login |

Hírcsütörtök – Channel Zero-kasza! Trial & Error-kasza!

2019. 01. 17. 09:05 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Deadly Class S1 (a tévés), In Pursuit with John Walsh S1, Dead of Winter S1, Tails of Valor S1
 • Magyar premier – HBO: 01.21 Megborulva (Crashing) 3. évad
 • Magyar premier – Comedy Central: 02.26 Jeff és az űrlények (Jeff & Some Aliens) 1. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 02.04 A Lármás család (The Loud House) 3. évad (folytatás)
 • A The Bletchley Circle szinkronhangjai.
 • Ricky Gervais Netflix-es sorozata, az After Life 03.08-én érkezik.
 • Pilotberendelés: Emergence – NBC, készítő: Michele Fazekas és Tara Butters, rendező: Paul McGuigan, karakterközpontú thriller egy seriffről, aki magához vesz egy rejtélyes baleset helyszínén talált, minden emlékét elveszítő gyereket. A nyomozás a főhőst olyan összeesküvésbe sodorja, ami minden képzeletét felülmúlja, és aminek a középpontjában a gyerek személyazonossága van.
 • Sorozatberendelés: Space Force – Netflix, komédia, készítő: Greg Daniels és Steve Carell, főszereplő: Steve Carell, munkahelyi komédia, ami azokról szól, akiknek létre kell hozniuk az elnök utasítására az amerikai hadsereg hatodik ágát, az űrhaderőt.
 • Írtunk már a Lifetime elestéről (sorozatos szempontból), ami azzal jár, hogy a You a 2. évadtól már teljesen Netflix-es lesz. Ami nem biztos, hogy akkora baj.
 • Az IMDb IMDb Freedive néven indít streaming platformot. Nyilván csak Amerikában. Itt van a katalógusuk, ami saját gyártásokkal is ki fog egészülni.
 • A Who Is America? hét epizódos első évadja két éven át készült. Egy 10 hetes írói folyamattal indult az egész, amikor megalkották a karaktereket (Baron Cohen, Anthony Hines és Dan Mazer), heti egyes tempóban mentek, akkor már írtak neki személyiséget, hátteret (ez nagyon, nagyon fontos volt az olykor több órás interjúk miatt), és készítették a maszkját, amit hét végén élőben le is teszteltek valódi emberekkel, hogy mennyire hiszik el a karaktert, illetve, hogy mennyire működik az. (Marha érdekes és stresszes dolog lehetett a sorozat készítése.)
 • A Brooklyn Nine-Nine legjobb epizódjai.
 • A Showtime 750 millió dolláros pert kapott a nyakába a készülő Roger Ailes-sorozat, a The Loudest Voice In The Room miatt, mert annak egyik szereplőjét nem valós színezetben tüntetik fel. Itt a kereset.
 • Azok a Hulu-felhasználók, akik az Alexa révén érik el a szolgáltatást, 50%-kal több tévét néznek.
 • Az NBC elkaszálta a Trial & Error-t. A gyártó lát még némi esélyt arra, hogy máshová el tudják adni a 3. évadot.
 • A Syfy elkaszálta a Channel Zero-t.
 • Vendégszerep: C. Thomas Howell – SEAL Team, Leonardo Nam – Swamp Thing (visszatérő), Ileana Douglas – Goliath (visszatérő), June Diane Raphael – Splitting Up Together, Lauren Stamile – The Rookie,
 • Interjú: dream hampton (a Surviving R. Kelly egyik készítője), Angelic Rutherford (a The Bachelor díszlettervezője), Mark Paul Gosselaar (a The Passage főszereplője), Cameron Monaghan (Jeremiah – Gotham),
 • A hazai gyerekcsatornák éves közönségarányai (4-14-es korosztály, egész napos): 1. Nickelodeon 12.91% (+1,64%), 2. Minimax 6.45% (+1,29%), 3. M2 6.10% (−1,28%), 4. Disney Csatorna 3.97% (−1,57%), 5. Nick Jr. 3.65% (+0,12%), 6. Cartoon Network 3.53% (−0,75%), 7. Boomerang 1.70% (N/A), 8. Kiwi TV 0.79% (+0,24%)
 • Pilotszkript: Console Wars – csatorna nélkül (gyártó: Legendary TV), készítő: Mike Rosolio, rendező: Jordan Vogt-Roberts, executive producer: Seth Rogen és Evan Goldberg – Blake J. Harris könyve, a Console Wars; Sega, Nintendo and the Battle that Defined a Generation alapján. A könyv azt meséli el a színfalak mögé pillantva, hogy a Sega miként forradalmasította a videójáték-ipart, és lett kis cégből pár lázadó segítségével a Nintendo vetélytársa.
 • Pilotberendelés: cím nélküli komédia – Amazon, készítő és rendező: Catalina Aguilar Mastretta, kétnyelvű romantikus komédia a családról, a választottról, és abba, amelyikbe beleszületünk. A középpontban egy nő, aki választott családjának “családfője”, miután szülei visszaköltöztek Mexikóba tiniéveinek végén. Ő és vele együtt élő sokszínű baráti társasága azon van, hogy karrierjét pályára állítsa, valamint a romantikus útvesztőkből kiutat keressen. A gond csak az, hogy a főhős anyja visszaköltözik, és így mutatja meg más fényben a nő előtt saját, új életét, hogy elérje azt, hogy a barátok, ha kicsit későn is, de felnőtté váljanak. Szereplők: Lorenza Izzo, Georgie Flores, Giancarlo Vidrio, Ben O’Toole, Sarah Ramos, Patricia Bernal.
 • A Platform Media One négy projekten kezdett el dolgozni, amikről nem lehet sokat tudni, de az egyiket, a The Book of Guns-t Tony Gilroy készíti. A továbbiak: a The Art of War egy Berlin-ben játszódó, művészeti világgal kapcsolatos thriller, egy angol kémthriller, a The Knowledge, valamint egy San Pedro-ban játszódó bűnügyi saga, a Hammerhead.
 • Az Epix 4 részes dokusorozatot rendelt be Punk címmel, melynek executive producerei között John Varvatos és Iggy Pop is ott lenne. A 03.11-én bemutatásra kerülő széria természetesen a punk történetét fogja bemutatni Jesse James Miller rendezésében.
 • A Tabloid Empire címmel 3 részes dokusorozat készül a BBC-re, ami Rupoert Murdoch befolyását mutatja be az angol sajtóra 1997 és 2012 között.

13 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2019. 01. 17. 09:18

Nem gondoltam volna, hogy a Nick a legnézettebb gyerekadó, azt hittem, hogy a Disney (általában mindenhol a Disney népszerűbb).

winnie - 2019. 01. 17. 09:25

szerintem kint sem a disney vezet.

GYV - 2019. 01. 17. 09:31

Amúgy igen, valamiért az a tény, hogy a Disney szinte mindenhol jelen van mindenféle termékkel, csatornával, kampánnyal stb., azt a gondolatot ülteti el az ember fejében, hogy talán az a legnépszerűbb. Viszont a számok mást mutatnak. Nálunk évek óta a Nickelodeon a legnépszerűbb, egészen kiemelkedő számokkal. A Disney pedig volt már ennél népszerűbb is és havi bontásban a fentinél gyengébb is. Itt visszanézhető az előző pár évre minden szám:
https://www.gyerek-vilag.tk/search/label/n%C3%A9zetts%C3%A9g

winnie - 2019. 01. 17. 09:45

nyilván a gyerekcsatornáknál speciális korcsoportokat érdemes nézni, de most kerestem 2018-as amerikai kábelnézettségi adatokat, és a teljes lakosságban csak egy gyerekcsatornát találtam a top30-ban. a nick jr., ami nem kicsit meglepett: https://deadline.com/2018/12/cable-tv-network-ratings-2018-lists-fox-news-usa-network-1202523019/

GYV - 2019. 01. 17. 09:51

Engem már az sem lep meg. :D Valahol furcsa, de valószínűleg a családoknál mennek ezek nagyon jól. Nálam is YouTube-on a legnézettebb előzetes egy Nick Jr.-os sorozat, de utána is több ilyen kategóriájú van.

LoGi - 2019. 01. 17. 10:02

Ez a Space Force mekkora már :)

dochollywood - 2019. 01. 17. 10:05

A Kemény zsaruk tavaly gyönyörű gyűjtői kiadással jelent meg külföldön, s csak hab a tortán, hogy az extrák közt ilyen cuccok is vannak:

https://www.youtube.com/watch?v=RCJXCq2lwd4

speranza - 2019. 01. 17. 11:11

Ha a Tabloid Empire a sajtómágnásról fog szólni, őt Rupertnek hívták, nem Robertnek. :)

juhaszvik - 2019. 01. 17. 11:47

Steve Carell + munkahelyi komédia + netflix: Vááá, nap híre nálam. :)

és még a téma is elég agyatlan…

kiskiraly - 2019. 01. 17. 11:49

Amíg fizetős fal mögé nem kerül

http://kreativ.hu/cikk/az_igai_harc_meg_csak_most_kezdodik_europaban_a_nezokert

HBO Europe Hackerville-ről és társairól.

Kati néni - 2019. 01. 17. 15:56

Nálunk Németországban így néz ki:
1-2. Kika / Super RTL fej-fej mellett
3. Disney
4. Nick

Franciaországban szintén erősebb a Disney.

Mellesleg nem szeretem a Disneyt, mint céget egyáltalán, azt is nehezen viselem el, hogy a Marvel oda került.

gromit - 2019. 01. 17. 18:53

gyerekcsatornák “Észak-Belgiumban”, avagy Flandriában (teljes napra, teljes lakosságra vetítve – 2017-es adat, a tavalyi évértékelés még nincs fent a CIM-nél)

1. Ketnet (ez a flamand közszolgálati külön gyerekcsatornája)
2. Nickelodeon (NL)
3. Nick Jr (NL)
4. Disney Channel (Vl)
5. VTM Kzoom (azóta VTM Kids)
6. Kadet (azóta VTM Kids Jr)
7. Disney Jr (NL)
8. Cartoon Network (NL)

a Ketnet kiemelkedik a gyerekmezőnyben, a két Nick kb egyforma, a Disney meg csak kb feleannyi, mint egy Nick

amúgy a Ketnet “általános” gyerekcsatorna, Disney-tartalmak is lazán mennek rajta

zolij - 2019. 01. 17. 18:54

Netflixre felkerült a Star Trek Short Treks, a Discoverynél van a Trailers & more alatt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz