login |

Mikor lesz feketelistás a sorozat?

2019. 01. 03. 13:15 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: kampány,

A The Blacklist, akár a csótány. Mert… mászkál ide-oda műsorrendbe? Fogjuk rá. Pár óra múlva kezd a 6. évad, rá egy napra pedig folytatódik a dupla rész második felével, hiszen péntek lesz a fő sugárzási nap odakint. Itthon gondolom, bedőlt a sorozat, hiszen a 2. évad óta nem látni a tévében, de a Netflix lehet, hogy tartja eddigi jó szokását, és elhozza hetiben a részeket magyar felirattal.

Íme az idei plakát.

8 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2019. 01. 03. 18:14

Pedig szerintem kifejezetten jó a sorozat, nem szuper szuper..de bőven nézhető kategória, vagy 50 sokkal gyengébbet fel elehetne sorolni, amik meg nyomatva vannak..
Bár amcsikat ismerve, ez nekik kicsit összetettebb sorozat és az sose ment nekik :)
amit nem lehet cola chips megzabálása közben megérteni a reklámok közt, azt már nem is nézik :)))

KiváncsFáncsi2019 - 2019. 01. 04. 00:35

Végre :) Tetszett a csavar a végén meg a trailerben vázolt új felállás, jöhet majd, már hiányzott Red+Lizzy :)

Csináljanak egy jó záróévadot.

winnie - 2019. 01. 04. 04:10

Energiavampir: ó, szerintem ott nagy gondok vannak, ha 1. valaki más sorozatok szapulásával, és nem az adott széria istenítésével érvel valami mellett, 2. ha valaki egy “bőven nézhető” kategóriás sorozat nézésére szorul. ez olyan, mint az egyszer nézős film, ami azt jelenti, hogy messzire kerülni kell, mert ki a franc akarna olyat nézni, ami nem kötelező vagy zseniális mostanság, amikor minden héten kijön 2-3 remek film. az persze belefér, hogy az ember a remek sorozatok között megtart 2-3 “bőven nézhetőt”, de…, nem tudom, ez nem reklámozandó kategória. az azért elég beszédes, amikor egy rajongó (vagy rendszeres néző) is csak így értékel valamit.

“agy 50 sokkal gyengébbet fel elehetne sorolni, amik meg nyomatva vannak..”

legyen akármilyen ez a sorozat, ha bárki néz, azaz tud mondani 50 gyengébb sorozatot, akkor ott nagy bajok vannak, szóval tippre nagyon kevesen tudnának 50 gyengébbet felsorolni. nekem például arról nincs fogalmam, hogy ez a sorozat milyen. csak azt tudom, hogy mi volt a véleményem róla az elején, de azt meg leírtam anno:)

“Bár amcsikat ismerve, ez nekik kicsit összetettebb sorozat és az sose ment nekik”

ha ezt írod, akkor nem ismered az amcsikat. az megvan, hogy ez a sorozat kvázi csak amerikában sikeres, az amerikai tették és teszik sikerré, hogy nálunk például már le is került a műsorról több éve? ha valaki nyitott szemmel jár a tévés világban, az pontosan tudja, hogy éppen az amerikaiak az, akik vevők az összetettebb sorozatokra, hiszen azok többsége nemzetközi sugárzásban nem képes akkora sikereket aratni, mint amerikában. a blacklist így inkább a magyaroknak lehetett túl “összetett”.

(más kérdés, hogy egyrészt a néző nem az összetettség, hanem a minőség alapján ítéli meg a sorozatokat, másrészt pedi, és ez nem minőségre való utalás, hogy a blacklistben nincs sok összetettség, maximum átlagos szinten. sima nyomozós sorozat, amiben van egy szappanoperaszerűen (ld. szülőkérdés, embercserék, tudomisén, ikrek) húzott átívelő szál. ez nem minőségjelző. ettől még a sorozat lehet zseniális is, pocsék is, de összetett nem lesz:) viccen kívül, a komplexitást sosem szabad összetéveszteni azzal, ha valami nem ér véget, hiszen alapjába véve egy barátok közt több éves status quo változásai is nagyon, nagyon kacifántosak, de nem azért, mert összetettek, hanem mert annyi irányt vesznek fel velük.

korum - 2019. 01. 04. 07:29

Nálam van az a “bőven nézhető” kategória, aminek meg van a maga helye, ezek azok a sorozatok, amiket fél szemmel nézek, nem annyira fontos, hogy előtte üljek meredve, meg fájjon, ha kihagytam 2 percet, de nem is olyan rosszak, hogy ne nézzem meg vacsora vagy böngészgetés mellett, mert valamelyik része (főszál, mellékszál, az aktuális gyilkosság megoldása, viccek benne) érdekel, ahol jobbakat biztosan nem néznék, mert azokra többet szeretnék szánni.

Energiavampir - 2019. 01. 04. 13:02

winnie

1: mindig valamihez viszonyítasz, nem?
2: nem hiszem hogy azt írtam volna hogy bárki rászorulna a nézésére..azt írtam, nézhető jó sorozat

többi a magánvéleményed, biztos így van, én nem értek vele egyet :)

KiváncsiFáncsi2019 - 2019. 01. 04. 14:55

azért csináltok neki majd egy kibeszélőt?

winnie - 2019. 01. 04. 14:57

persze, mindenhez akarunk. remélem, kapunk kritikát, kiemeltem vastaggal a hírekben is a kérést-

Zozoka1967 - 2019. 01. 21. 17:44

Szerintem zseniális. Igaz az előzőző évadba már megint még edzettek minket de ez az első 4 rész fokozatosan közelít a a 10 ből 12 pont felé. Red a böriben zseni. Azok az arcok mimika….. Stb az igazi kárörvendés de ugyanakkor zseniális szövegek. Szerintem ez az évad lesz a csúcs.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz