login |

The Passage: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 01. 14. 16:50 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

FOX. Midseason. High Concept. Tét az emberiség. Vámpíros? Ez talán beüthet? Egy szövetségi ügynök egy nagyon fontos lányra vigyáz, aztán közösen menekülnek, és mindennek egy itthon is elég jól ismert (és talán kedvelt) regény az alapja. Persze, ahogy megszokhattuk, lesznek bőven eltérések a könyvhöz képest, de talán még rá lehet ismerni.

Justin Cronin vámpíros regényeinek az adaptációi itthon A Szabadulás-trilógiaként A szabadulás – Hol leszel, amikor kialszanak a fények?, A Tizenkettek és A tükrök városa címmel jelentek meg.

A plakát alatt lássunk egy valag rövidebb-hosszabb előzetest a tovább mögött. Sőt, még kulisszák mögötti, történeti alapokat magyarázó videó is van közöttük.

A kulisszás:

Részlet:

6 hozzászólás Ne habozz!

Rammsch31n - 2019. 01. 14. 18:09

Anno olvastam az első 2 részt, kicsit Stephen King Végítéletéhez hasonlított…

Ami viszont vicces, hogy én a vámpírókat leginkább mutánsoknak képzeltem el fejben… mert élt bennem az a sztereotípia, hogy vért is szívnak… de ez annyira nem jött át a könyvből…

Viszont én kb. semmit nem így képzeltem el, mint amit most mutogatnak, úgyhogy kvázi tök új lesz :D De ettől még bepróbálom.

Marcipáncica - 2019. 01. 14. 18:30

Szerettem a könyveket, de valahogy most ezek annyira nem vettek meg. Egy sokkal borongósabb, depressziósabb képvilágot adtam volna az egésznek… Persze kap egy esélyt a sorozat, hátha mégis bejön.

Dani - 2019. 01. 14. 19:40

Nagy rajongoja vagyok a konyveknek. Tobbszor kiolvastam mind a harmat. (“When you are reading it the ordinary world disappears”-Stephen King-) Igen, S.King.-nek is tetszett. Ugy voltam vele, hogy ezt a sztorit ezekkel a karakterekkel lehetetlen elrontani. KIZART!……hat sikerult…Nem ertem hogy lett “abbol”, “ez”…..

lakoz - 2019. 01. 14. 20:30

Jó neked, én még nem láttam a sorozatot, hogy vélemény tudjak mondani róla.

punyapapa - 2019. 01. 15. 08:27

Az egyik legjobb trilógia, amit valaha írtak. Bár eredetileg mozifilm lett volna, de a sorozatformátum talán jobban áll neki. Viszont nem vagyok bizakodó, mert az előzetesek, s az imdb-n alapján olyan változtatások vannak, amiket nagyon nem értek. Gondolok elsősorban Babcock, vagy Sykes karakterére. S az se világos, hogy mi lesz az első évadban, mert az első kötetben a vírus elötti történésnek nem tesznek ki egy évadot.
Majd megnezém. Esetleg valaki látta?
Ja, s azok akik elkezdik nézni a könyv ismerete nélkül, de nem jön be nekik a sorozat, bátran tegyenek próbát a könyvvel.

winnie - 2019. 01. 15. 09:49

ma majd írunk róla, de az egyre biztosabbnak látszik, hogy nem sok köze lesz a könyvhöz. ami lehet jó is, hogy új a sztori, de…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz