login |

Hírpéntek – F is For Family 4. évad! Our Girl 4. évad!

2019. 01. 25. 09:05 - Írta: winnie

12 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: A bosszú csillaga 2. évad (HBO GO) + Holnapi magyar premier: Sárkányok: Irány az ismeretlen! 8. évad, Válaszcsapás 7. évad (HBO GO), Galambok őrizői 1. évad + tévés premierként: A Klikk 2. évad
 • Premier: Siren S2, Broad City S5 (vendégblogger?), The Other Two S1,  Cardinal S3, Kindred Spirits S3, Russell Howard and Mum S3, Knight Fight S1, Danny Dyer’s Right Royal Family S1 + Finálé: The Good Place S3 + a CBS 2 Fam-epizódot adott le
 • Teljes évados premier: Tin Star S2 (Sky/HBO GO – vendégblogger?), Unbreakable Kimmy Schmidt S4 (folytatás – vendégblogger? – Netflix), Kingdom S1 (Netflix), Club de Cuervos S4 (Netflix), Four More Shots Please! S1 (Amazon – itthon is) + itthon nem, de egyébként felkerült a Netflix-re a Medici: Masters of Florence S2
 • Magyar tévés premier – HBO: 02.19 Orgyilkos osztály (Deadly Class) 1. évad
 • Magyar premier – Epic Drama: tavasz Maltese – Il Romanzo del Commissario 1. évad
 • A Clique 2. évad szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Black Earth Rising S1
 • Pilotberendelés: Like Magic – NBC, egykamerás komédia, készítő: Bridget Kyle és Vicky Luu, munkahelyi komédia egy optimista fiatal nőről, aki megpróbálja álmait valóra váltani a Magic Palace rejtélyekkel teli világában.
 • Még 2014-ben írtuk, hogy a német Constantine Films pár IP-je tévésorozatos adaptációján dolgozik: a Perfume és a Shoadwhunters azóta megvalósult, és most a harmadikra is sor kerülhet, mert a Netflix-szel már fejlesztik a Resident Evil-tévésorozatot. Még nincs készítő és berendelés, de dolgoznak a koncepción. Konkrétum nincs, de hasonló lenne a kiindulása, mint a filmeknek az Umbrella Corporation-nel és a T-vírussal. A tervek szerint elmélyítenék benne a mitológiát és tágítanák a világot.
 • A The Walking Dead 9. évados folytatása bruttó 75 perces lesz (vagyis nettó 50 perces) és Greg Nicotero rendezte a részt.
 • Még mindig nincs hivatalos berendelése a The Night Manager 2. évadjának, de Tom Hiddleston elmondta, hogy vissza fog térni a 2. szezonra, bár még mindig írják a karaktere történetszálát.
 • A Happy 2. évadja 03.27-én érkezik a Syfy-ra.
 • Az Amazon Prime-nak 100 millió felhasználója van globálisan. A Hulu-nak 23 millió. A Netflix-nek 139 millió.
 • Ellen Pompeo még mindig nem határozott arról, hogy mit fog tenni a Grey’s Anatomy 16. évadja után. A lényeg, hogy benne van az is, hogy marad.
 • A Berlin-ben megrendezésre kerülő filmfesztiválon bemutatót kap az Amazon Hanna című sorozata és a Netflix-es Quicksand. Valamint német 8 Days, az izraeli False Flag 2. és a dán Follow The Money 3. évadja. És még az időutazós francia Il était une seconde fois (Twice Upon A Time) 4 része, no meg az osztrál M – A City Hunts a Murderer.
 • A BBC berendelte az Our Girl 4. évadját, amire Michelle Keegan visszatér, mint főszereplő.
 • A Netflix berendelte az F is For Family 4. évadját.
 • A The Punisher 2. évadjáról és annak zárásáról beszél a készítő, valamint a Marvel TV vezetője Steven Lightfoot és Jeph Loeb (itt is), Jon Bernthal (Frank – itt is) és Ben Barnes (Billy Russo – itt is). Sőt, Deborah Ann Woll (Karen) is.
 • Egy írás arról, hogy készült a Schitt’s Creek-ben a The Crows Have Eyes III-jelenet.
 • Állandó szerep: Li Jun Li – Wu Assassins (Netflix), Kerry Godliman, Tom Basden, Tony Way, David Bradley, Ashley Jensen – After Life (Netflix)
 • Vendégszerep: Wendell Pierce – Chicago PD (megint), Ozawa Changchien – Supergirl, Rebecca Creskoff – Law & Order: SVU, Nancy Cartwright – Kim Possible-film, MAJOR – Star,
 • Interjú: Andrea Savage (az I’m Sorry készítője és főszereplője), Gillian Anderson és Asa Butterfield (Jean és Otis – Sex Education), Kurt Fuller (Zachariah – Supernatural), Caroline Fraser és Duane Capizzi (a Carmen Sandiego készítői), Jessica Queller és Robert Rovner (a Supergirl showrunnerjei)
 • A Magyar Telekom és a Vidanet kábelszolgáltatók kínálatában is szerepel már az Epic Drama.
 • Sorozatberendelés: Code 404 – Sky One, 6 rész, komédia, angol, készítő: Daniel Peak, rendező: Ben Palmer, közeli jövőben játszódó történet két nyomozóról, akik egységük legjobbjai. Azonban amikor egy beépülős meló rosszul sül el, egyikük meghal, márpedig nélküle az egység félkarú óriás.Éppen ezért egy kísérleti mesterséges intelligencia-projekt keretében visszahozzák őt holtaiból. Más kérdés, hogy hiába néz úgy ki és beszél úgy, mint az “eredetije”, a 2.0-s változat sok mindenben el is tér tőle. Arrogáns viselkedése és túlbuzgó hozzáállása ugyan a régi, de bűnüldözői képességei teljesen oda lettek. Szereplők: Daniel Mays, Stephen Graham, Richard Gadd, Anna Maxwell Martin és Patrick Baladi.
 • Új sorozat: The Oldenheim Twelve – holland, 12 rész, készítő: Lex Passchier és Martin van Steijn, rendező: Anne van der Linden, egy 16 éves lány eltűnéséről, ami bizarr események sorozatához vezet. Először is újabb eltűnésekhez a faluközösségből, ami után nem csak a sorozatgyilkosság gyanúja merül fel, hanem az is, hogy valami természetfölötti lehet a háttérben. (Már a 2. évad is be van rendelve.)
 • Pilotberendelés: (Future) Cult Classic – Syfy, készítő: Shay Hatten, avagy a Scream találkozik a Black Mirror-ral. A történet 18 évvel a jövőben játszódik, amikor is a technológia révén szinte teljesen kiirtották az erőszakos bűncselekményeket. A középpontban egy iskola, amiben elsőként integrálják a futurisztikus technológiákat az osztálytermekbe, ahol a tinik a közösségi profiljaik mögött rejtőznek és ahol kiterjesztett valóságos tantárgyak vannak – csakhogy egy 90-es évek kaszabolós horrorjaiért rajongó sorozatgyilkos tűnik fel a közösségben, és miközben minden egyes gyilkosság valami technológiai csavart kap, pár, a saját generációjukat utáló barát saját kezébe veszi az ügyet.
 • Wendy Williams hosszabb kihagyást jelentett be napi talkshow-jának műsorvezetése kapcsán.
 • A CBS-es globális tehetségkutató reality-ben, a World’s Best-ben benne lesz a TNT Boys és Daneliya Tuleshova.

12 hozzászólás Ne habozz!

devy - 2019. 01. 25. 09:32

miért csak most fogják készíteni a Tabu 2.évadát??gondolom Tom Hardy csakmost ér rá?
na akkor úgy néz ki hogy tervben van a Punisher 3.évada is remélem be lesz rendelve…
mi a helyzet a Británnia sorozatal eléggé csend van körülötte pedig kapot 2.évadot gondolom még mindig készítik….
sajnálom hogy magyarországon meg bukot a Flash sorozat na meg az Outlander is ha még az sem folytatják…

Asd - 2019. 01. 25. 09:59

A punishernél gondolom 2.évadot akartál írni.

Quantumleap - 2019. 01. 25. 10:44

Akkor a TWD9x09 nettó 40 perces lesz, nemde?

Lóri - 2019. 01. 25. 10:57

Ez a Future nagyon jól hangzik, remélem hogy sorozatberendeles lesz belőle.

winnie - 2019. 01. 25. 10:58

Akkor a TWD9x09 nettó 40 perces lesz, nemde?

ha alapból egy rész bruttó 61-62 perc, akkor nem. de beírtam a bruttót is, bár le akarok szokni róla, mert számunkra nem tétel és csak félrevezető.

Kissur - 2019. 01. 25. 11:32

Strike Back 7.évadról lesz írás? Ha nem, akkor én vállalom. Az 1.rész úgysem lesz semmi nagy dolog, de kibeszélőnek megteszi.

winnie - 2019. 01. 25. 11:50

mi nem írnánk, szóval nagy köszi előre is érte.

Enzo - 2019. 01. 25. 23:22

Hm, ez a Cult Classic érdekes lehet.

Thomas - 2019. 01. 26. 00:03

Enzo: Én is épp azt néztem:) Ha nem Syfy-os lenne, akkor most elég várós lenne, így majd meglátjuk:)

Kissur - 2019. 01. 26. 10:06

Nem szinkronos a Strike Back 7×01 az HBO GO-n… Szóval nem magyar premier.

winnie - 2019. 01. 26. 10:55

az hbo go-s premierek zome nem szinkronos, de ettol meg magyar, azaz hazai, azaz magyarorszagi premier. ilyen alapon akkor meg a true detective premierje sem magyar premier volt ket hete:)

kiskiraly - 2019. 01. 27. 00:10

Sorozat nyitó epizódok (Sky, csak TV-s nézettség, Németország)

Das Boot 1×01: 330e
Der Pass 1×01-02: 70e illetve 80e (duplarészes sorozatnyitó)

Boot: http://www.quotenmeter.de/n/105430/das-boot-legt-ab-ueber-300-000-menschen-sehen-serienpremiere-linear

Pass: http://www.quotenmeter.de/n/106790/sky-serie-der-pass-ist-im-tv-kein-ueberflieger-father-brown-maessig-bei-zdfneo

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz