login |

Délelőtti videó 2.: The ABC Murders

2018. 12. 28. 10:50 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, minisorozat, video,

A BBC új, Agatha Christie-minisorozatából (amiben John Malkovich Poirot) már le is ment két rész (milyen? még nem kezdtem el), és már tudom, hogy raktunk ki hozzá előzetest és írtunk is róla bővebben, de most bejelentették, hogy Amerikában az Amazon-on fog menni, és ki is adták hozzá a tovább mögötti 2 perces trailert, ami azért beszédesebb, mint a korábbi félperces promó.

6 hozzászólás Ne habozz!

speranza - 2018. 12. 28. 11:40

Megnéztem az első két részt és őszintén szólva nem jött be túlzottan. Ahogy már odaát is írtam, John Malkovich Poirot-ja valahogy karakteridegen. Ráadásul kihagytak mellőle fontos mellékszereplőket, teljesen elszigeteltnek mutatják be, folyamatosan sulykolva, hogy ő csak egy idegen. A gyönyörű fényképezés ellenére rémesen lehangoló az egész. Azért az utolsót is megnézem majd, de már csak a kíváncsiság hajt, a lelkesedés kevésbé.

MKID - 2018. 12. 28. 12:00

Megnéztem az eddigi két epizódot, de szörnyen nagy csalódás.

A sorozatnak történetben nem sok, szellemiségében pedig semmi köze sincs Christie azonos című regényéhez, mondhatni, hogy nyomokban tartalmaz csak bármit az eredeti műből. A fényképezés, a zene és a rendezés is remek, de ettől még a sztori rossz, tűl sötét és vontatott is. A jelenlegi politika belekeverése az egészbe teljesen felesleges.

Amit Poirot-val tettek az pedig egyenlő a karaktergyilkossággal. Malkovich pedig nem igazán jó ebben a szerepben… Kár érte.

FP Jones - 2018. 12. 28. 13:22

semmilyen. és John, mint Poirot.. fura.

speranza - 2018. 12. 29. 10:58

A végkifejlet nálam betette a kaput.
Reméltem, hogy nem erre fog kifutni, de utólag azt gondolom, hogy csúnyán felhasználták Agatha Christie remekművét arra, hogy értékítéletet közvetítsenek aktuálpolitikai történésekkel kapcsolatban. Nagy hiba volt.

azorka - 2018. 12. 29. 20:42

Nem volt ez szerintem, annyira rossz. Az igaz, hogy nálam még mindig az And then there were none viszi a prímet.
Viszont tetszett, hogy ismét mertek a BBC-nél valami újat hozni a megvalósítás terén. John Malkovich meg nagyon is szépen hozta a karaktert és a többiek is ügyesen építették fel szerepüket.

bvr - 2018. 12. 31. 21:08

Hm. Hát nem azt mondom hogy ez lesz a kedvencem, viszont egyáltalán nem bánom hogy megnéztem.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz