login |

Emlékeztető: Páratlan páros 1. évad

2019. 01. 03. 20:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. 21:30. RTL Klub. Take Two – 1×01-02 (pilotkritika + 1×02-kritika + évadkritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Elsőnézős vélemények jöhetnek!

Mindig filózok azon, hogy az olyan sorozatberendelések, mint a Take Two, vajon átoknak vagy áldásnak számítanak-e egy készítő számára. Ugyanis arról van szó, hogy Andrew Marlowe-nak a Castle révén bőven volt pedigréje az ABC-nél, így legújabb krimijének a két főszereplő, Eddie Cibrian és Rachel Bilson láttán szkript és pilot nélkül adtak azonnal, 13 részes sorozatberendelést – és egy nyári premieridőpontot. Ami persze azt is jelenti, hogy gyenge nézettséggel is túlélhet a széria, de mégiscsak kivonják a fősodorból, promót sem kap sokat.

A kritikákban elég részletesen kitérek a humoros krimivel kapcsolatos referenciákra, de tény, hogy míg a készítő (és a férfi/nő évődős felállás) miatt a Castle juthatna eszünkbe róla, inkább hasonlít a Jerry O’Connell-es Carter-re (a színész segít nyomozni-aspektus miatt), valamint a Private Eyes-ra (a civil segít a magánnyomozónak-aspektus miatt).

A Take Two összességében első évados kasza lett (epizodikus nyomozós a sorozat, szóval nincs nagyon mit lezárni rajta, és payoff is van a végén, így nincs nagy falkaparás), ami elég nagy “bravúr”, hiszen nemzetközi koprodukció volt. És ez persze azt is jelenti, hogy hiába beszélt a készítő arról, hogy a Castle világában játszódik a krimi, arra már nem lesz ideje, hogy kitérjen másik szériájának karaktereire sorsára.

2 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2019. 01. 03. 22:04

Ki Rachel Bilson magyarhangja? Nem tudok rájönni.

Neli - 2019. 01. 03. 23:11

Nádasi Veronika

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz