login |

The Punisher: kezdett a 2. évad

2019. 01. 25. 21:45 - Írta: human

42 hozzászólás | kategória: kritika,

Frank is back. Mondjuk nem annyira meglepő módon képtelen volt a seggén ülni az első évad végén kapott új életében. Pedig most tényleg minden lehetősége megvolt rá. Viszont az eddig látott 3 rész alapján egyelőre nem érzem erőltetettnek a visszatérését a Netflixre.

Bár superpityu írt az első évadról, de azért nem volt egyedül ott a végén a stábból. Igazság szerint részemről kicsit visszásabb az összkép, mert végig azt éreztem, amit a legtöbb Marvel-Netflix kapcsán hallani: túl volt húzva. Konkrétan: darálásra szánják a sorozatot, és egy kvázi bottle epizód van a közepén?

És ugyanez igaz szerintem a Wilson kölyök szálára is. Egyszerűen töltelék. Persze viszonylag normálisan van megírva, így mondhatjuk, hogy az önbíráskodás két oldalát mutatta be, de az ennek kapcsán emlegetett morális kérdések bőven elfértek volna a Frank-Billy-Madani trió között. Persze kicsit máshogy alakítva ezeket a karaktereket, mint amilyenek végül lettek.

Ne értsetek félre, nem húznám túl mélyre a The Punisher első évadját, mert így is könnyedén ott van a jobban sikerült Marvel-Netflix termékek között (Daredevil 2. és Jessica Jones 2. évadot ütötte), simán lecsúszott, csak 8 töményebb részben teljesen más lett volna a fekvése. És innen még érdekesebb amúgy a 2. évad kezdése, ami valami eszméletlenül sikerült. Persze olvastam, hogy a 4. résztől jön a törés, majd kiderül.

Konkrétan ez a 3 epizód egy remek akciófilm volt, valamennyire le is zárták. Remek új karaktereket hozott, az “idegesítő” lányt már most lehet kedvelni, Frank pedig valamennyire boldogabban olyan egysorosakat nyom, hogy öröm hallgatni. Arról ne is beszéljük, hogy micsoda Assault on Precinct 13 homage-t kaptunk a végére.

Sőt, ha már az első évadnál superpityu kiemelte a durvaságot, akkor itt szorozhatjuk is rögtön kettővel azt. Mondjuk nagyjából egy éve bemutatott szezon, ha jól emlékszem még csúszott is, az akkori amerikai lövöldözések miatt finomítottak rajta, legalábbis a terroristás szálon biztosan. Hát, most nem érezni ilyesmit, a verekedések brutálisak, a lövöldözések senkit sem kímélnek.

Mondjuk érdekes innen tippelni. Persze holnap folytatom, nem azért, csak úgy tűnik a kirándulás után az első 3 részt lehúzó Billy-szál lesz erősebb. Igen, egy dologba tudok csak belekötni, mégpedig az emlékkirakóst játszó “kedvenc” szociopatánkra, na meg a nedves bugyis (tipp) pszichológusra.

Bár a 3. évados tevek ellenêsre a korábbi kaszák miatt a tippem az, hogy nemsokára kapjuk a kaszajelentést, de ez olyasmi ponyva, aminél egy másodpercre sem sajnálom a bele fektetett időt. Legalábbis egyelőre, aztán majd kiderül a többi.

Mivel Netflixes a sorozat, így természetesen már az egész évad rendelkezésre áll. Majd arról is lesz írás, de most maradjunk a kezdő részeknél, és ha a későbbiekről beszéltek akkor azt jelezzétek és spoilermentesen tegyétek.

42 hozzászólás Ne habozz!

Zs... - 2019. 01. 25. 22:31

Az első 3 rész még tényleg jó volt, onnantól viszont lejtmenet. Nagyon sajnálom, hogy így elrontották a 2.évadot.

Nikki - 2019. 01. 25. 23:29

Két nap alatt daráltam amikor kijött és jobban tetszett mint az 1 évad. Durvább, erőszakosabb, jobban pörög, mint az előző. Hamar lecsúszott, remek szórakozás volt, sajnálnám, ha az utolsó lenne.

Geza Kovacs - 2019. 01. 25. 23:40

Az első három rész tényleg jó, kifejezetten tetszett. Utána iszonytató hulladék. Óriási csalódás nekem.

FP Jones - 2019. 01. 26. 06:42

jobban pörög?? Iszonyat unalmas, lassú és vontatott volt.

LuPuS - 2019. 01. 26. 06:50

Darálni lehet, ám hogy jobban pörögne… eléggé elhúzzák a morális kérdések miatt…

Turbo - 2019. 01. 26. 06:52

SPOILER

Lehet igazából nem is spoiler, konkrét részletekbe semmiképp nem mennék bele, de biztos, ami biztos.

Az első évad se volt egy nagy eresztés, ez meg szerintem annál is gyengébb lett. Valahol a 4. részig élveztem, aztán rútul leeresztett. Leginkább talán annak köszönhetően, hogy a sztori faék egyszerűségű és totál kiszámítható, sehol egy érdekes csavar, plusz a mellékszereplők továbbra is dögunalmasak és rettenet bugyuták. A kislány szerintem élen jár ebben az egész évadban.

Ha itt kaszálnák az egészet nem különösebben sírnék utána.

Pr13m - 2019. 01. 26. 07:01

Én az első évadot abbahagytam a felénél annyira lapos volt és nem történt benne semmi, de a trailer miatt adtam a 2. évadnak egy lehetőséget. Végülis nem bántam meg, mert nem volt rossz. Voltak igazán kirobbanó és akciódús részek, viszont itt is voltak baromi lassú. vontatott epizódok. Ezt kb 3 résszel meg kellett volna vágni, és akkor pörgött volna végig. Mindkét szél tetszett, amit felvezettek az évadban. Jók voltak a karakterek, a motivációiak és ahogy bemutatták az érzéseiket, stb, viszont a végén szerintem csak az egyik szál teljesedett ki. A másik nekem valahogy olyan semmilyen lezárást kapott. Azért végeredményben egy jóindulatú 7/10et kapott tőlem.

Crow - 2019. 01. 26. 08:01

Nekem is jobban bejött mint az első, kevesebb volt az “eredetsztori”, (csak egyszer kétszer lőtték le e feleségét flashbackben). Billy/Jigsaw lehetett volna keményebb csávó azért kicsit puha volt, egy Frankhez képest. Jobban jártak volna ha inkább a Kingpin után megy szerintem. Elfelejthetnék már viszont ezt a klisés képregény szerkezetet h a közepe/háromnegyede felé a hőst mindig leverik/meglövik/befordul/lábadozik. Mikor jön már egy olyan hero megint mint a Blade volt, megállíthatatlan buldózer?…

Dave - 2019. 01. 26. 08:20

Többnyire jobban tetszett volna,ha nincsen ennyire elhúzva. és ha nincs benne ennyi önismétlő lelkizés, szenvedés.
3-4 részt simán le lehetett volna belőle csípni.

sancho pansa - 2019. 01. 26. 09:00

Furcsa ezeket a lecsípéseket olvasni, amikor szerintem a készítők és például Bernthal számára ezek az igazán fontos részei a Punishernek, nem? Lecsípni lehet töltelék akciókat és az erőszakot, de ha valamit el akartak mesél a karakterrel, illetve ezzel a sztorival, akkor a vívódások, vagy ha úgy tetszik, a lelkizések. Értem én, hogy van, akinek az nem kell, de az biztos, hogy fel sem merült ezek lecsípése, inkább minél több ilyet akartak írni a szezonba – és írtak is. (Hiszen megtehették volna, hogy nélkülük írják meg.)

dr.k - 2019. 01. 26. 09:05

Légyszi segítsetek eldönteni, hogy azért látom-e ennyire tehetségtelennek és hiteltelennek a Madanit alakító Amber Rose Revah színésznő játékát, mert valóban az, vagy csak mert antipatikus számomra, ezért elfogult vagyok.

Egyszerűen utálom a jeleneteit, hogy ugyanazokat az arckifejezéseket és fejbiccentéseket használja minden alkalommal. Annyiból áll a játéka, hogy random résnyire nyitja a száját…

Az évad pedig jobban indult, mint amilyen lett a végére, de így sem volt rossz. Az első 3 rész kifejezetten bejött.

JKJ - 2019. 01. 26. 09:07

Sajnálatos, hogy sokak számára csak annyit jelent egy sorozat, hogy “cool akció yeah!”.

Történet? Karakterek? Érzelem? Lelki viaskodás? Hülyeség!

Én legalábbis ezt érzem itt a kommentekből. Terémszetes, hogy nem mindenki tuja átélni, átérezni egy-egy karakter helyzetét. Egy jó sorozat ad erre lehetőséget és segítséget is. A punisher már az első évadban is ügyesen nyúlt az akción kívüli témákhoz és ez a második évadban sem változott. Illetve, javult.

Az biztos, hogy a sorozatról felsorolt “hibák”, valójában a néző hiányosságaira mutat rá, mert objektíven nézve a második évad rettentő kiegyensúlyozott és érett sorozat. Én azt érzem, hogy semmiképpen nem a fiatalabb korosztálynak készült, hiszen minden karakter már túl van több traumatikus eseményen is, amit nehéz átérezni ha az ember eddig vígan élte napjait a nagyvilágba.

vvvv - 2019. 01. 26. 10:18

4-5 résztől valami borzalmasan unalmas katyvasszá válik az egész, nem tudtak 13 részre elegendő tortenetet írni

cherockee - 2019. 01. 26. 10:33

@JKJ: Olyan cuki, amikor valaki megmondja, milyen egy sorozat “objektíven nézve”.

Szerintem is lassú volt a sorozat, több helyen lehetett volna vágni belőle, akkor is megmaradt volna mélynek az érzelmi oldal. Nem csak úgy lehet ám rövidebb valami, ha kivágjuk az egész drámai szálat, nyugalom.

Dober - 2019. 01. 26. 11:01

Valahol a 10 rész tájékán járok. Nyugtassatok meg, hogy a vgére kicsit felpörög a dolog.
Ezek a NEtflixes sorozatok kötelezően 12-14 részesek évadonként? De miért?

mrmackey - 2019. 01. 26. 12:04

Én bevallom, megvágtam a magam módján, elég sokat tekertem bele. Főleg a pszichó csaj jeleneteit ugrottam át a 4. résztől, mert túl sok volt belőlük és túl hosszúak. De az Amy karaktert játszó nő is valami elviselhetetlenül idegesítő, affektáló hanghordozással beszél. A női karakterek castingja nem volt jó, mind a három kifejezetten ellenszenves. Csak abban reménykedik az ember, hogy valaki megszabadítja őket a szenvedésüktől. Madanit miért mutatják folyamatosan nagytotálban, azt nem tudom. Annyira nem néz ki jól.

Azért így is a nézhető sorozatok közé tartozik, és ma ebben a dömpingben ez is valami.

winnie - 2019. 01. 26. 12:07

“Azért így is a nézhető sorozatok közé tartozik, és ma ebben a dömpingben ez is valami.”

hát, sajnos/szerencsére pont a mai dömpingben válik egy “nézhető” kategóriás sorozat esélytelenné. túl sok a remek cucc, ráadásul azzal, hogy folyton jönnek a nagyon jó újoncok, sok kifejezetten jó sorozat és parkolópályás lesz.

régen, amikor nem volt dömping, akkor én is már rég elkezdtem volna, de olyasmi nem vonz, amit tekergetnek a nézők.

Dave - 2019. 01. 26. 13:35

Én is tekertem bele rendesen.

Kobun - 2019. 01. 26. 13:38

Az első 3 rész után kb 5 rész doginalom, majd az utolso par visszahozza egy 7/10 szintre.

SPOILER:

Nekem Billy az első évadban is egy rakás f@s volt, itt még pláne. Madani egy nulla színészi, a szerepe lapos. El nem hiszem, hogy egy ügynök képtelen lenyomni egy gerincserult pszichologust. Ja, es persze Billy életben hagyja. Pfuuu.
A Pilgrim szál túl van róla, ja és persze életben kell hagyni, mert vannak gyerekei. Az hogy egy tomeggyilkos, ráadásul fiatalokat, az nem számít. Még a vegen egymásba szeretettek volna Frankkel….

Kitana - 2019. 01. 26. 14:23

Nekem bejött, szerintem volt olyan jó, mint az első évad. Ettől még voltak persze hibái, néha tényleg túl lassú volt, illetve én a vallásos bérgyilkos csávó önálló jeleneteit untam, helyette szívesebben néztem volna több Frank-Curtis vagy akár Frank-Madani párbeszédet.
(Spoiler?) Billy sztorija nagyjából rendben volt, Ben Barnes jól játszotta az őrültet. Az akciójelenetek szokás szerint ütősek voltak (főleg a rendőrörsös rész) és kivételesen nem bántam, hogy a zúzás mellett a lelki vívódásokra is hangsúlyt fektettek, szerintem ezt is jól kezelték, főleg Frank részéről. Karen felbukkanásának örültem, jópofa volt, ahogy a három csaj ott nyüzsgött Frank szobájában, aki meg próbálta volna mindhármat elküldeni :)
Összességében tetszett, szívesen néznék egy harmadik évadot is, bár sajnos nincs rá sok esély.

bvr - 2019. 01. 26. 16:17

Pont múlt pénteken lebetegedtem és ágyban kellett feküdnöm a hétvégére, mivel az első évad alapvetően tetszett (bár számomra messze-messze az sem töltött ki 13 részt) elkezdtem nézni. 5 részt megnéztem, aztán utána más sorozatokra váltottam. Nem kaszáltam hanem csak félretettem akkor, mert nem rossz, hanem baromi vontatott.
Most viszont hogy olvasom a többiek véleményét, hát nem vagyok benne visszatérek-e egyáltalán.

Bazsa - 2019. 01. 26. 16:28

Daráltam 3 nap alatt, imádtam minden percét. Az új kiscsaj nagyon nagy felüdülés szerintem.

human - 2019. 01. 26. 17:03

“régen, amikor nem volt dömping, akkor én is már rég elkezdtem volna, de olyasmi nem vonz, amit tekergetnek a nézők.”

azért ha azt nézzük, hogy akciózsánerben mi van sorozatos fonton, akkor azért máris nehezebb 10 jobbat találni mondjuk 1 éves merítéssel. Drámában persze más kérdés, de szerintem nem is őket célozza a sorozat.

Bob - 2019. 01. 26. 17:24

Miért kellett megint ennyire elhúzni az évadot? 8-10 rész elég lett volna. Az egész Punisher-től azt vártam kapunk egy új Banshee-t de egy híg limonádét kaptunk, Előző évadban még elnéztem a sorozatnak a lassúságot, de második évadnak ez nagyon gyenge volt.

A vágott arcút meg nem is értettem, egy pár karcolás, azt hittem sokkal csúnyább lesz, szinte nevetséges volt, hogy picsog miatta…

@JKJ 10 részben is elfért volna minden érzelem. És igen, a Punisher-nek az akcióról kellett volna szólnia, itt meg minden harmadik részben kaptunk egy kis püfölést, Banshee-ban meg olyan kreativ jelenetek voltak minden epizódban hogy csak fogtam a fejem.

mrmackey - 2019. 01. 26. 18:37

@winnie: mások az igényeink, én a rengeteg futó sorozat közt is csak nagyon keveset találok nézésre alkalmasnak. Műfajilag erősen behatárolt, csak high concept, sci-fi és akció jöhet szóba, de ezeken belül is sok a számomra gagyi. Tán ötévente van egy, ami beránt, így már annak is örülök, ha egy sorozat, mint a punisher is, legalább a nézhető kategóriába tartozik.

bvr - 2019. 01. 26. 19:22

hehe, gondoltam beírom mi szokott human szokásos ellenérve lenni de nem is kell mert beírta ő :)
Nálam azért ez is erős megszorításokkal szokott elfogadható lenni (leginkább ugye a kalandfilmek és az akciósorozatokra szokott állno hogy de hát olyan kevés van), azaz egy nívót is itt is meg kell ütni, az még kevés hogy de legalább van.
Amúgy 10 jobbat nemhogy 1 éves merítéssel de kb 10 évessel se igen tudnék… Maradva azoknál amik tényleg jók (ezért is kellene egy sorozatjunkie fórum, és ott megfelelő topicok), ami így eszembe jut az a Strike Back 1. és 2. évad (utána már sokat gyengült, el is kaszáltam), és persze a Banshee 1. évad (ami számomra az is megzuhant, az még nem elég hogy volt még pár ikonikus jelenet) Éééés… nagyjából ennyi. Hát ez nem sok. Mondhatni q*rva kevés…

Mondjuk még a Quarry ha ide soroljuk, jó volt, vagy a féltávol elkaszált Player ha nem is ez a minőség, viszont szórakoztató volt.
(meg persze, a Daredevilben is mindn évadra jutottak azért jó akciók, de nem számítom ide. Az Into the Badlands is más dolog szerintem)
Ha valaki tud még kíváncsi vagyok, mert ennél több tényleg nem jut az eszembe és szívesen bepótolnám ha van arra érdemes.

bvr - 2019. 01. 26. 19:26

(ja, amúgy a Berlin Station aktuális évadát is eléggé elvitték akció irányba, csak ezzel párhuzamosan meg amit szerettem benne azt leépítették, így eléggé le is álltam a részekkel, de majd felhozom magam)

adam - 2019. 01. 27. 01:40

Első három rész mekkora jó volt, de utána?? Orbitális nagy baromság és katyvasz. Mennyi ellenfél is volt? A pap akinek volt 15 perce összesen, de mi volt ez a meleg politikus? És az emós vagdaltarcú? És az öregek a végén? És az oroszok? Minek kell ennyi szál? Minek?
Istenem, ez egy rettenet volt ez az évad. Nagyon sajnálom.

Bob - 2019. 01. 27. 14:14

@bvr: SoA?

De ha megemlítetted a Quarry-t, akkor megemlíthetjük a Narcos-t, Preacher-t, 24-t, de gondolom ezeket már láttad.

bvr - 2019. 01. 27. 16:55

a 24 az igen (amúgy szerintem ott is csak az első évadok az erősek, jó rég volt már, kívül is esik a 10 éven). Narcos, és főleg a Preacher szerintem nem ez a műfaj (amúgy a Narcost félbehagytam az első évadánál hogy majd valamikor folytatom, a Preachert meg elkaszáltam az első évad után)
A SoA nem tudom hogy akciósorozatnak számít-e (de még mindig nem kezdtem el, mindig tologatom hogy majd egyszer)

ulghar74 - 2019. 01. 27. 19:08

Várós volt nagyon a második mivel az első nekem nem azt a Frank Castle-t hozta akit vártam. A Daredevilben is durvábban tolta mint itt az első évadban. Csupán ez zavart főlleg az miatt hogy anno mennyire tetszett nekem a hozzánk a helyi papírgyárból kikerült, amúgy csak főleg skandináv nyelven eljutott képregény halom. A Punisher is bizony ott volt a kedvencek között még ha ő nem is kimondottan szupererővel felruházott szuperhős volt. A képregényekben sokkal de sokkal brutálabban hozta magát mint az első évadban itt.

quatro quatro - 2019. 01. 27. 19:18

Szerintem jobb volt, mint az elso évad.
Viszojt a végén érződött, hogy kissé összecsapott lett, gondolom ezt a sorozatot is utoléri a kasza, akárcsak a tobbi marveles sorozatot. A színészek jok voltak, kivéve Madanit (bar lenyűgöző, ahogy minden erzelmet ki tud fejezni szempilla rebegtetéssel). A vége sajnos gyengébb lett, viszont nem volt unalmas ellentétben az elso evad közepével.
Ami kifejezetten tetszett még az Punisher es Amy kapcsolata, szerintem sok szint vitt az évadba főleg humor terén is, illetve baromi fasza zenéket tettek az évadba (you say god i say say10-most is libabőrözök tőle). Szerintem jó evad volt, talán a Schuktz szal nagyobb hangsúlyt kaphatott volna Russoénál,főleg mivel sokkal erdekesebb volt. Szerintem köröket vert ez az évad, a Daredevil harmadik évadjára.

Bazsa - 2019. 01. 27. 22:47

@mrmackey: Eléggé hasonló az ízlésem, szóval pusztán kíváncsiságból, miket nézel/néztél az elmúlt pár évben high concept és sci-fi kategóriákban?

winnie - 2019. 01. 28. 04:55

Bazsa: ha őt ez a műfaj érdekli, akkor gondolom azt nézte, ami volt. mármint ez nem szubjektív, hanem objektív besorolás. a kínálatból mindenki ki tudja választani azt, ami scifi és high concept, van a pocséktól a zseniálisig mindenféle, szerintem szinte mindről írtunk mi is, hiszen kedvelt műfaj, ld. az elmúlt hónapokban az origin vagy a nightflyers.

winnie - 2019. 01. 28. 04:59

mrmackey: ez a micimackós, “amit nem látok, az nincs”-hozzáállás, ami inkább rám vallt régen:) azt, hogy hány sorozatot találsz nézhetőnek, erősen behatárolja az, hogy hányat próbálsz be. nyilván, ha csak 10-20-30 új sorozatnak adsz esélyt, akkor keveset fogsz találni. főleg akkor, ha leszűkíted magadnak a szóbajvő dolgokat. amikor valaki eldönti, hogy őt csak X vagy Y érdekli a reklámok vagy a szinopszis alapján, akkor ez van, és akkor az ember rákényszerül közepes”, nézhető kategóriás dolgok nézésére – vagy kevés dolog nézésére, és azt mondja, hogy ebben a dömpingben a nézhető is elismerésre méltó, pedig a nézhető az épp a dömping és a sosem látott minőség miatt mér rég kuka sokaknál.

de ez egy dolog – nyilván érdemes jelezni, hogy nem az összes sorozatra gondolsz, hanem egy igen behatárolt szeletre (más kérdés, hogy kábé minden műfaj sokkal több képviselővel bír ma, mint 10 éve). viszont szerintem az mindig igaz, hogy ha az ember előnyben részesít műfajokat, akkor is rá tud találni szuper, más típusú sorozatokra – csak ugye, aki másnak nem ad esélyt, az ezt sosem fogja megtudni. (nem általánosítani akarok, szóval csak szemléltetés, hogy engem például a szuperhősös képregénysorozatok vagy filmek nem érdekelnek. utóbbiakat nem is nézem (de a thor 3-mal kivételt tettem taika waiti miatt és bejött), de a legtöbb sorozatot bepróbáltam (és kaszáltam), viszont a titans kábé a tavalyi év legjobbjai között volt. és sok más meglepetés is van/volt.)

Running - 2019. 01. 28. 08:06

4. részig láttam, de ez eddig gyenge. Az első 3 rész még elmegy, habár unalmasak voltak, a 4.-nél konkrétan elaludtam és kaszán gondolkodtam.
A forgatókönyv az valami kritikán aluli. Szar sztori, picsogó tini, nem mondunk egymásnak semmit, karakterek közötti degenerált kommunikáció, nagy jelenetek, amiket az egyébként jó színészek is alig tudnak megmenteni. Szinte minden benne van, amitől szar lesz valami.
Végigkínlódom, de ebből ne legyen több, ha ennyire képesek, kár érte. Tényleg Banshee féle sorozat lett, de az 5x jobb volt minden téren, pedig limonádé abban is volt jelentős mennyiségben.

bumaba - 2019. 01. 28. 20:05

Most járok csak a 3. résznél, de egy dolog baromira zavar. Billy fejét kb péppé verte Frank és szinte ledarálta kb mintha egy sajtreszelő kapta el… Ehhez képest mi a szar 😀?! Van rajta 8 vágás és kész. Ezért kár volt maszkot venni.

tseby - 2019. 01. 28. 22:06

Felemás érzéseim vannak a sorozattal kapcsolatban, valahogy olyan összecsapottnak éreztem az egészet, és teljesen felesleges volt Billy szála is. Nekem sokkal jobban tetszett volna ha csak a Schultz sztorira koncentrálnak, és sokkal jobban kifejtik azt. Mindenesetre ahogy többen jelezték a mai gyenge akciósorozat kínálatban még ez is egy gyöngyszem, de ez nem a sorozat érdeme, hanem a konkrencia kritikája.
Punisherhez képest kevés volt az akció és sok a dráma, viszont drámai fronton ezer jobb van nála, olyan szappanoperás volt az egész, sok jó verekedéssel és kész.

SPOILER
Nekem kifejezetten tetszett volna ha a dilidokinál a fojtógatás és a haslövés sikeres lett volna, tökéletes vég lett volna a karaktereknek, de nem…..

5/10

Carlos - 2019. 01. 28. 23:28

Na bedaraltam. Hullámzóbb évad volt,de mégis bármeddig eltudnam nézni. Remélem nem jut a Daredevil sorsára. Egy élmény volt ismét Frank Castle.

Bence - 2019. 01. 31. 22:58

2×05-nél járok, nem szeretek ilyen jellegű hozzászólást írni, de egy két jelenetet leszámítva, mi ez a lagymatag történetvezetés? Mi a sztori? Ettől többet vártam. Nyilván, megnézem hogyan tovább, de ahhoz képest, hogy az első évadnak legalább volt egy íve, ez, nem tudom eldönteni mi is akar lenni.

Balumedve - 2019. 02. 05. 15:49

Miért kellett Billy Russot ilyen hamar visszahozni, egyáltalán miért kellett visszahozni? Ő nem egy Kingpin vagy Purple Man. Még senkit sem hallottam, hogy a Punishert azért szereti, mert Billy Russo olyan emlékezetes főgonosz. Az első évadban se volt nagy durranás, de itt már túlontúl sok volt belőle.

Quantumleap - 2019. 02. 06. 18:58

Balumedve: A képregényekben Russo, vagyis Fűrész emlékezetesebb gonosz, az arca is sokkal torzabb. És ott más az eredete is, ott eleve bűnöző volt, nem voltak Frankkel barátok, és együtt katonák sem.

A készítők ugye azt nyilatkozták, hogy ha lenne 3. évad, akkor valami olyan sztorit képzelnének el, amiben Daredevil és Kingpin jelentős szerepet játszik. Mit ne mondjak, baromi fantáziádús, újdonsággal bíró ötlet. Így nem is csodálom, ha tényleg jön a kasza, mert még egy megmentő sztoriötlettel sem képesek előállni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz