login |

Roswell, New Mexico: minden, amit tudni kell a sorozatról

2019. 01. 15. 16:50 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: 2018/19, ajánló, kampány, video,

Hopp, el is felejtettem, hogy a nyári szavazásunk alapján ez volt a legjobban várt országos újoncotok a Magnum PI előtt – most mondja valaki, hogy nem indulnak előnnyel a rebootok a közönség kegyeinek megszerzését illetően! Nyilván, ha egy újraindítás vagy újragondolás nem lesz jó, akkor az ember ugyanúgy dobni fogja, de az biztos, hogy nagyobb eséllyel megnézi a pilotját, mint egy ismeretlen címét.

Anno a Roswell itthon is elég kedvelt sorozat volt, de nem tudom, hogy mennyire volt hű a könyves alaphoz. A mostani változat sem valami konkrét folytatása lesz a régi szériának, mindössze az alapfelállást veszi át, és azt modernizálja, aktualizálja. Hogy aztán fog-e meríteni valamelyikből, az út közben kiderül.

A plakát alatt, a tovább mögött 5 eddig nem látott promó, valamint egy pilotrészlet, és a végén a hat főszereplő röviden beszél a karakteréről.

2 hozzászólás Ne habozz!

hddaniba - 2019. 01. 15. 18:20

és fent van HBO Go-n ☺️

krigin - 2019. 01. 16. 17:10

Megnéztem….
A történet elég faék egyszerrű, ami titok van az elég semmilyen eddig, a szinészek olyanok mint akik halálra unják már most az egészet, és a rész végi cliffhanger könnyet csalt a szemembe (nem azért mert annyira jó volt….), azért még maradok hátha beindul.
Egy szónak is száz a vége, akinek tetszik a Riverdale annak ez is fog. Aki S4 után elkaszálta a Vampire Diariest, az jobb ha kerüli messziről a sorit.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz