login |

Délelőtti videó 2.: The Blacklist

2019. 01. 03. 10:50 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: video,

Igazából a tovább mögötti anyag is egy kulisszák mögötti videó, hanem egy gyorstalpaló, hogy akár most, a 6. évadban is becsatlakozhassunk a halódó sorozatba. Mindenki beszél kicsit a karakteréről, és az eddig történetekről. De minek?

4 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2019. 01. 12. 23:45

Fenntartom a véleményem ez egy remek sorozat, talán a legjobban félre véleményezett itt
De persze ez csak az én véleményem :)

winnie - 2019. 01. 13. 09:37

az a te velemenyed, hogy remek, ezzel semmi gond, de azzal, hogy felrevelemenyezettnek irod, pont masok velemenyet kerdojelezed meg, szoval igy nincs ertelme a mondatod elso felenek, hiszen ezzel nem mondasz a vilagon semmit igy. marmint igy, indoklas nelkul valaki leirhatna ugyanezt ellenkezo elojellel is, es az ember nem tudna, hogy kinek higgyen. en, amikor beleneztem, mindig leirtam az okokat, es azokba nem nagyon lehet belekotni, hiszen mind olyan, hogy “ez van benne, ezert nem jon be”, mig mas azt mondja, hohgy “tenyleg az van benne, ami nekem bejon”. ergo a sorozat az, ami akar lenni, csak nem mindenkit erdekel az, amit kinal.

raadasul en perldaul nem is nagyon olvasom, hogy barki is irna arrol, hogy rossz lenne az otodik vagy hatodik evad, hiszen annyian kiszalltak mostanra a szappanoperas kavarás miatt, amit viszont nagyon sokan leirtak, szoval eleve fura felrevelemenyezesrol hallani.

Energiavampir - 2019. 01. 13. 15:08

Ez a véleményem :)
szigorúan az enyém, hogy sokan egyszerűen félreértelmezik, és rossz következtetéseket vonnak le, ráadásul, sokan mások véleménye alapján húzzák le.
Ebben részben te is (az oldal) benne van, hiszen rengetegen adnak a véleményedre, sok embernél látni azt a véleményt, ha winnie lehúzza, már bele se kezd és fikázza.
Persze ez csak az én egyedi magánvéleményem és meglátásom. Biztosan másnak más az igazság, és ez így van jól.

Parafa - 2019. 06. 10. 15:04

Szerintem már végre be kellene ezt a sorozatot fejezni. Csak azért nem adom fel, mert nem szokásom,szóval nézem fogcsikorgatva és egyszerűen nem értem, hogy ennél jobb, logikusabb nézhetőbb sorozatokat hogy tudnak elkaszálni, ez meg még mindig megy ! Sőt még 7. évad is lesz. Lehet, hogy szokásom ellenére, de tényleg feladom !

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz