login |

Ilyen plakátot kapott az idei Black Mirror-epizód

2018. 12. 30. 14:15 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, antológia, kampány,

A Black Mirror: Bandersnatch-ről itt olvashatjátok a kritikánkat, és érkeznek az első vélemények olyanoktól is, akik nem a Netflix-en nézték meg a másfél órás(?) epizódot, és jó látni, hogy nekik anélkül (vagy épp azért?) működött a rész, hogy választaniuk kellene a leágazások közül. Nyilván ezzel nem lesz mindenki így, de azért ez mindenképp biztató. (Tippre a netre is az a verzió került fel, amit a Netflix ad, ha valaki nem választ semmit, hanem a rá bízza a döntést a platformra. Ez ugyanis végigvezeti a nézőt a lényege, a sztori fő ágain és az összes befejezésen.)

(A kritikában nem nagyon tértem ki, de most még egyszer leírnám, hogy a megvalósítással (80-as évek! játékvilág!), a rendezéssel, valamint a színészekkel mennyire elégedett vagyok. Szerintem ha lesöpörjük róla az interaktív vázat, akkor lehet csak igazán értékelni Fionn Whitehead teljesítményét, és főleg Stefan szorongó karakterét, aki kifejezetten emlékezetessé vált számomra döntéseivel és azok megkérdőjelezésével.)

1 hozzászólás Ne habozz!

bvr - 2018. 12. 30. 16:13

majd ha beélesedik a netflix regisztarciom akkor belenezek interaktivan is, de ott amugy amikor egy-egy szalnak vege, akkor mi tortenik? Mert az off-lineban olyankor visszamegyunk az idoben egy korabbi elagazasig, es mas lesz a valasztas (az egyik szalban volt is errol filozofalgatas, a flashbackekkel kapcsolatban) Viszont mindent nem kell ujranezni, hanem egy kis montazs-klipp osszefoglalja az addigiakat (nem mindig ugyanugy)
Kicsit Day Break vagy Edge of Tomorrow szerű feeling.
Viszont volt több mint 5 órás offline verzió is (mivel éjjel néztem, ez nálam kiesett, így is baromi későn lett vége), az nem tudom milyen, lehet hogy ott teljesen végigmegy a gráf összes elágazásán előlről. nem tudom.
(persze ez az ujrakezdes azoknal meg absztraktabb amikor a szalban van stablista meg stablista kozbeni/utani jelenet. De hat ez amugy is egy eleg absztrakt sorozatelmeny :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz