login |

Délelőtti videó 1.: Titans

2019. 01. 11. 10:00 - Írta: human

8 hozzászólás | kategória: video,

A DC Universe után a mai napon Netflixre is megérkezett a Titans, szóval az is belefuthat, aki eddig nem kereste aktívan. Viszont egy egész korrekt új előzetest is dobtak a tovább mögé hozzá. Sőt, a poszt megírása után érkezett egy második, 2 perces trailer is.

8 hozzászólás Ne habozz!

Fragohol1C - 2019. 01. 11. 11:19

Hú ez jó lesz. (remélem :D)

Mate4182 - 2019. 01. 11. 12:00

en ezt nem igazan ertem. a netflixrol cancelelnek minden marvel sorozatot mert hogy a Disney csinal uj streaminget.

a dc is csinalt, es elso lepesnek az elso nagy durranasukat most meg kuldik a Netflixre?

valaki atlatja ezt? :D

winnie - 2019. 01. 11. 12:07

“a netflixrol cancelelnek minden marvel sorozatot mert hogy a Disney csinal uj streaminget.”

lehet, hogy azért nem érted, mert nem azért kaszálnak, mert a disney csinál streaminget. hanem mert nem jutottak dúlőre egymással a rövidebb évadok kapcsán és így nem érte meg annyira nekik. az, hogy indul a platform, már jó ideje köztudott, akkor is tudták, amikor tavasszal elkezdték írni a luke cage 3. évadját. szóval a kettő között nincs összefüggés.

a disney-nek az lenne a jobb, ha kapnának bevételt a netflixtől. a netflixnek az lenne a jobb, ha megtartanák minél tovább a karaktereket. ideális helyzetben, mindkét fél pénzt lát belőle és nem veszít semmit, nem véletlen, hogy a netflixre folyamatosan kerülnek fel a marvek-mozifilmek is.

winnie - 2019. 01. 11. 12:08

egyébként a fentitőleltekintve, két külön dologról van szó. a marvel a netflixnek jogokat adott (birtoklásra) saját sorozatok készítésére. a warner pedig a saját maga által gyártott sorozat nemzetközi jogait (sugárzásra) eladta más platformra. ez azzal paralell, ahogy egy amerikai tévécsatorna eladja a sorozatát a nemzetközi csatornáknak. itt egy amerikai streaming platform eladta egy globálisnak, mint a cbs all access a star trek discovery jogait ugyancsak a netflixnek.

a disney is így teríti a cuccait globálban netflixnek és az hbo go-nak is, de ha ők is globálisak lesznek a disney+ rébén (mintha erre utalnának a jelek), akkor nem biztos, hogy kiadják a jogokat a kezükből, hiszen akkor közvetlenül tudnak monetizálni.

louie - 2019. 01. 11. 12:37

tök jó hogy épp ránéztem van-e balami új, de olyan szerencsétlen tud lenni a netflix algoritmusa hogy a recently added kategóriában marhára nem jelenít meg egy ilyen címet. az 500. koreai, indiai mocskot persze igen. na de ezért kell junkie-t olvasni :)

PositiveRush97 - 2019. 01. 11. 15:56

A Titans pont jól jött, az utolsó 2 részt nem láttam még, így kényelmesebben pótolhatom :)

DarkEagle - 2019. 01. 12. 12:47

@Mate4182: Ezt most nagyon benézted mert egyáltalán nem úgy van ahogy te írtad? Winnie leírta a Marveles részt de ha lennének még mindig a kaszált sorik akkor se lenne probléma a Netflix nem egy cégé.

De ami a Titanst illeti a Netflixen csak Amerikán kívül érhető el ugyanis a DCU avagy a DC streaming csak amcsiban van és ott csak az USA-ban. Ergo így hogy felkerült a Netflixre is mindenhol elérhetővé vált és a DCU még több lóvét kaszálhat, ergo jobb lehet a CGI pl komolyabb dolgokat tehetnek meg stb. Nyilván megcsinálhatták volna azt is hogy a DCU-t elérhetővé teszik mindenhol de azt gondolom a jogok miatt nagyobb macera mint eladni a jogot a Netflixre. Plusz így aki USA-ban él annak nem kell előfizetnie Netflixre is mert a DCU-n eléri. Ráadásul mivel évad lejárta után kerül a Netflixre egyből nézhető a full évad.

Szóval ja ez nagyon is logikus. Persze jobban örülnék ha a DCU világszinten elérhető lenne, nyilván az lesz majd idővel de így is jó. No meg VPN-el egyelőre elő lehet rá fizetni szóval nem gáz. :D

Mate4182 - 2019. 01. 13. 16:04

ahaaaa! mostmar ertem! bar kicsit tul lett tolva a ,,jajde benezted ezt tudnod kene” stilus de vegsosoron ertekelem es koszonom a valaszokat :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz