login |

Emlékeztető: Legacies – A sötétség öröksége 1. évad

2019. 01. 08. 18:15 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. HBO. 20:00. Legacies – 1×01 (pilotkritika + magyar feliratos előzetes)

Na, vannak elsőnézők?

A The Originals itthon a Prime-on megy, de ez nem akadályozta meg az HBO-t, hogy a spinoffjával bővítse ifjúsági sorozatos portfólióját. A Legacies az HBO GO-ra a világpremierrel egy időben kerül fel, most viszont itt van a szinkronos változat is.

A fenti kritikát a JPU-ban (Julie Plec-univerzum) járatlanként írtam, nyilván egy TVD- vagy TO-rajongó sok mindent másképp láthat, és másképp is viszonyul Hope vagy Alaric karakteréhez. Szerintem azonban érdemes lefejteni a mázat a sorozatról, és úgy ajánlani: ez egy epizodikus, heti lényes sorozat, ami egy különleges képességű embereket/lényeket gyűjtő titkos iskolában játszódik – az X-Men-es intézet és a Harry Potter-féle Roxfort mixére kell gondolni.

6 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 01. 08. 18:45

Már megvolt az első nézés angolul. Elég is volt belőle asszem 3 rész. Én örökre levettem a kezem a Plec sorozatokról. Ugyan az mind csak 1-2 új szereplővel.

Mondjuk ha az emlékeim nem csalnak akkor a Prime még nem vitte végig az Originalst szóval nem tartom jó ötletnek hogy már most legyen ehhez szinkron mert aki mindkettőt nézi annak jól elcseszik a szórakozását. Mondjuk az utolsó évad annyira rossz hogy max annyit tud meg hogy hogyan lett vége és az elég is. Még sok is. :D

Máté - 2019. 01. 08. 19:08

Ahhoz képest, hogy csak úgy neki futottam, és nem érdekelt a sorsa, egész tetszett. Nagyon érezhető ez a tinis stílus, de valamiért szívesebben nézem, mintha az Originals 6. évadát kellene. Vannak kifejezetten erős részek is eddig. Láttam 6 részt, de nagyon kíváncsi vagyok a szinkronra, főleg Hope-éra.

Bius - 2019. 01. 08. 19:39

Hát nem tudom. A Charmednek jobban örültem volna.

FP Jones - 2019. 01. 08. 19:55

fú de negatívak egyesek :D A The Originals utolsó évada minden volt, csak szar nem. A Legacies meg nem világmegváltóan jó, de gyenge sem és pár rész után eléggé szerethető lett.

FP Jones - 2019. 01. 08. 19:56

Remélem Seszták Szabi megmaradt, mint Alaric.

A vicc, hogy a TVD/TO crossovernél (annál a kemény 1 db résznél) Klaus hangja megint Csík Csaba volt (a legjobb szinkron neki), aztán TO-nál meg végig Makranczi Zalán (pfejj)

Máté - 2019. 01. 10. 15:01

FP Jones, megmaradt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz