login |

Emlékeztető: Megborulva 3. évad + Fekete hétfő 1. évad

2019. 01. 21. 20:30 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, ,

Ma. 21:00. HBO. Crashing – 3×01 (magyar feliratos előzetes)
Ma. 21:30. HBO. Black Monday – 1×01
(kritika + magyar feliratos előzetes + szinkronhangok)

Ehh, valaki fájdította a szívemet ma kommentben azzal, hogy azt hitte, hogy az angol Crashing folytatódik. Akkor most emlékezzünk meg arról az überzseniális komédiáról, ami még Netflix-en is fent van itthon, szóval akinek van két-három szabad órája és bízik bennem, az betárazhatja esti programnak. A kevés évente újranézős sorozatok egyike.

Az amerikairól nem is nagyon írnék, mert annak idején azt hittem, hogy a kedvencem lesz Pete Holmes való életből merített, saját magukat alakító komikusokkal telitömött keserédes komédiája, de képtelen voltam ráhangolódni az irritáló szereplő (George Basil nálam már-már Larry Joe Campbell szintjén mozog…) és magánéleti szálak miatt.

A másik HBO-s premier (mindkettő feliratos – szokás szerint 13 nap múlva érkezik a szinkronos változat) a Showtime most indult, 80-as években játszódó, Wall Street-es komédiája lesz, ami december óta már elérhető az HBO GO-n.

Ez a csatorna leírása:

1987. október 19-én összeomlott a New York-i tőzsde, és történetében először felfüggesztették a részvényekkel való kereskedést. Minden idők legnagyobb egynapos tőzsdei összeomlását azóta is Fekete Hétfőként emlegetik. A mai napig nem tisztázott, hogy mi vagy ki okozta ezt. A történet arról szól, hogy kívülállók egy csoportja hogyan fektette meg a kékvérű öregfiúk által uralt Wall Streetet.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz