login |

Hírvasárnap – Z Nation-kasza! Midnight, Texas-kasza!

2018. 12. 23. 09:05 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Ma délutántól elkezdődik a JAws-jelölés.
 • Premier: 101 Dalmatian Street S1 (előpremier), Family by The Ton S2, My Big Fat Fabulous Life S6, I Am Jazz S5, How The Universe Works S7, The Sound of Movie Musicals with Neil Brand S1, Secrets Of The Space Shuttle S1, True Evil: Making of a Nazi S1, Born in Africa S1, Houdini’s Last Secrets S1, Japan Between Earth And Sky S1 + Finálé: Titans S1, Mike Judge Presents: Tales From The Tour Bus S2, Unprotected Sets S1, Craft in America S10, Ready To Love S1, Killer Unknown S1, Chad Loves Michelle S1, Thursday Night Football S12, Criminal Confessions S2 + lement a Not Going Out Live
 • + felkerült a YouTube-ra a Comedy Central-os The Other Two pilotja.
 • Teljes évados premier: Watership Down S1 (Netflix)
 • Magyar premier – Epic Drama: 01.21 A múlt igazsága (Lightfields) 1. évad
 • Magyar premier – Minimax: 01.02 Dínószakik (Dinotrux) 6. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Timeless-film (magyar felirattal!), Watership Down S1 + sok kínai cucc: Ashes of Love S1, Cloudy with a Chance of Meatballs S1, Love By Design S1, Attention, Love! S1, The King of Romance S1, Love, Timeless S1, The Poetist S1, Single Ladies Senior S1, Love @ Seventeen S1, To The Dearest Intruder S1, Jojo’s World S1, Marry Me or Not? S1, Timmy Time S1, Lion Pride S1,  My Sassy Girl S1, Demon’s Path S1,
 • Új író került be a meglehetősen régóta fejlesztett Battlestar Galactica-mozifilm stábjába, a forgatókönyv legújabb változatát Jay Basu készítheti el.
 • Idris Elba megerősítette, hogy Neil Cross, a Luther készítője már dolgozik a krimi mozifilmes forgatókönyvén.
 • A Billions 4. évadja 03.17-én kezd a Showtime-on.
 • Jessica Meraz jön visszatérő szereplőként a Supergirl-be, mint Pamela Ferrer, alias Menagerie.
 • A CBS berendelt egy többkamerás komédia pilotszkriptjét, aminek egyik készítője és főszereplője Natasha Leggero lenne.
 • A GLOW majdnem  kaszát kapott első évadja után, ugyanis a Netflix pénzes emberei a gyenge nézettsége miatt a lelövése mellett voltak, azonban a kreatív oldal meggyőzte őket, hogy kinccsel van dolguk, és hogy a díjszezonban is tényező lehet a sorozat. Az is lett.
 • Az ABC plusz 2 részt rendelt be a black-ish-hez (24 részes lesz a szezon), míg a The Goldbergs, a Single Parents és a The Kids Are Alright +1 epizódot kapott.
 • Törökország után Franciaország és Hollandia is elkészíti a saját This Is Us-változatát.
 • Csökken az animék japán részesedése, viszont a nemzetközi megtriplázódott az elmúlt 4 évben köszönhetően a Netflix-nek, az Amazon-nak és a kínai digitális szolgáltatóknak.
 • Jeff Buhler, a Nightflyers showrunnerje beszél az évad zárásáról.
 • Egy valódi DEA-ügynök, James Kuykendall (a sorozatban Matt Letscher alakítja) mondja el, hogy mire lehet számítani a Narcos: Mexico folytatásában, és persze véleményezi azt is, amit az első szezonban láthattunk.
 • Az NBC elkaszálta a Midnight, Texas-t.
 • A Syfy elkaszálta a Z Nation-t.
 • A Milo Murphy’s Law 2. évados vendégszereplői: John Ross Bowie, Cedric Yarbrough, Rusty Wallace, Joey Logano, Ty Dillon, Ricky Stenhouse Jr., Erik Jones, William Byron, Mike Joy, Hal Sparks.
 • A Netflix-es The Letter for the King állandó szereplői: Amir Wilson, Ruby Serkis, Nathanael Saleh, Thaddea Graham, Islam Bouakkaz, Jack Barton, Jonah Lees, Yorick van Wageningen, Gijs Blom, Jakob Oftebro, Emilie Cocquerel, Ken Nwosu, Peter Ferdinando, Kemi-Bo Jacobs, David Wilmot, Tawfeek Barhom, Omid Djalili.
 • Interjú: Chuck Lorre (a The Kominsky Method készítője), Ellen DeGeneres (talkshow-műsorvezető), Aaron Sorkin (íróisten)
 • 12.27-én az RTL Klub bemutatja a Candide című magyar animációs sorozatot, aminek a pilotját még 2014-ben mutatták be, majd 2015-ben berendeltek hozzá további 12 részt, ezzel 13 részesre bővítve az évadot. Azonban mivel 7 percesek az epizódok, így kvázi filmként is lehet tekinteni rá. A teljes sorozatot nemrég pedig bemutatták az Anilogue fesztiválon. A teljes pilot itt nézhető meg. Magyar hangok: Rajkai Zoltán, Kulka János, Jordán Adél, Elek Ferenc, Faragó András, Kemon W. Thomas, Molnár Piroska.
 • Új sorozat: cím nélküli kosztümös dráma – Netflix, 8 rész, francia, készítő: Aurélien Molas. Franciaországban játszódik, 1787-ben, amikor is Joseph Guillotin, a nyaktiló feltalálója pár rejtélyes gyilkosság vizsgálata közben egy ismeretlen vírusra, a kék vérre akad. A kór vészesen terjed a gazdagok között, akik a hatása alatt ártatlanokat gyilkolásznak, és ez egy forradalomhoz vezet. Mi van akkor, ha minden amit eddig tudunk a francia forradalomról, az hazugság?
 • Pilotszkript: Almost Asian – IFC, sötét hangulatú komédia, készítő és főszereplő: Katie Malia – egy websorozat alapján egy örök kívülállóról, aki igyekszik megtalálni identitását táncos, kevert fajú millenal-ként.
 • Új sorozat: 7 Boxes – spanyol, 7 rész, 3D animációs, egy esős, neonfényes, cyberpunk rajongók számára ismerős városban játszódó történet, amit kvázi agymosott, a képernyőket bámuló gyerekek laknak, akiket egy drónhadsereg figyel meg, amit egy autoriter vezető irányít, aki azt követeli a gyerekektől, hogy biztonságuk érdekében maradjanak lakásaikban és bámulják a tévét. A főhős egy lány, aki nem túl elégedett életével és felfedezi, hogy egy doboz kinyitásával egy másik, színekkel teli világba juthat az otthonának nevezett sötét hely helyett.
 • Jessie J. visszatér az angol The Voice Kids zsűrijébe.
 • A The Tonight Show 01.15-i epizódja Puerto Rico-ból fog jelentkezni.

13 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2018. 12. 23. 09:13

Timeless-film magyar felirattal fut.

Devy - 2018. 12. 23. 10:01

A midnight texasnak remélem hogy mind a 2 évad teljesen más szóval remélem lesz legalább elfogadható lezárás mint ahogyan a z nationak….

Obi - 2018. 12. 23. 11:27

Van hír egy esetleges wolf creek 3.évadáról

cherockee - 2018. 12. 23. 11:28

Midnight Texas-nál én is remélek egy lezárást, egy rész van hátra, emlékeim szerint az elsőt is lezárták az utolsó résszel.

Enzo - 2018. 12. 23. 13:57

“[…]történet, amit kvázi agymosott, a képernyőket bámuló gyerekek laknak, akiket egy drónhadsereg figyel meg, amit egy autoriter vezető irányít, aki azt követeli a gyerekektől, […]”
ezt a mondatot feladnám nyelvtanórán elemzésre :P

dochollywood - 2018. 12. 23. 14:10

Connie Britton ádventi otthonkája

https://p1.picsto.re/JveU4.jpg

SasukeMilo - 2018. 12. 23. 20:01

Nem tudom, vannak-e még, akik mindkettőt nézték és mindkettő kaszája fáj nekik… nekem mindenesetre igen :( A Z Nation nekem pl. – bármilyen röhejesen hangzik! – már egy ideje SOKKAL jobban bejött, mint a TWD. Szerintem nagyon jól áll neki ez a stílus, miszerint nem veszi önmagát komolyan. A Midnight, Texas pedig engem az első évadban is végig lekötött/érdekelt és ebben a mostaniban is fenn tudják tartani ezt nálam. Szóval elmehet a sunyiba a Syfy és az NBC is, főleg ezzel a karácsonyi időzítéssel :D

Pocok - 2018. 12. 23. 20:37

Timeless film az micsoda? Gondolom nincs köze a sorozathoz, nem?

Geza Kovacs - 2018. 12. 23. 20:54

A Z Nation a létezése alatt lényegében végig jobb volt a komolynak szánt sori társainál, és ami nagy pozitívuma, hogy nem szerencsétlenkedtek, hanem mindig pörgették a történtet, ami hol jobban, hol rosszabbul sikerült. Viszont amit ezzel a másság tisztelő tolerancia kurzusos beszélő félzombis szállal csináltak, az elborzasztó, így aztán örülök, megérdemelték, hogy vége legyen, kínszenvedés már nézni minden percét.

winnie - 2018. 12. 23. 21:34
winnie - 2018. 12. 23. 21:37

már a 2. évad óta nem nézem, ott kezdett az elején fun sorozat (nem tudom, hogy csinálták ilyen koncepcióval, de) unalmassá válni, nekem már az kínszenvedés volt, pedig a GRRM-es részig el akartam jutni (de nem sikerült), viszont a tolerancia pozitív jelzőnek tűnik, jófejnek lenni jófej dolog, mint ahogy az embereket tisztelni is:)

kiskiraly - 2018. 12. 24. 07:50

Ma reggel adtál le az Outlander 4×08-at (nem könnyen emészthető jelenettel a végén legalábbis lélekben).

Viszont kijött a promó a 4×09-hez, amiben sejtetik, hogy talán ebben az epizódban végre találkozik két fontos karakter
https://www.youtube.com/watch?v=xNMLEIyEJq4

Mate4182 - 2019. 07. 22. 12:50

na most fejeztem be a midnight texas masodik evadot.

baromi nagy kar ezert a sorozatert …

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz