login |

Hírcsütörtök – Still Open All Hours 6. évad!

2019. 01. 03. 09:14 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Mai magyar premier: Páratlan páros 1. évad, Sajtó 1. évad
 • Premier: grown-ish S2 (dupla!), The Masked Singer S1, Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back S2, Moonshiners S8, Black Ink Crew: Chicago S5, Love & Hip Hop: Miami S2, My 600-lb Life S7, Mythbusters Jr. S1, Project Runway All Stars S7, Nova S46, True Life/Now S1, Outrageous Acts of Science S10 (téli), Homestead Rescue S4, Family By The Ton S2, American Beauty Star S2, The Twinstitute S1, Dirty Vegan S1, Hometown Homicide S1, Killing Time S1 + Finálé: Tell Me a Story S1, Live PD Police Patrol S3
 • + elérhetővé vált a Good Trouble pilotja
 • Magyar premier – HBO GO: 01.16 Roswell, New Mexico (Roswell, New Mexico) 1. évad
 • Magyar premier – Duna: 01.15 Diagnózis (Diagnoza) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Lucifer S3, Hashoter Hatov S1, In Family We Trust S1, Conan Without Borders, Déja Vu S1, Mia and Me S2
 • Ősszel kezdik el forgatni a második élőszereplős Star Wars-sorozatot, a Diego Luna főszereplésével készülő Rogue One-előzményt.
 • A The 100 6. évados reklámkampánya elég titokzatoskodó lesz a készítő, Jason Rothenberg szándékai szerint, mert úgy véli, hogy szinte bármit mutatnának az új részekből, az ellőné az új világot.
 • A Luther 5. évadjának nem a készítő, Neil Cross volt a showrunnerje, hanem Jamie Payne, aki rendezőként vitte a kreatív marsallbotot. (Persze a készítési folyamatban Cross és Idris Elba is tevékeny részt vállalt, csak épp operatív irányítóként Payne volt a főnök.)
 • A Netflix levette szaud-arábiai kínálatából a Patriot Act with Hasan Minhaj Szaud-Arábiával foglalkozó epizódját, mert ottani törvényeket sért meg állítólag. Erről a részről van szó.
 • Az LA’s Finest című Bad Boys-spinoff tavasszal kezd a Spectrum-on.
 • Az amerikai Comedy Central megvásárolta kábeles utósugárzásra a Parks and Recreation-t és ész nélkül fogja maratonoztatni.
 • Az Acorn TV digitális szolgáltatás 30 új országban indul el. India és Ausztrália mellett az európai piacok közül a spanyol, a skandináv és a BENELUX térség kapja meg.
 • A BBC berendelte a Still Open All Hours 6. évadját.
 • Diane English, a Murphy Brown készítője beszél az évadzáróról.
 • 36 vizuális effektekkel foglalkozó szakember beszél élete legnehezebb munkáiról – általában filmekről, de akad sorozatos komment is (American Gods, Maniac, CSI, True Detective, The Vampire Diaries), ezért linkelem.
 • Vendégszerep: Tamberla Perry – The Good Fight (visszatérő), Robert Gossett – The Enemy Within (visszatérő), Tyler Ross, Derek Smith, Nana Ghana, Monique Kim, Marissa Cuevas – What/If (visszatérők),
 • Állandó szerep: George Takei, Kiki Sukezane, Miki Ishikawa, Shingo Usami, Naoko Mori – The Terror S2, Engin Öztürk, Boran Kuzum – The Protector S2,
 • Interjú: Sandra Oh (Eve – Killing Eve), Kieran Culkin (Roman – Succession), Nyári Gábor (a Való Világ egyik kreatív producere),
 • A magyar AMC is belevág a sorozatos bizniszbe, ők is több saját szériát fejlesztenek. Meglátjuk, hogy jutnak-e valamire a tervekkel.
 • Új sorozat: Gorilla and The Bird – HBO, készítő: Bryan Sipe, rendező: Jean-Marc Vallée – Zack McDermott könyve, a Gorilla and the Bird: A Memoir of Madness and a Mother’s Love alapján. Egy férfi küzdelméről a bipoláris rendellenességével, hogy visszaszerezze a józanságát pszichotikus összeomlását követően. Mindez anyja segítségével sikerül, aki egyedüliként kiállt mellette mindvégig.
 • Új sorozat: Shimmers – Netflix, thaiföldi, készítő: Wisit Sasanatieng és Sittisiri Mongkolsiri. Egy elszigetelt thaiföldi iskola 5 tini tanulóját a múltjuk szellemei kezdik zaklatni.
 • Új sorozat: Go! Go! Cory Carson – Netflix, animáció, a Go! Go! Smart Wheels játékokon alapuló sorozat a Cory Carson kisautó kalandjait mutatja be, ahogy a gyerekkor kanyargós útjain navigál Bumperton Hills-ben.
 • A TLC-s 90 Day Fiancé egyik legismertebb párja, Eric és Leida Rosenbrook nem tér vissza a reality folytatására az őket ért fenyegetések és zaklatások miatt.
 • A Shout! Studios Corman’s Hollywood címmel dokusorozatot készít Roger Corman, filmrendezőről és producerről, valamint feleségéről, egyben alkotótársáról, Julie Corman-ről. Az Ashley Sidaway és Robert Sidaway készítésében tervezett 13 részes széria bemutatja a páros karrierjét, munkáját, annak hátterét, és hogy milyen volt évtizedekkel ezelőtt független filmesként megvetniük a lábukat Hollywood-ban.

5 hozzászólás Ne habozz!

Desmond Wallace - 2019. 01. 03. 12:41

A SorozatWiki már hozzáfért a Drága örökösök 1×01 nézettségéhez:

Drága örökösök 1×01: 1,175M (24 SHR), 18-49: 455e (24,7% SHR)

Ez kezdésnek elég brutális.

winnie - 2019. 01. 03. 14:40

“Ez kezdésnek elég brutális.”

a visszaesése is az lesz, ha létezik még papírforma, mert ez tipikusan nézőbeetetős koncepció, de kérdés, hogy reagál az átlagmagyar, amint kiderül, hogy nem mi kis falunk 2.0-ról van szó. (cserébe kiderült, hogy van igény egy másik mi kis falunkra.)

Desmond Wallace - 2019. 01. 03. 14:56

“(cserébe kiderült, hogy van igény egy másik mi kis falunkra.)”

Na igen. Már az első évad után mondtam, hogy Pajkarétnek kijárna egy spinoff.

A TV2 mai sajtóközleményében csak a Drága örökösöket nem említik a konkurenciától:

“Mindhárom fontos célcsoportban a TV2 nyerte a január 2-i nézettségi versenyt teljes napon és főműsoridőben is. A legnagyobb sikert a Gundel Takács Gáborral visszatérő Legyen Ön is milliomos! aratta, de a nézők kiemelt figyelemmel kísérték a vadonatúj, extrém sport-reality, az Exatlon Hungary első epizódját is.
A Tények után elsőként az Exatlon Hungary debütált, amiben az ismert sportolókból álló csapat, a Bajnokok szálltak versenybe a civil versenyzőkből álló Kihívók ellen a Dominikai Köztársaságban. Fodor Rajmundék óceánparti küzdelmét az éppen tévéző 18-59 évesek 16.4%-a követte figyelemmel, míg a fiatalabb, 18-49-es korcsoportban ez a közönségarány még magasabb, 17.9% volt. A teljes lakosságot vizsgálva a műsort 734 ezren nézték.
Az Exatlon Hungary után látható Legyen ön is milliomos! hatalmas sikerrel nyitott a TV2-n. A kultikus vetélkedő műsorvezetői székében ezúttal Gundel Takács Gábor foglal helyet. A kvízmesterre és játékosaira a 18-59 éves tévénézők 16.6%-a volt kíváncsi, amivel a műsor magasan megelőzte a konkurens csatornán futó Barátok köztöt (18-59 – 12.6%) és Éjjel-nappal Budapestet (18-59 – 8.5%).
Összességében elmondható, hogy a két formátum megtalálta a közönségét és kiemelkedő számokat hozott a TV2-nek, amivel a csatorna az év második napján főműsoridőben és teljes napon is piacvezető lett. (TV2 vs RTL Klub főműsoridő, 18-59 évesek: 14.3% – 13,8%, teljes nap 9.8% – 8,9%)”

winnie - 2019. 01. 03. 15:08

nyert X, de Y-t is sokan nézték – vagyis Y vesztett. (aka “az előkelő második helyen végzett, az RTL pedig utolsó előtti lett az országos kereskedelmi tévén nézettségi versenyében”)

Kissur - 2019. 01. 03. 15:29

18-49-ben (vagyis a ténylegesen fontos kategóriában) mennyi volt a LÖIM?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz