login |

JAws 2018: Legjobb férfi főszereplő (20/30 perces sorozat)

2019. 01. 02. 20:40 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: szavazás, , , , , , ,

A nagy váltás lezajlott pár éve, és azóta sokszínűbb a felhozatal is. Ráadásul a krém fele most is könnyedén lecserélődött.

2007: David Duchovny, 2008: David Duchovny, 2009: Jim Parsons, 2010: Neil Patrick Harris, 2011: Neil Patrick Harris, 2012: Neil Patrick Harris, 2013: Jim Parsons, 2014: Jim Parsons, 2015: Jim Parsons, 2016: Jim Parsons, 2017: Mácsai Pál

És akkor a tavalyi meglepetés után ismét változatos felhozatalból kerülhet ki a győztes. Nagyjából csak az egyikőjük van országos komédiában (bár az sem a legkommerszebb), a többiek mind külön utakon járnak.

Mondjuk a JAws 2017-ből hárman bekerültek idén is: Ted Danson (The Good Place), Keir Gilchrist (Atypical) és Gael Garcia Bernal (Mozart in the Jungle) ismét esélyes a legrangosabb tévés díjra.

Melléjük viszont jött az eszméletlen művészi úton járó, és nem csak főszereplőként, hanem készítőként és rendezőként is melózó Donald Glover (Atlanta), a dramedy-ben nagyon erős Jim Carrey (Kidding) és a sötétségbe (mindkét értelemben!) invitáló Bill Hader (Barry). Érdekes amúgy, hogy két olyan sorozat főszereplője is esélyes itt, amik nem jutottak a 20 perceseknél a dobogó közelébe.

Azért Andy Samberg (Brooklyn Nine-Nine) is közel járt, és Jim Parsons (The Big Bang Theory) majdnem visszajutott. Sőt, a “kis Sheldon”, avagy Iain Armitage (Young Sheldon) is jelölés közelébe került. Majd jövőre?

Legjobb férfi főszereplő (20 perces sorozat)

  • Ted Danson (The Good Place) (23%, 356 Votes)
  • Jim Carrey (Kidding) (23%, 353 Votes)
  • Keir Gilchrist (Atypical) (15%, 233 Votes)
  • Donald Glover (Atlanta) (14%, 209 Votes)
  • Gael Garcia Bernal (Mozart in the Jungle) (13%, 195 Votes)
  • Bill Hader (Barry) (11%, 171 Votes)

Total Voters: 1,517

Loading ... Loading ...

11 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2019. 01. 02. 21:09

Winnie, milyen gyorsan “jár le” a szavazódoboz? 21:08-kor már nem tudok szavazni :(

mark - 2019. 01. 02. 21:24

Innen csak Gael Garcia Bernal sorozatát nem nézem (még, mert darára vár). Ted Danson idén is nagyot játszott (talán most került a legjobban az előtérbe a karaktere), ahogy Keir Gilchrist is (lehet, furcsa ezt mondani, de a megszokottat hozta “csak”). Az Atlanta őszintén szólva nem a szívem csücske, Donald Glovert se tartom annyira jó színésznek, de ez egyéni megítélés kérdése. Maradt tehát Bill Hader és Jim Carrey. Utóbbira szavazok, mert bár a Barry volt talán idén a kedvencem, de már két kategóriában is szavaztam rá, és a Kidding is nagyszerű alkotás, amiben bizony Jim Carrey baromi erős alakítást nyújtott.

Shannen - 2019. 01. 02. 21:32

Innen 3 sorozatot nézek.
Ted Danson valóban roppant szórakoztató a The Good Place-ben, de akárcsak Bell esetében, őt sem tudnám annyira nagyon kiemelni, mert a sorozatot a csapat egésze teszi olyan szerethetővé, nem igazán az egyéni teljesítmények.

Tavaly egyértelműen a Barry volt a legnagyobb meglepetés számomra, Bill Hader-nek is nagyon jól állt ez a szerep.

De a voksom végül Jim Carrey-re ment. Nagyon szeretem, mikor drámaibb szerepeket kap és most is széles palettán kellett játszania, ami nyilván nem is okozott neki gondot. Igazi zsigeri élményt nyújtott az alakítása, nagyon szép volt végig.

heidfeld - 2019. 01. 02. 21:45

Kihagyom a szavazást. 3 jelöltem volt:
Dylan Llewellyn – Derry Girls
Angol- katolikus írek között. “Nem vagyok meleg!” Nagyából ennyi a szövege:D
Will Greenberg – Wrecked
Nagyon jól hozta a legszerethetőbb tahó, Tood karakterét.
Manny Jacinto – Jason. The Good Place
Vagy ilyen a valóságban , vagy zseni a fickó.

Deny - 2019. 01. 02. 21:47

Hajrá Ted Danson!

zolkó - 2019. 01. 03. 07:00

Nálam ez sima Donald Glover győzelem. Megint csak azt tudom írni, amit már tavaly is. Hibátlan évadot rakott/raktak le az asztalra. Írás, színészi teljesítmény(ek), minden klappolt. A 4. rész (Helen) pedig az egyik legnagyszerűbb epizód volt a 2018-as tv-s palettán.

Második helyre Bill Hader, aki szintén írásban, rendezésben is nyakig benne volt a Barryben, és mindössze azért második, mert az Atlanta közelebb áll hozzám a hétköznapiságával.

Harmadik Jim Carrey, aki ezt a hihetetlenül fura, sérülékeny, ugyanakkor néha nagyon is hülyeként viselkedő Mr. Pickles/Jeff volt. Nem egy habkönnyű sorozat, ugyanakkor nagyon is szívmelengető.

A többiek sorozatait nem nézem/néztem.

JcGross - 2019. 01. 03. 08:35

Bevallom hiányos a tájékozottságom a témában, de amit tudok a színészekről, és azok alapján amit láttam is számomra meglepő, hogy Bill Hader nem kap több szeretetet. Szerintem hatalmasat hozott a Barry-vel, nevettetett is és egyúttal komoly színészi alakítást is hozott helyenként. Egészen meglepő volt. De Danny Glover-től sem sajnálnám a győzelmet (bár szerintem ő koránt sem olyan tehetséges mint amennyire híres).

Gevin - 2019. 01. 03. 14:14

Egyet nem nezek csak a jeloltek sorozataibol, de azert Jim Carreyhez senki nem er fel, ez total egyertelmu. Nagyon szeretem az Atlantat, bar az elso evad picit jobban tetszett, de azert Gambino szineszi kvalitasa egy Jim Carreyhez merve olyan meg sem kozeliti azt.

Oszinten szolva en nem ertem ezt a nagy szeretet sem a Barry sem Hader iranyaba, mert eleg kozepes volt a Barry es nem tudta eldonteni igazan, hogy mi is akar lenni. De a humora tetszett.

winnie - 2019. 01. 03. 14:39

ó, én imádtam a barry-t. szerintem valahol írtam is az első rész után, vagy kommentet, vagy tweetet, de valami random helyen néztem meg (a lányom úszásoktatásának végére várva), hogy letudjam, mert lógott a fejem fölött, és úgy bejött, hogy…, szóval nagyon. (hader nekem whatever kategória, több színész volt ott, aki sokkal jobban bejött.)

toxigen - 2019. 01. 03. 17:42

winnie!
Az jutott eszembe erről a kommentedről, vajon mennyire befolyásolja tetszik vagy nem egy epizód (vagy estleg egy teljes évad), hogy hol nézzük. Milyen napszakban, milyen eszközön? Milyen tevékenység helyett, vagy közben?

toxigen - 2019. 01. 03. 18:42

Mert ott az uszodában biztos jó hangulatban voltál, mert vártál a lányodra, aki úszni tanul. /büszke apuka/
Különféle behatások is értek, gondolom fertőtlenítő szag, vízgőz stb.)
Ezek befolyással bírnak e?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz