login |

Hírvasárnap – Carter 2. évad! Our Cartoon President 2. évad!

2019. 01. 27. 08:45 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Strike Back S7, gen:LOCK S1 (vendégblogger?), Sidney To The Max S1, Crazy Cakes S2, I Lived With a Killer S1, Yianni Supercar Customiser S2, Rob And Romesh Vs S1, Minority Reports S1, Cruising With Jane McDonald S5, The Owl’s Legacy S1, The Last Leg S16, Air Crash Investigation S19 + Finálé: Young Justice Outsiders S3 (téli – vendégblogger?), Knight Squad S1, Paw Patrol S5, Deadly Deception S1
 • + már elérhető a The Passage – 1×03
 • Új standup különkiadás: Amanda Seales: I Be Knowin’ (HBO), Roy Wood Jr.: No One Loves You (Comedy Central)
 • Magyar premier – HBO GO: 02.05 Én vagyok az éjszaka (I am the Night) 1. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 02.17 Veszélyes Henry (Henry Danger) 5. évad
 • A My Brilliant Friend szinkronhangjai.
 • Új a magyar Netflix-en: Examination of Conscience S1, Innocent S1 I Do, I Do S1, One More Happy Ending S1, Pride and Prejudice S1, The Perfect Match S1, Radiant Office S1, Home with Tip & Oh S1
 • Pilotberendelés: All Together Now – NBC, egykamerás komédia, készítő: Lesley Wake Webster és Jason Winer, főszereplő és executive producer: Bradley Whitford, egy vidéki templomi énekkarról, mely új vezetőt kap – és kiderül, hogy pont erre, a keserű, korábbi egyetemi tanárra volt szükségük, aki csak úgy beesik a kapun.
 • A 9. évad második felében flashback-ek is lesznek a The Walking Dead-ben.
 • Február végén kezdődik a Mr. Robot utolsó évadjának forgatása New York City-ben.
 • A Netflix 2018-ban 29 millióval növelte felhasználói számát. Összehasonlításképp a Hulu-nak most van globálisan 23 millió felhasználója.
 • A Deadly Class pilotját a múlt heti premierje előtt 2,7M-an látták online platformokon.
 • A Hallmark Movies & Mysteries-re érkezik februárban az Emma Fielding Mysteries: More Bitter Than Death, a The Chronicle Mysteries: Recovered, a The Chronicle Mysteries: The Wrong Man, majd márciusban a The Chronicle Mysteries: Vines that Bind és a Crossword Mysteries: A Puzzle to Die For.
 • A 01.26-i Saturday Night Live műsorvezetője James McAvoy volt. Zenei vendég: Meek Mill.
 • A CBS pár midseason premierje: 02.16 Ransom S3 (szombat 20:00), 04.09 The Code S1 (ez kedd 21:00, de a fix időpontja hétfő 21:00 lesz), 04.28 The Red Line S1 (vasárnap 20:00 – 4 héten át 8 rész, kettesével)
 • Az AXN berendelte a Carter 2. évadját.
 • A Showtime berendelte az Our Cartoon President 2. évadját.
 • A készítők arról beszélnek, hogy kapcsolódik a Short Treks-sorozat a Star Trek: Discovery-höz.
 • Steven Lightfoot, a The Punisher készítője arról beszél, hogy ágyazott meg a 2. évad egy lehetséges 3. szezonnak.
 • A Documentary Now! 3. évados vendégszereplői: Cate Blanchett, Michael Keaton, Owen Wilson, Michael C. Hall, John Mulaney, Taran Killam, Renee Elise Goldsberry, Bobby Moynihan, Natasha Lyonne, Paula Pell, Richard Kind, James Urbaniak.
 • A Netflix-es The Stranded főszereplői: Sinjai Plengpanich, Sarunyoo, Hattaya Wongkrachang, Winai Kraibutr, Beam-Papangkorn Lerkchaleampote, Pat-Chayanit Chansangavej, March-Chutavuth Pattarakampol, Jack-Kittisak Patomburana, Oab-Oabnithi Wiwattanawarang
 • Interjú: Emma Mackey (Maeve – Sex Education), Finn Wolfhard (Player – Carmen Sandiego), Christie Brinkley és Ashley Graham (az American Beauty zsűritagjai), Ben Barnes és Amber Rose Revah (Billy és Dinah – The Punisher), Aidan Gillen (Dr. Alan Hynes – Project Blue Book),
 • Távozott posztjáról a Comedy Central programigazgatója, Kabai Zoltán.
 • Új sorozat: Barkskins – NatGeo, 10 rész, készítő: Elwood Reid – Annie Proulx regénye alapján, az amerikai deforesztáció, erdőirtások története 300 évet lefedve, kezdve a Új Világba megérkező európaiakkal, egészen a globális felmelegedés által fémjelzett modern időkig két favágóként dolgozó bevándorló, illetve azok leszármazottjai történetén keresztül.
 • Pilotszkript: Explorers – Paramount Television, készítő: Cary Fukunaga és David Lowery – az 1985-ös mozifilm (itthon: Űrrandevú) alapján. Egy fiúról, aki megszállottja az 50-es évek földönkívülis scifi filmjeinek, és akinek van egy visszatérő álma valamiféle tervrajzról, amit lerajzol feltaláló barátjának, majd pedig egy harmadik ismerőse segítségével a tervek alapján építenek egy űrhajót.
 • Angliában új tévésorozatos adaptációt kap az Alexandre Dumas-féle The Count of Monte Cristo, azaz a Monte Cristo grófja. A készítő Lydia Adetunji és Amit Gupta. Az ártatlanul bebörtönzött, majd ezért bosszút álló Edmond Dantes története elég ismert, a széria különlegessége az lenne, hogy ez lenne az első feldolgozás fekete főhőssel.
 • Az ESPN-es 30 For 30 dokusorozat 2019-ben a 10. évfordulóját fogja ünnepelni, és idei filmjeinek többek között a következők lesznek az alanyai: Deion Sanders, Lance Armstrong, Florence Girffith Joyner, Dennis Rodman, Janet Guthrie, Michael Vick, Tito Ortiz és Chuck Liddell.
 • A Super Bowl LIII szünetében a Maroon 5 mellett Travis Scott és Big Boi fog fellépni.

13 hozzászólás Ne habozz!

Obi - 2019. 01. 27. 08:54

A balszerencse áradása 3.évadáról és a Netflixes Kingdomról(dél kóreai zombis ami most január 25-én lett elérhető) lesz ezekről kritika??

winnie - 2019. 01. 27. 09:00

igen. előbbiről én jövök nemsokára (2 héten belül?) évados írással, utóbbiról pedig human a napokban egy pilotossal.

Piros11 - 2019. 01. 27. 09:14

Picit off,a napokban álltam neki Suits darának,le is ment a 2. évadig,majd ott eltűnt a szinkron,viszont a 6-7.évad megint szinkronos.Ezt tényleg így adták le és hiába keresem vagy erről tudtok valamit?

wickee - 2019. 01. 27. 09:31

David Tennant podcasteket fog csinálni. Az első vendég Olivia Colman lesz.

https://itunes.apple.com/gb/podcast/david-tennant-does-a-podcast-with/id1450005207?mt=2

Quantumleap - 2019. 01. 27. 10:04

Na mostmár tényleg azt mondom, hogy kapják be a ….. a píszijükkel együtt! Fekete Monte Cristo Grófja? A következő mi lesz? Életrajzi film Kennedyről vagy Lincolnról, ahol fekete játsza őt?

winnie - 2019. 01. 27. 10:22

geez, ez alkotói szándék, nem holmi elvárás vagy megfelelni szándékozás, nem ėrdemes mindenre ráhúzni ilyen címkéket:) meg azért megvan a különbség lincoln és edmund dantes között. de így egyrészt nem csak megint egy adaptáció, hanem adnak egy csavart (most komolyan, nem 5 éve még meg lehetett volna lepődni, de ma már ez természetes, pl. ott a japán női sherlock holmes tavalyról), másrészt a hamilton például elég ismert, igazi popkult szenzáció musical volt, és ott george washington, thomas jefferson, meg a legtöbb politikai figura is színesbőrű és RAPPALNEK! az érthető, ha valakinek fontos az abszolút hűség, de ma már azért ez nem hiszem, hogy megütközést keltene, meg a lényeg úgysem a felszín, hanem a tartalom. és ha mindezt még a sztoriba is bevonják, akkor külön plusz_lehet_.

winnie - 2019. 01. 27. 10:24

piros11: talán 3 évad is lement, de igen, kimaradt néhány.

Piros11 - 2019. 01. 27. 10:35

Köszi szépen Winnie,akkor neki ugrok a felirattal.

kiskiraly - 2019. 01. 27. 18:40

Valaki ezt érteni tudja feliratozás nélkül? :)

https://www.youtube.com/watch?v=UGRcJQ9tMbY

#AkcentusChallenge

Aldo - 2019. 01. 27. 18:55

“Angliában új tévésorozatos adaptációt kap az Alexandre Dumas-féle The Count of Monte Cristo, azaz a Monte Cristo grófja. A készítő Lydia Adetunji és Amit Gupta. Az ártatlanul bebörtönzött, majd ezért bosszút álló Edmond Dantes története elég ismert, a széria különlegessége az lenne, hogy ez lenne az első feldolgozás fekete főhőssel.”

Majd jön egy Nyomorultak sorozat is, ahol Javert felügyelő lesz fekete.
Remélem hamarosan rebootolják a Gyökerek sorozatot is fehér szereplőkkel, csak a korrektség kedvéért.

winnie - 2019. 01. 27. 19:17

aldo: vannak benne fehér szereplők, de ha így gondolod és rőfre méred, egy ide, egy oda-elven, akkor pont azt teszed, ami ellen sokan (a kommented alapján te is) ágálnak, így azzal az ember magának mond ellent. másképp is lehet nemtetszést kinyilvánítani, mint egy alkotói szándékra korrektséget követelni. fuck korrektség, mindenki csinálja, amihez kedve van, és amijét támogatják. plusz nem hiszem, hogy ez alapján az efféle reprezentáció lényege megfelelően csapódott le benned (biztos van, ahol a fehérek ma vagy régebben el voltak nyomva, és ez űrt hagyott bennük, és ezen vãltoztatni akarnak, de nem hsizem, hogy a filmekben és a sorozatokban, szóval tippre nem lesz sok sorozatkészítő, akinek az lesz a vágya, hogy a fehér rabszolgaság történetét megénekelje. de mondom, ha lesz, ki tudja, akár mondjuk földönkívüliekkel vagy jövőben játszódó sztoriban áthallásokkal megtehetné. kérdés, hogy meg fogja-e.

maga a jelenség egyébként érdekes, mert én nem nagyon foglalok ilyesmiben pártot (remélem, ez nem elítélendő), de az biztos, hogy nulla reakcióm van az effélére a vállvonogatós good for you-n és a majd meglátjukon kívül, hiszen valahol mégiscsak mérföldkő az efféle, mármint “első” dolog. szóval ezért igazából nem tudom átérezni az erre érzékenyebben reagálókat, így simán lehet, hogy rossz oldalról közelítek. de, mint írtam, az kizárt, hogy fehér oldalról bárki kreatívnak hiányérzete lenne a képviselet miatt, és sznvedéllyel elkezd dolgozni az inverz gyökereken.

biztos vannak egyébként az ilyen “követelésekre” megfelelő egyenreakciók, mint ahogy viszontválaszok is, szóval a fentit én mondom, mert megvallom, nem szoktam követni a vitákat a neten, mert annyira hamar lerágott csonttá ês unalmassá válik… abban viszont biztos vagyok, hogy az egyik oldal nem rosszat akar másnak, hanem magának jobbat, és szerintem érdemes így tekinteni rá, ha úgy tetszik vastagabb bőrrel, mert a túlérzékenykedés (még, ha jogos is) sok mindent megöl, és a modern kor rákfenéje. aki ellene van, attól a fuck that shit sokkal jobb reakció minderre.

Quantumleap - 2019. 01. 27. 20:30

winnie: Én csak a realitást és a történelmi hitelességet nézem. Vagy akkoriban éltek Európában fekete grófok? A regényt amúgy nem olvastam, de majdnem biztos vagyok, hogy le van írva benne Dantes külseje.

winnie - 2019. 01. 28. 05:31

Quantumleap: írtam, hogy le van írva, sőt, direkt ki van emelve a bőrszínének a tónusa (ráadásul mindezt az ugyancsak nem fehér dumas tollából), viszont nem ez határozza őt meg – más kérdés, hogy például fikcióknál konkrét hitelességet nem lehet számon kérni, és ha valaki az akkori viszonyokat hiányolja, az kezelheti alternatív megközelítésként, mi lett volna, ha?-szcenárióként, mert, mint írtam, egy ilyen adaptáció megteheti azt is, hogy kardinálisabbá teszi a bőrszín kérdését, és el is játszik azzal, hogy jelentett volna-e valamit, ha mondjuk fekete a főhős. (lehet, hogy dettó nem teszi meg és úgy veszi, hogy nem az határozza meg őt.)

de ő “csak” dantes, a hamiltonos példából láthatod, hogy konkrét történelmi figurákat is kezelhettek úgy rugalmasan, hogy abból egy kábé mindenki által imádott és istenített darab szülessen, szóval megint csak azt mondanám, hogy végül úgyis a végeredmény minősége fog számítani a nézőnek. már persze annak, aki megnézi előzetes, szerintem tökéletesen érthető meghökkenését követően. (mindez, mármint a meghökkenés/fennakadás szerintem csak arra utal, hogy mi öregek vagyunk. másoknak, a jövőnek ez már teljesen természetes, illetve természetes lesz. ők majd másféle dolgoknak akadnak fenn.)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz