login |

Emlékeztető: Mondj egy mesét 1. évad

2019. 01. 05. 18:30 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: ajánló, antológia, kampány,

Ma. 19:10. HBO3. Tell Me a Story – 1×01 (pilotkritika + első angol nyelvű előzetes + második angol nyelvű előzetes + szinkronhangok) – az HBO GO-s világpremier után itt a szinkronos, tévés bemutató is

(Napokon belül érkezik az évadkritika is – ahogy olvashatjátok a pilotvélemény kommentjeiben, nekem sokkal jobban bejött, és simán nézős volt. Majd le fogom írni akkor is, de ez olyan sorozat, amit biztosan ajánlanék egy nagyobb, fiatalabb rétegnek, a visszajelzések alapján is látszik, hogy a You mellett a thrilleresebb műfaj kedvelőinek ezt érdemes még bepróbálni az őszi újoncok közül.)

A CBS All Access sorozata papíron a spanyol Érase una vez alapján készült, de valójában teljesen önálló darab, a kettő között annyi a hasonlóság, hogy mindkettő ismert meséket helyez modern környezetbe, de míg előbbi epizodikus antológia volt, ez évados. És a mesés vonal is alapjába véve csak afféle máz, ami segített a sorozat eladásában, csak amiatt nem érdemes belevágni.

A lényeg, hogy egy lezárt történetű, bűnügyi sorozatról van szó, amiben a szezon végére összefutó, de egyébként teljesen különálló három sztoriszál fut párhuzamosan bosszú, féltékenység és kapzsiság témakörében.

8 hozzászólás Ne habozz!

Chloe Price - 2019. 01. 05. 19:50

Nekem nagyon tetszik.

_Zsolt - 2019. 01. 05. 20:46

Igazán megfogott. Mindig is oda voltam az efféle modern környezetbe ültetett formációkért.
(A Se füle se farka, avagy a meseírók beájulnak-ot is kedvet érzek újra elővenni.)

Trallala - 2019. 01. 05. 22:07

Nekem nagyon tetszett az egész évad. Jól felépített, végig érdekes, jó szereplőkkel. Lehetne több hasonló sorozat is.

SSS - 2019. 01. 05. 22:27

Jóra sikerült, nagyon. A pilot kicsit fura volt, de hétről hétre vártam a részeket. Összeségében egy erős 8-as.

cherockee - 2019. 01. 06. 12:00

Mindenkinek ajánlom, hogy ne az első rész alapján ítéljen, nem rossz az se, de egyértelműen nő az összerakottság később, és vannak benne nagyon jó fordulatok.

winnie - 2019. 01. 06. 12:27

szerintem elég jó képet ad az első, sztorik, karakterek, tempó, stílus terén. nyilván előrehaladva teljesebb lesz a kép, és az eleje csak felvezeti a konfliktusokat, de nem érzem, hogy a folytatás annyival vonzóbb lenne azoknak, akiknek a kezdés nem jött be.

Destrock - 2019. 01. 06. 19:12

Túl vagyok a negyedik részen és elég döcögős a tempó, a sztori elég keszekusza, jó sok ellentmondással megspékelve. Ami a karaktereket illeti, a “tinicsaj” nagyon irritáló kis p.csa, a többiek pedig nagyon erőltetik azt ami nyilvánvalóan nem megy nekik. Mindenesetre még bevállalok egy epizódot, azután lesújt a kaszás. :D

picnik - 2019. 02. 14. 11:57

Én a második résszel kezdtem. Nagyon megszerettem. Jól fel van építve, az izgalom egyre fokozódik.Lesz 2. évad???

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz