login |

Délelőtti videó 3.: Sex Education

2019. 01. 11. 11:30 - Írta: human

4 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

A Netflix és a Channel 4 új komédiája egy felnövés történet egy fura középiskolás srácról, aki szűz, és szexterapeuta anyjával él. Ő áll össze a suli egyik okos rosszlányával, és afféle titkos szexterápia klinikát nyit iskolás társaik számára, ahol furcsa és csodálatos problémáikkal foglalkozhat.

Bár angol darabról van szó, de bőven az amerikai középiskolás filmek előtt tiszteleg a tovább mögötti előzetes alapján. A főbb szerepekben: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey. A második videó egy karakterekre fókuszáló anyag.

4 hozzászólás Ne habozz!

Never - 2019. 01. 11. 15:32

ez csak egy velemeny de 2019ben mar azt varna az ember hogy egy szerencsetlen szuz fiu helyet egy szerencsetlen szuz lany eletet mutassak be… mert ugye a csajoknal is van egy elso, vagy nem? Miert kell mindig a pasikat szuzkent bemutatni?

winnie - 2019. 01. 11. 15:41

addig jó, amíg egy készítő nem az elvárásoknak akar megfelel, hanem a saját útját járja és arról mesél, amiről szeretne, de… nem hiszem, vagy legalábbis nem vettem észre azt, hogy ezen a téren nagy egyenlőtlenségek lennének, sőt, ha valaki megkérdezte volna, akkor tuti, hogy a lányok felé hajoltam volna el, hiszen eléggé toposznak tűnik a “fiú elvette a lány szüzességét” történetszál sorozatokban. ha random visszakeresem a tavalyi újoncokat, szerintem inkább találnék lányos, vagy legalábbis közös szüzességtől megszabadulást.

mindezt nem a vita kedvéért írom vagy kötekedésből, simán benne van, hogy tévedek. a lényeg, hogy nekem a “mindig” eléggé túlzásnak tűnik annak ellenére, hogy a the bachelor az új szezonját egy szűz kérőre húzta fel.

Slushyberry - 2019. 01. 11. 20:35

Meglepően jó. Az első rész nem annyira tetszett, de a másodikon-harmadikon már könnyeztem. És nem mindig a nevetéstől.. A többi még csak most jön :)

norbertbprnr - 2019. 01. 15. 14:30

@Never, akkor azt hiszem nem spoilerzek nagyot, ha azt mondom, hogy ne aggódj, olyan is van benne. Amúgy nekem is nagyon tetszett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz