login |

8 hozzászólás Ne habozz!

CrashBoostZoom - 2019. 01. 25. 13:51

Az előző évad kissé hullámzó volt de azért a minimumot a rosszabb részek is hozták. Trágár beszólások, nagypofájú (jó értelemben) karakterek és ütős akciók. Várós!

A plakáton nincs rajta de csapat új parancsnoka mindenki kedvenc Apollo-ja lesz a BSG-ből. Jamie Bamber. Majd meglátjuk Ő meddig bírja mert az eddigiek közül egy sem ment nyugdíjba. :D

ata - 2019. 01. 25. 14:17

Nem voltam elájulva az előző évadtól,szerintem nagyon gyenge lett, de mégis végig néztem, mert azért a név az kötelez.Remélem ez jobban sikerült,meg a szereplőket is jobban megkedveltetik velem.

Energiavampir - 2019. 01. 25. 14:26

Lehet maradi vagyok, de nekem a régi csapat kell, ezek közül egyik se fogott meg, unalmasak hiteltelenek, történet akciók hát gyengécskék..

winnie - 2019. 01. 25. 14:40

a minőségtől (nyilván nem láttam még az előző szezont) és a sorozattól függetlenül én ilyenkor azért örülök, hogy bármelyik korábban kedvelt sorozatomból lelkiismeretfurdalás nélkül kiszállok. elég meglátnom mondjuk a netflixben, hogy mi mindenem vár folytatásram, és máris elfelejtem azt, aminek kicsit is csökken a minősége.

Dregnarr1 - 2019. 01. 25. 17:40

Én nemrég kezdtem darálni a sorozatot. A régi gárda utolsó évada már sokszor önmaga kifigurázása volt, rengeteg logikai bukfenccel vagy érdektelen írói húzásokkal, amik a látványra és a feelingre mentek rá. Nekikezdtem az új gárdás évadnak… ez 3 hónapja volt, még mindig nem tudtam megnézni az első részt sem. A karaktereket egyáltalán nem bírom, egyszerűen nem jó nézni. Rendkívül ritkán adok fel sorozatot, de itt eléggé hajlok rá.

Vox - 2019. 01. 25. 20:12

6. évad SPOILER!
Meglehetősen látványos volt a 6. évadnál, hogy amikor megjelent a régi gárda, akkor szintet lépett az egész. Érezhető, hogy kisebb a budget, de írói szinten nagyjából ugyanazon a színvonalon maradt a széria, csak éppen az összeszokott banda (Scott és Stonebridge) piszkosul hiányzik belőle. Reméltem, hogy visszahozzák őket a 6. évadra, így egy kicsit csalódottan és kevesebb elvárással ülök neki, viszont mindezektől függetlenül is belenézek.

Neoprimitiv - 2019. 01. 26. 13:21

Stonebridge (Philip Winchester) valamilyen szinten visszatér a 7. évadban is (a cannes-i tv-fesztivál honlapja alapján)

https://www.tvfestival.com/en/news/strike-back-retrouvez-philip-winchester-dans-la-saison-7-de-strike-back/36

Geza Kovacs - 2019. 01. 26. 22:56

Az új szereplős első évad tavaly nagyon nem tetszett eleinte, de a végére valamennyire nézhetőnek tartottam már. A mostani kezdés viszont nekem rácáfolt a korábbiakra, most nagyon pörögtek, tetszett is, nézze mindenki, aki akciót akar. És szerencsére előtérbe tolták (a nőként egyedül maradt) Sumarwatát, ami sokat használ a résznek.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz