login |

Újabb Luthor bukkan fel a Supergirl-ben

2019. 01. 24. 16:28 - Írta: Necridus

9 hozzászólás | kategória: kandi,

A második évadban debütáló Lena Luthor hamar közönségkedvenccé vált, s a harmadik évadban már kiemelt szereplőként tért vissza a képernyőkre. Katie McGrath karakterének édesanyja is akkor bukkant fel, azóta sokszor keresztbe tett már Supergirl-nek és csapatának, s valószínű a leghíresebb Luthor, Lex is így fog tenni, aki várhatóan a 4. évad 15. részében fog feltűnni.

Mint már írtuk korábban, Jon Cryer-t castingolták a szerepre, akinek a fejét sem kellett leborotválni. És a karaktere, azaz  Superman legnagyobb ellensége már saját plakátot is kapott, amin nem is akárhol tartózkodik. A tovább mögött vagy klikkre a teljes kép is láthatóvá válik.

9 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2019. 01. 24. 16:57

Yoda-mesterrel, egy padban ülhettek, még az elemiben..
Sokkal jobb az évad, előző szörnyűségeitől.

FP Jones - 2019. 01. 24. 17:05

a Supergirl évada most nagyon jó. magasan veri a Flasht, hangyányit az Arrownál is jobb

Bálint - 2019. 01. 24. 18:01

Hát én pont a kiszállást fontolgatom, szerintem nézhetetlen az évad. Azzal, hogy kb mindenki földönkívüli, és van valami szuperképessége, eléggé súlytalan lett számomra az egész. Meg általában a rasszizmus, lbgt a központi téma, ami nem az, amiért egy szuperhősös sorozatot nézek.. Elismerem, érdekes a földönkívüli-bevándorló párhuzam, de azért egy cw-s limonádésorozat nem tud a témához úgy hozzányúlni, hogy ne csak közhelyek és szájbarágás legyen a végeredmény.

DaMan - 2019. 01. 24. 19:30

Most egy kicsit bánom, hogy anno nem Welling lett Superman, úgy tuti simán megszerezték volna Rosenbaumot is. Mondjuk amilyen egyszerű, közhelyes és buta lett a sorozat a költözés óta, talán annyira még sem kár. Egyedül az új Flash jobb a réginél, és ez elég vékony ilyen sok közös karakternél.

DarkEagle - 2019. 01. 24. 19:42

Anyádat. Alig ismertem fel Jon papát. Jó sok PS van rajta. Így kép alapján elég semmilyen, nem süt róla a Lex feeling de ez várható is volt. Nem tudnak bánni a férfi szereplőkkel.

Mate4182 - 2019. 01. 24. 20:34

Amikor megtudtam hogy Odette Annable nem lesz a 4. Evadtol, kaszaltam.

Viszont Allen Harper mint Lex Luthor? :D lehet visszaszallok

Enzo - 2019. 01. 24. 21:36

Jé, fura, fel se ismerném, hogy ez ugyanaz, mint a Két pasi meg egy kicsi-ben, pedig el nem tudtam volna képzelni.

nemtom89 - 2019. 01. 25. 08:19

Azok után h Lex Luthor kretén unokaöccsét játszotta a superman 4-ben nem vagyok meglepve. Minden régi arcot -aki még él – bedobnak aki valaha szóba jött korábbi bármelyik DC-s produkcióban…

winnie - 2019. 01. 25. 08:28

amellett, hogy a szereposztás híre nem mai, egyrészt mondhatnám, hogy és mégis, nagyon sokan nem szerepeltek régi filmekből – és sok új szereplő nem szerepelt régi dc-s produkciókban, de nem hiszem, hogy érdemes, mert az, hogy valaki véletlenül mellékszereplő volt egy 30 éves, nem túl elismert filmben, amire és akire senki nem emlékszik, nem hiszem, hogy bármilyen jelentőséggel bírna. mármint a nézőnek nem számít, a készítőknek nem számít, a csatornának és a gyártónak sem számít. az viszont számít, hogy egy ismert név, ráadásul több generáció által.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz