login |

Délelőtti videó 6.: The World’s Best

2019. 01. 28. 12:40 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: reality, video,

Ez nem reality ez varietéműsor, nagyjából ahogy az America’s Got Talent: The Champions is az. Abba is, ebbe is meghívnak nagyon tehetséges embereket a világ minden tájáról, hogy a produkcióikat ne a YouTube-ról kelljen összebányásznia a nézőnek, hanem egy kupacban nézhesse meg – 6-7 reklámszünettel. Oké, a beleerőltetnek mindkettőbe egy zsűrit és némi versengést, de ettől még csak egy performansz műsor marad.

És mégis, sok besült sorozatos próbálkozás után a CBS ezt fogja indítani a 100+ milliós nézettségű Super Bowl mögött, és nyilván sokan fogják nézni, de valahogy ilyen címmel fura lenne elképzelni, hogy ez is 9 évadot megér, mint a legutóbbi Super Bowl mögötti CBS-reality, az Undercover Boss. Mindegy, a tovább mögötti előzetesek mutatnak pár snittet a műsorból, amit James Corden vezet, a zsűriben pedig Drew Barrymore, Faith Hill és RuPaul Charles.

(De most komolyan, cirkuszi produkciók, meg énekesek, meg karatésok. Wow! És mégis.) (Azt az 50 global expert-et az ítészek között még nem nagyon értem. Minek? Egyébként most kiadták a névsort, kik lesznek azok. Magyar nincs közöttük.)

UPDATE: A tovább mögé betettem a fő, 2 perces előzetest is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz