login |

Hírcsütörtök – ‪Star Wars Resistance 2. évad!

2019. 01. 10. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek,

 • Premier: I’m Sorry S2, Jon Glaser Loves Gear S2, You’re The Worst S5, Burden of Truth S2, Schooled S1, Unspeakable S1, The Dictator’s Playbook S1, Match Game S4 (téli), Great Alaskan and Canadian Railroad Journeys S1, Port Protection S4, Heavy Rescue 401 S3, Million Pound Menu S2, Icons S1, Ben Fogle-New Lives In The Wild S8, The Secret Life of the Zoo S7 + Finálé: Making Marvels S2
 • + a USA elérhetővé tette a Temptation Island pilotját.
 • Magyar premier – Comedy Central Family: 01.12 Papás-babás (Baby Daddy) 6. évad
 • Magyar premier – HBO: tavasz Csernobil (Chernobyl) 1. évad
 • A Take Two szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: When Heroes Fly S1
 • Teljes a Game of Thrones-spinoff pilotjának szereplőgárdája. Naomi Watts és Josh Whitehouse mellett benne lesz még állandó szereplőként Toby Regbo, Ivanno Jeremiah, Georgie Henley, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Alex Sharp.
 • Megvan a Disney+-ra Paul Bettany és Elizabeth Olsen főszereplésével _tervezett_ The Vision and Scarlet Witch című Marvel-sorozat készítője, aki nem más, mint Jac Schaeffer. Ő lenne a showrunner is annak ellenére, hogy nincs tévés tapasztalata, cserébe Marvel-profi, hiszen a Captain Marvel szkriptjének egyik írója, és a tervezett Black Widow-filmet is ő jegyzi.
 • Nem csak Jeffrey Dean Morgan, hanem Kurt Fuller (Zachariah) is visszatér a Supernatural 300. epizódjára.
 • A This Is Us – 3×13-ban kapjuk meg Beth háttértörténetét.
 • Honlapjuk tanúsága szerint a magyar Digic Pictures készítette el a David Fincher-féle Netflix-es animációs antológia, a Love, Death & Robots egyik epizódját – a sorozatról itt írtunk bővebben.
 • Hivatalos: Channing Dungey az ABC programigazgatói székéből a Netflix saját gyártásait felügyelő pozícióba lépett át. Ez azt jelenti, hogy ugyanabba a pozícióba kerül, mint Cindy Holland. És ő fog felelni a készítői szerződésekért is.
 • A TNT Root of Evil: The True Story of the Hodel Family and the Black Dahlia címmel kísérő, true story podcast-et ad ki új sorozat, az I Am The Night mellé.
 • A kanadai CBC 4000 órányi tartalommal indította el straming szolgáltatását, a CBC Gem-et.
 • A Better Things 3. évadja 02.27-én érkezik az FX-re.
 • A Disney XD berendelte a ‪Star Wars Resistance 2. évadját.
 • Barry Sonnenfeld, az A Series of Unfortunate Events showrunnerje beszél a fináléról.
 • Ben Stiller, az Escape at Dannemora egyik készítője beszél az egyik igen ellentmondásos, valós eseményen alapuló húzásáról a sorozatnak.
 • Vendégszerep: Ken Jeong – Manum PI (megint), Rowan Blanchard – Splitting Up Together, Sarah Chalke – Speechless, Angela Griffin, Guz Khan, Cameron King, Jocelyn Jee Esein, Dustin Demri-Burns, Jade Anouka – Turn Up Charlie (visszatérők),
 • Interjú: Aya Cash + még egy (Gretchen – You’re The Worst), Padma Lakshmi (a Top Chef műsorvezetője), Jon Bokenkamp és John Eisendrath (a The Blacklist showrunnerjei),
 • A Google szerint itthon ezekre a tévés produkciókra kerestek rá legtöbbször (vannak fura helyezések, de nem tudom, hogy mi volt a mérés metodikája – alapból nem szoktam kirakni a nevetséges torrentstatisztikákat vagy Netflix-es “nézettségeket”, de ezeket mégiscsak a Google adja ki, szóval…): 1. Való Világ, 2. Korhatáros szerelem, 3. X-Faktor, 4. Nyerő páros, 5. 200 első randi, 6. Aranyélet, 7, A mi kis falunk, 8. Survivor, 9. Sztárban sztár, 10. A Dal.
 • Új sorozat: 1899 – Netflix, német, készítő: Jantje Friese és Baran bo Odar, a 20. század hajnalán játszódó történet egy hajó utasairól, akik különféle európai országokból származnak és a jövővel kapcsolatos reményeik és álmaik kötik össze őket. Amikor azonban felfedeznek egy másik, bevándorlókkal teli hajót a nyílt tengeren, utazásuk váratlan fordulatot vesz, hiszen az annak fedélzetén talált dolgok az ígéret földjére tartó utazásukat rémálommá változtatja.
 • Pilotszkript: Big Deal – Showtime, komédia, készítő: Vanessa Bayer (főszereplő is!) és Jeremy Beiler, rendező: Michael Showalter, egy nőről, aki legyőzi gyermekkori leukémiáját és megvalósítja álmát, és egy teleshopos tévécsatorna műsorvezetője lesz.
 • Pilotszkript: cím nélküli komédia – HBO, készítő: Diablo Cody, executive producer: Jason Reitman, főszereplő: David Spade, egy férfiról, aki a 90-es években egy kvázi híres, heroinista grunge zenész volt, most pedig tisztán pincérként dolgozik. Amikor találkozik egy huszonéves színésznővel, mindkettejük élete megváltozik egész váratlan és szikrázó módon.
 • Sajtóinfók szerint a The Four azért nem kapott még 3. évados berendelést a FOX-tól, mert Diddy 1M-s fizetése túl sok a csatornának, ő pedig nem hajlandó alámenni az árnak, de az énekes cáfolta, hogy bármi ilyenfajta gond lenne.
 • Bár folytatódott Busy Phillips E!-s éjszakai talkshow-ja, a Busy Tonight, de nem lehet akkora siker, mert a kezdése 22:00-ról 23:00-ra csúszott.

14 hozzászólás Ne habozz!

Franky - 2019. 01. 10. 09:41

Valaki nem tudja mikor érkezik hozzànk a Runaways 2.évada?

Kati néni - 2019. 01. 10. 09:47

A marveles halállottón öt emberre fogadtam: Kapi, Thor, Tóni, Nick Fury és Vision. :S Ez most nem jön be.

GYV - 2019. 01. 10. 09:59

Magyar premier:

A Visszatérők (The 100) – 5. évad, január 29, RTL Spike

iZombie (iZombie) – 4. évad, január 31, RTL Spike

Az ifjú Sheldon (Young Sheldon) – 2. évad folytatása (2×10), február 10, HBO3 – szinkronos tévépremier

Szirén (Siren) – 2. évad, február 17, HBO3

Orgyilkos osztály (Deadly Class) – 1. évad, február 19, HBO – szinkronos tévépremier

Luther (Luther) – 5. évad, február 20, HBO – szinkronos tévépremier

Crime Time (Crime Time) – 1. évad, február 14, HBO3 – tévépremier

A kenderfutár (High Maintenance) – 3. évad, február 15, HBO3 – szinkronos tévépremier

John Oliver-show az elmúlt hét híreiről (Last Week Tonight with John Oliver) – 6. évad, február 27, HBO3

krissz - 2019. 01. 10. 10:10

Sziasztok. Luther 5.évad kibeszélő lesz?

winnie - 2019. 01. 10. 10:18

krissz: valamilyen biztos, csak nem akarok elkapkodni, várok, hátha kapunk vendégírást, szezonértékelést, mert jobban járunk, ha nem én írom.

Franky - 2019. 01. 10. 10:18

Úristen GYV!
Köszönjük !
Feldobtad a napom !

Esetleg A zöld ijász-Flash-Egyszer volt hol nem volt-Az utolsó remény -Sötét àrvàk sorozat folytatàsokrol nem tudsz valamit?

Blobov - 2019. 01. 10. 11:48

1899 azért még nem a 20. század hajnala, hanem épp az előző vége (sőt, ha elfogadjuk, hogy 0. év nincs, akkor egy század/évezred, etc. valójában mindig 00-ával ér véget, szóval még 1900 is a XIX. század :)).

DarkEagle - 2019. 01. 10. 12:12

Én nem neveznék olyan embert Marvel profinak, sőt profinak se akinek alig van 2 dolog az IMDB listáján. :D Kezdőnek annál inkább. MArvel Kapitányt se egyedül írja ráadásul ami sokat elárul.

winnie - 2019. 01. 10. 12:15

DarkEagle: te nem neveznél, de én igen, hiszen az.

ha az imdb-hez fordulsz, akkor megint el kell kezdenem az alapoktól a magyarázást, miszerint egy forgatókönyvíró NULLA IMDB-kredittel is bírhat több évtizedes szakmai múlttal és jókora vagyonnal. az írók a filmes iparba legtöbbször a kukának dolgoznak.

arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy hány ember írt már több marvel-filmet (nyilván a folytatásokat nem számítjuk), tippre nem sokan, de az, aki minimum 5 éve dolgozik a marvel studiosnak, az több, mint marvel-profi. márpedig 2 szkript az minimum 5 évnyi fejlesztést feltételez, vagyis közös munkát a marveles executive-okkal. megint csak: nem sokan dolgoznak a marvel studios-nak 5 éven át íróként.

“MArvel Kapitányt se egyedül írja”

eskü, ezt most úgy értelmeztem, hogy te azt hiszed, hogy ahol többen vannak feltüntetve filmes írói kreditben, ott azok közösen írnak valamit, és az illető csak a szkript felét írt, minden bizonnyal pár nap alatt.

nem. az írói csapatok “&” jellel vannak jelezve (és ha valaki egy írói csapatnak a része, akkor az nem von le semmit az érdemeiből, ha másokkal együtt dolgozik), de a kredit nem azt jelenti, hogy kik írtak valamit, hanem azt, hogy az arbitrációs eljárás során ki kapják meg a jogot arra, hogy ki legyenek írva a film stáblistájára, és azt kiemelten monetizálhassák.

általában egy stúdiós szkripten, főleg blockbusterön 6-10 ember simán dolgozik, a két entitás a kreditben azt jelenti, hogy a végső változat szkriptje legnagyobb részben az ő munkájukon alapul. az ebből nem derül ki, hogy melyik író fejezte be a munkát és melyik hányadik átírást végezte, de feltételezhető, hogy nem csak 2 csapat sokkal több változatot tett le az asztalra, míg elérkeztek a végsőkig. más kérdés, hogy kreditet nem mindenki fog kapni. (fizetés ettől még jár nekik.)

Kissur - 2019. 01. 10. 13:05

Úúú a 100 5.évadának nagyon örülök!

Vízió számomra nagyon antipatikus (a Bosszúállók 3-ban vele történt dolognak én speciel örültem :D), és szerintem nagyon nem illik össze Skarlát Boszorkánnyal. Így sajnos nem nézem majd a sorozatot (óó dehogynem, ismerem magam), pedig Elizabeth Olsen miatt érdemes lett volna.

perelli - 2019. 01. 10. 16:15

Blobov
Mondjuk előestéje.

kiskiraly - 2019. 01. 10. 17:50

Kirakni egy viccesbe:
https://www.youtube.com/watch?v=e1PG5xV4sKI

John Oliver és Shaq :)

motch - 2019. 01. 10. 22:24

Épp az imént néztem meg a resistance félévad előzetesét, és hát azt hiszem hogy nagyon magára talált a sorozat a hihetetlenül gyenge első félévad után. Mindenképpen megéri folytatni

Thomas - 2019. 01. 11. 14:18

Vicces, én nem hiszem, hogy Diddy annyira lecserélhetetlen lenne a Fourban, szerintem kapásból találhatnának 10 hasonló kaliberű embert a helyére, ha neki túl magasak az igényei:) És nem érzem azt, hogy ott a zsűri összetételén kéne parázni, annyira nulla volt a jelenlétük. Azt meg főleg vicces Katy Perry 25 milliós gázsija után olvasni, hogy az 1 millió sok:) Persze, itt kevesebb, mint fele annyi részről van szó, és kisebb nézettséget hoz, de akkor is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz