login |

Jó (nagy?) baj

2019. 01. 06. 14:15 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: kampány,

A Good Trouble a The Fosters spinoffja lesz, szerintem páran már látták is a tévés premier előtt elérhetővé tett pilotot – a plakátokon (az ikertesó a tovább mögött) látjátok, hogy kiket visznek tovább az eredeti sorozatból, az előzeteseket pedig már láthattuk korábban.

6 hozzászólás Ne habozz!

FP Jones - 2019. 01. 06. 15:35

50 perces a pilot, de basszus.. nagyon jól nyitott, szerintem. érdemes volt ennek a 2 karakternek külön sorozatot adni.

Rékka - 2019. 01. 06. 17:13

Az eredeti sorozatban is ők voltak a legértelmesebb és legjobb karakterek…szóval csak remélem, hogy tényleg jó kis sorozat lesz. Szükségem van már egyre…

Mom - 2019. 01. 13. 17:05

Nagyon erős kezdés volt. Voltak benne üresjáratok, ezt nem tagadom, de amikor az érzelmeken volt a hangsúly, azt baromira megnyomták. Nekem abszolút átjöttek a pályakezdő fiatalok problémái, nehézségei, konfliktusai. És nem oldották fel őket az epizód végére teljesen happy enddel, megalkuvásos volt sikerélmény. Ami nem csak felvezette a várható szálakat, de azt is hoztam, amit a Fostersben már megszoktunk: nem mindig lesz jó a vége, de együtt könnyebb elviselni.

Ha ezt hozzák a folytatásban, rám számíhatnak. Pedig Mariana karakterét amúgy nem annyira kedveltem, de itt Callie-vel nagyon jól kiegészítették egymást. Ebből 50 perc is könnyedén lecsúszott.

Mom - 2019. 01. 17. 18:54

Csak hogy szép kontrasztot kapjon a két kommentem egymás után, ez a rész elég nagy csalódás volt az előző után. A világon semmi érdekes nem történt benne és baromira eltolódtak a hangsúlyok. Azt a technikát amiben megszaggatják/belassítják a jeleneteket, meg összemixelik a darabkáit már a múltkor sem tudtam hova tenni, de akkor legalább csak a vágyakozást próbálták vele érzékeltetni (asszem). Itt viszont, mivel az epizód fele egy vad parti volt, szinte minden második jelenetnél eljátszották és nem győztem nyomogatni tekerést. Illetve a legklisésebb eseményeket is eljátszották, amiket telefonnal el lehet képzelni.
Remélem ez volt a mélypont és innentől már csak felfelé tart majd, mert az érzelmes első rész után különösen csúnya volt ez a második.

Mom - 2019. 01. 27. 10:30

A harmadik részt az első kettő közé tenném valahová.

A történet és a dráma ami benne volt, az jó volt. De minden pillanat amit Callie szerelmi életére fordítanak borzasztó. Egyszerűen leugrik a képernyőről, mintha darabokra szaggatnák az epizódokat és reklámblokkok helyett hormonblokkokkal szakítanák meg a normális történetmesélést. Egyszerűen gyalázatosak, kb 10/1-esek ezek a részek, míg az epizód másik fele 6-7/10-es.

Nincs szívem kaszálni, mert ami működik, az tényleg jó, viszont kénytelen vagyok az ágyjeleneteket átpörgetni, mert nem viszik előre sem a karaktert, sem a cselekményt és az előző kommentemben említett “technológiai vívmányt” is csak erőltetik tovább, ami végképp nézhetetlenné teszi.

Lehet, hogy itt senki más nem követi már, és csak a magam szórakoztatására írom ezeket, de azért kitartó vagyok :)

Mom - 2019. 02. 10. 14:16

Ez megint egy sokkal jobb rész volt. Valószínűleg azért, mert arra ment a fókusz, amiben eddig is baromi jó volt az anyasorozat, az emberi sorsokra és érzésekre. Ezeket még mindig baromi jól tudják adagolni. Különösen amikor a felszínalatt meghúzódó emberi küzdelmekről van szó. Bármennyire is idegesít az a harmatgyenge másik oldal (az ötödik részben ez mondjuk 10% alatt maradt, szerencsére), ezekért a jelenetekért, mint a fürdőszobai, nagy kár lett volna, ha nem rendelik be a második évadot. Na jó, inkább kifejtem kritikában, hátha más is csatlakozna.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz