login |

16 hozzászólás Ne habozz!

Attila - 2019. 01. 12. 13:40

Én már be is fejeztem. Elég jó volt. Tetszett. Érdekes, tipikus tini dráma. Egyetlen dolog amit furcsának tartok, hogy egy angliai városka ennyire le lenne maradva. Bár gondolom nem reklámnak szánták a sorozatotaz. Öregek autók, alig használnakat modern eszközöket. Jó, azért hasznalnak, de szerintem manapság ettől az emberek sokkal internet/okostelefon függőek. Bár ez csak az én hülye vélemenyem. :D De összességében tetszett, hogy ilyen nyitottan beszéltek lényegében mindenről.

Slushyberry - 2019. 01. 12. 13:45

Nekem is tetszett. Sok problémáról beszélt a sorozat, legjobban talán a Skinshez tudnám hasonlítani. Egy dolog viszont nagyon zavart. Kicsit brit, kicsit amcsi, kicsit tini, kicsit nem. Még így is sikerült egy nap alatt ledarálni, és könnyezni párszor. :D

Kiss053 - 2019. 01. 12. 15:00

Lement nekem is. Összességében tetszett. Érdekes témákat boncolgatot. Az aránylag kevés modern eszköz amúgy nekem is feltűnt. :)

spamdog - 2019. 01. 12. 16:52

Tetszett az hogy őszinteségre próbálja rábírni a nézőt. De kicsit felületes különösen a vígjátéki fordulatoknál.
A zeneválasztások viszont tökéletesek.

Nikita - 2019. 01. 12. 18:54

Én most végeztem vele. Beteg jó sorozat. Alig várom a második évadot! Kicsit tartottam tőle, mivel gimis sorozat, amiben kora huszonéves szinészek játszanak.

Annie - 2019. 01. 12. 20:19

Akik a modern korszakot hiányolják:

Számomra olyan volt, mintha a sorozatot bele akarták volna helyezni a szexuális forradalom idejébe (50-es, 60-as évek), a stílust mint egy szimbolikaként ráhúzva az egész témára.

Amúgy eddig tetszik, meglepően jókat tudok rajta derülni :)

winnie - 2019. 01. 12. 20:19

asszem akkor előreveszem:)

Annie - 2019. 01. 13. 10:04

Pontosítiok: a lakás design-ok 50-60-as évek beliek , az öltözködés pedig 80-as :D

Mom - 2019. 01. 13. 20:32

Pont a legvége húzta le nekem, az nagyon klisés lett a lányokkal… Összességében nagyon élvezetes volt, egy nap alatt lecsúszott az egész. Tényleg sajnálom, hogy ezt az ostoba húzást nem tudták/akarták kikerülni.

Dle - 2019. 01. 13. 21:45

Én is ma néztem végig a sorozatot, és nekem is nagyon tetszett. Annyira jó volt a hangulat, az elejétől a végéig lekötött, nem éreztem azt hogy megállt volna bárhol is a történet.A karakterek érdekesek voltak, szintén várom a 2.évadot.

ooo - 2019. 01. 13. 21:49

hát elég gyenge, gagyi poénokkal…

danNN - 2019. 01. 13. 22:23

Letoltam a hétvégén. Fasza volt.

Eny - 2019. 01. 14. 10:06

Azt tudtam,hogy tetszeni fog, de hogy ennyire, arra nem számítottam.
Ezért a sorozatért képes voltam fent maradni hajnali 2-ig,ami nálam annyira ritka, hogy évente egyszer, ha megtörténik.
Egyszerűen nem bírtam abbahagyni,most meg izgulok,hogy nem rendelik be a 2. évadot, s ha berendelik,akkor azért mert ki tudja melyik évben lesz majd műsoron.
Nem tud túl gyorsan megjelenni , mert már most akarnám nézni a folytatást !
Nagyon el van találva benne minden: szereplők, zene, téma,hangulat,dialógusok,színészi játék. Van benne bőven humor, de nemcsak. Egyik percben még mosolyog az ember,másikban már potyognak a könnyei, nagyon jól közelít meg bármilyen témát a felnőtté válástól kezdve a szexualitás mindenféle formáján keresztül az elfogadásig minden,minden van benne,ami kell (nekem), ráadásul még a szülő- gyermek kapcsolatokat is boncolgatja.
Tini sorozat,nemcsak tiniknek.
A fiatal szereplők karizmatikusak egytől egyig, s nagyon különbözőek,s mindegyiküket lehet kedvelni.
Nagyon jó színészeket válogattak össze, Asa és Gillian eddig sem volt ismeretlen, de a többiek is meglepően mind nagyon jók voltak.
A zene az is zseniális volt mindvégig. Kell a soundtrack !
Ez egy olyan sorozat,amit szívesen újranézek egy nap.

Cordelia - 2019. 01. 14. 15:28

Gillian Anderson miatt kezdtem bele szombat délután, és őszintén szólva vasárnap hajnali2re végeztem is az évaddal :)
Aranyos, nézhető, könnyű kis sorozat humorral és komolysággal megfűszerezve. Időben néha nehéz elhelyezni, de kicsit az volt az érzésem, hogy mivel a felmerült problémák “örökérvényűek” így tulajdonképpen felesleges is a pontosítás.
Két dolgot emelnék ki, az egyik a sokak által említett soundtrack,illetve Ncuti Gatwa alakítása, mert fantasztikusan játszott végig.
Én örülnék, ha húznának egy második évadot is, de szigorúan csak akkor, ha nem Otis és Maeve évődésre lenne kihegyezve a dolog.

Eny - 2019. 01. 14. 19:50

szerintem mindegyik színész , fiatal vagy idős alakítása remek volt.

Gigi - 2019. 01. 16. 16:27

Szuper sorozat, az egyetlen felróható hibája, hogy helyenként tényleg sablonos, és hogy egyáltalán nem hiányzott volna a szerelmi szál a két főszereplő közé. A meleg legjobb barát meglepően az egyik legjobb karakter az egészben, és Gillian Anderson is zseniális a szerepében, remélem, lesz második évad, és hogy még többet látunk majd belőle. Az oldschool környezet engem nem zavart, gondolom, inkább a személyes interakciókra próbálták kihegyezni a történetet, de volt chatelés/cyberbully is, úgyhogy nem éreztem semminek sem a hiányát.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz