 12. 19. 15:44

Öööö, @winnie, beragadt egy HTML tag vagy vmi, a Vikings-es poszttól minden lefele az első oldalon full félkövér szöveg :D

Enzo - 2018. 12. 19. 15:45

hú de meta volt ez, most én is elcsesztem :D
szóval kacsacsőr b kacsacsőr akart lenni (vagy strong)

Silver - 2018. 12. 19. 17:04

“Az Arrow vissza fog térni a heti rosszfiús formátumhoz – gondolom csak olykor és rövidebb időre, de Beth Schwartz, a showrunner ebben reménykedik, hogy lesz rá lehetőség.”

Már miért ne lehetne?

DarkEagle - 2018. 12. 19. 17:20

Sabrina: PRAISE SATAN! :D

Amúgy szerintem tök8 hogy 3-4. évadnak vagy 2 évadnak nevezzük. Fényévekkel minőségibb mint az országos sorik gondolom ezért is szedik ketté az évadokat már ha a tipped jó Winnie.

winnie - 2018. 12. 19. 19:18

darkeagle: alapból országosnak lett tervezve, így országos feltételekkel lettek szerződtetve az írók, szóval a stúdió bulizta ki a magas epizódszámot, a netflix meg nem nagyon szokott adni 13-nál hosszabb évadot, gondolom, ezért ez a megoldás.

Capri - 2018. 12. 19. 19:48

gromit: Köszi a belga címmel kapcs. infó. Jó tudni. :)

Csak azt tudni,hogy több eu-i verziók készülnek/tek.

De van 1 amerikai, Skam Austin. (Texas állambeli város)

Capri - 2018. 12. 19. 20:11

* jav: Texas állambeli főváros

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz