login |

High Maintenance: kezdett a 3. évad

2019. 01. 28. 14:50 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: antológia, kritika,

Be kellett várnom a 2. részt, mert az első túl komor volt ahhoz, hogy továbbra is feelgood sorozatként ajánlhassam a High Maintenance-t. Illik hozzá ez a komolyság, a “valóság”, már persze a társadalom egyik furcsa szegletén belüli realizmus. De, de…, de?

Nincs de, a 3×02 már ismét elszállt volt. Mondjuk csak enyhén humorosan, és inkább szürreálisan, de szállította azt a hangulatot, ami elkapott a sorozatnál.

Amúgy nehéz írni erről, mert igazából nincs átívelő szál. A premier egy kicsit foglalkozott a fűdíler kenderfutárral, elmerültünk a drámájában, és abban, hogy miképp éli meg a vele történteket. Viszont a folytatás már újra New York embereire koncentrált, és az ő furcsa életükre az elidegenedett nagyvárosban.

Mondjuk a hangulathoz az is ad, hogy épp szakad odakinn a hó, ők meg izzadnak pólóban a nyár közepén. Elsőre furcsa a premier időpontja, de mostanra már hat.

Igazából hiába baromi jó a sorozat, nehéz ajánlani. Eléggé furcsa a laza humora, nem olyasmi, ami mindenkinek működhetne, viszont aki rátalál, annál szerintem nagyon üt. Legalábbis nálam a legjobban várt heti részes széria a High Maintenance.

1 hozzászólás Ne habozz!

lourker - 2019. 02. 20. 22:48

Köszi az ajánlást! Nagyon telitalálat nálam a sorozat. Első két évadban 1 olyan rész volt csak ami nem igazán tetszett.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz