login |

Hírszerda

2019. 01. 30. 09:05 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • A God Friended Me 2. évados berendelés megvolt éjszaka?
 • Mai magyar premier: Turbó Spuri 3. évad (folytatás)
 • Premier: The Stand Up Sketch Show S1, Inside Europe 10 Years of Turmoil S1 + Finálé: Carl Weber’s The Family Business S1
 • Teljes évados premier: Ryan Hansen Solves Crimes on Television* S2 (YouTube Premium)
 • Magyar premier – HBO GO: 02.20 John Oliver-show az elmúlt hét híreiről (Last Week Tonight with John Oliver) 6. évad
 • Magyar tévés premier – Cinemax: 03.02 Válaszcsapás (Strike Back) 7. évad
 • A Splenac od Swiatel/Blinded By Lights szinkronhangjai.
 • Új a magyar Amazon-on: The Terror S1 (magyar felirattal!), Luis Aragonés, el sabio del éxito S1
 • A CBS kvázi sorozatberendelést (ún. series commitment-et, vagyis elég nagy kötbérrel járó elkötelezettséget) adott az FBI első tervezett spinoffjának, ami szerintem senkit nem ér meglepetésként, hiszen egyrészt Dick Wolf (ld. Law & Order és Chicago), másrészt pedig a cím. Az új széria címe FBI: Most Wanted lesz, ami a mostani szezon alatt kap egy backdoor pilotot, amiben bemutatják a szereplőit. Az FBI egy olyan osztályáról fog szólni, ami hírhedt és körözött bűnözőket talál meg és kap el. Készítő: Dick Wolf és Rene Balcer, rendező: Fred Berner.
 • Brad Wright, a Stargate készítője elmondta egy mostani interjúban, hogy 1.) az MGM stúdió a Stargate Origins után további, komoly terveket szövöget a Csillagkapu-franchise kapcsán (amik nem hagynák figyelmen kívül a korábbi sorozatokat) 2.) ez biztos, hogy nem tévésorozat lesz. (És az is kiderül, hogy a Stargate Universe elsősorban azért lett kasza, mert a gyártó MGM átszervezésen ment keresztül, és a Syfy szó szerint senkivel nem tudott beszélni egy esetleges folytatás berendelése kapcsán, minden illetékes távozott onnan.)
 • Az FX 04.09-én kezdi el adni a Fosse/Verdon-t Sam Rockwell és Michelle Williams főszereplésével.
 • A Saturday Night Live házigazdája 02.09-én Halsey lesz – és a zenei vendég is ő lesz.
 • Megint musicalezni fog a Riverdale, ezúttal a Heathers musicalt dolgozzák fel, természetesen Cheryl főszereplésével. Itt a további szereposztás.
 • A hatalmas fagyok miatt leállították pár Chicago-ban készülő sorozat forgatását.
 • A Disney felhasználóknak nyújtott szolgáltatásai révén globálisan 2018-ban 738 millió dolláros veszteséget szenvedett el (2017-ben a szám 284M volt), amiből a Hulu kapcsán 580 milliós rész illeti őket – nyilván nem azért, mert nem hoz a cég bevételt, hanem az egyre nagyobb kiadások és invesztíciók jelentik az okot – 2017-ben a Hulu 421 milliós mínuszt jelentett nekik.
 • Az RTL Klub elkaszálta a Szenzációs Négyes-t.
 • A Bounce berendelte a Saints & Sinners 4. évadját.
 • A The Masked Singer múlt heti kiesője nyilatkozik.
 • Isaac Aptaker és Elizabeth Berger, a This Is Us showrunnerjei beszélnek a múlt heti epizódról (itt is). És nyilatkozik Michael Angarano (Nicky) és Milo Ventimiglia (Jack) is.
 • Készítői szerződés: Steve Holland – Warner Bros TV, Andy Greenwald – Universal Cable Prods.,
 • Vendégszerep: Tricia Helfer – SWAT, Andrew Santino – Fam, Keith Carradine – The Big Bang Theory (megint), Tisha Campbell, Jay Leno és Bill Engvall – Last Man Standing, Josch Cooke, Tovah Feldsuh – Bull,
 • Állandó szerep: Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vázquez, Jeremy Bobb, Marc Menchaca – The Outsider (HBO), Sherry Shaum, Griffin Gluck – Locke & Key (Netflix),
 • Interjú: Alfonso Riberio (Carlton – The Fresh Prince of Bel-Air), Sera Gamble (a You készítője), Fionn Whitehead és Will Poulter (Stefan és Colin – Black Mirror: Bandersnatch), Brie Miranda Bryant (a Surviving R. Kelly egyik executive producere), Annabel Jones és Charlie Brooker (a Black Mirror executive producerei),
 • Heti dörgés címmel új heti sorozatot kap a Comedy Central-tól Villám Géza, alias Szabó Gál András.
 • Új sorozat: Shadow and Bone – Netflix, 8 rész, készítő: Eric Heisserer – Leigh Bardugo Grishaverse-könyvei (itthon: Árnyék és csontitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján (Shadow and Bone, Six of Crows és King of Scars). A sorozat az első két könyvből merítene karaktereket. A történet egy olyan világban játszódik, melyet egy hatalmas határvonal szel ketté – az egyik oldalt a sötétség uralja és természetfölötti teremtmények lakomáznak benne emberhúsból. Itt fedezi fel egy fiatal katona, hogy olyan képességei vannak, melyek révén egyesítheti az országot. De miközben próbálja uralni erejét, veszélyes erők kezdenek szervezkedni ellene. A rablók, tolvajok, bérgyilkosok és szentek háborújában már a mágia sem elég a puszta túléléshez.
 • Sorozatterv: Leonardo – olasz, angol nyelvű, 8 rész, készítő: Frank Spotnitz és Steve Thompson, Leonardo Da Vinci életéről szóló sorozat, amiben a reneszánsz zsenit meleg kívülállóként mutatnák be, aki munkája révén próbálta rejtegetni valódi énjét. A tervek szerint minden rész egy művére koncentrálna, és azokban rejtett jeleket keresnének, amik a művész tökéletességre való törekvésére utalnak. A narratívát egy nyomozó foglalná keretbe, aki a művészt gyanúsítottnak tekinti egy gyilkossági ügyben, és a múltjában kutat.
 • Pilotszkript: Thirteen – Amazon, készítő: Stefan Jaworski, rendező: Michael Dinner – Mike Oeming és Dan Berman képregénye alapján, scifi thriller egy hidegvérű földönkívüli ügynökről, aki 12 idegen disszidens megtalálása miatt jön a Földre. Azonban tettei hatására ugyanazt kezdi érezni, ami a Tizenketteket is megfertőzte, az emberi érzelmeket. Életében először érez örömöt, szeretetet, haragot és gyűlöletet, és ezért úgy dönt, hogy a bolygón marad, és megtalálja a többiek által keresett igazságot, mielőtt még az érzelmi transzformációja elpusztítaná őt.
 • Meghalt Fatima Ali (Top Chef S15).
 • A Big Brother Canada 7. évadja március 6-án indul.
 • Az MTV-s The Challenge 02.06-án tér vissza. A realityverseny talán 33. évadja a War of The Worlds alcímet viseli majd és benne 34-en fognak vetélkedni a világ körül.

10 hozzászólás Ne habozz!

Fury - 2019. 01. 30. 09:48

“A Disney felhasználóknak nyújtott szolgáltatásai révén globálisan 2018-ban 738 millió dolláros veszteséget szenvedett el… ”

Mindjárt megsajnálom őket. :D

juhaszvik - 2019. 01. 30. 09:59

“Az RTL Klub elkaszálta a Szenzációs Négyes-t.”

Helyette jöhet a Masked Singer :)
Jó, gondolom még túl korai ilyet vizionálni, de nagyon passzolna a magyar közegbe (a B kategóriás celebek is érdeklik az embereket), és gondolom a rtl klubnak kellene egy jobban átgondolt, celebénekeltetős műsor.

GYV - 2019. 01. 30. 10:02

Egy sort majd megérhet a hírekben: ” hétfő este 21:00-ről 21:30-ra módosult az Agymenők 12. évad premierepizód, előtte 21:00-tól az előző heti 12. évados rész ismétlését adjuk.”

Magyar premier:

Heti dörgés Villám Gézával – 1. évad, február 25, Comedy Central

Energiavampir - 2019. 01. 30. 10:13

Ok, a Disney rommá keresi magát sok mindenen, de azért
3/4 milliárd dolcsi, már ott is szemmel látható összeg..minek erőltetik?

Lina - 2019. 01. 30. 12:26

Jussie Smollett-et az Empire-ből rasszista támadás érte, hypot öntöttek rá és megverték: https://www.tmz.com/2019/01/29/empire-star-jussie-smollett-attacked-hospitalized-homophobic-hate-crime/?adid=sidebarwidget-most-commented

Energiavampir - 2019. 01. 30. 13:09

The Big Bang, lehet tudni hogy megemlékeznek Hawking haláláról?
csak része volt a sorozatnak..

winnie - 2019. 01. 30. 13:28

de…, ez tavaly történt. kapott egy jelenetet az előző szezon végén, amit kivágtak végül: https://twitter.com/bigbangtheory/status/994909989981614080

Energiavampir - 2019. 01. 30. 13:36

Ok, tavaly, de ez nem volt benne, azt hittem legalább egy részt adnak neki, vagy egy részben többet

Jesustomer - 2019. 01. 30. 16:45

A szenzációs négyes pedig jópofa volt.

kiskiraly - 2019. 01. 31. 05:18

Vasárnap megvolt a Rent: Live!

Pontosabban csak felvételről mivel az egyik szinész megsérült az előző nap jelmezes próbájának végefelé. Az “élő” adásban ezt a próba adást vetítették de az utolsó 15 perc viszont már élő volt.

Nézettség:
Teljesben 3.574m.
FOX-nak nem jött be a legutóbbi két élő musicaljük (A Chrismas Story és ez).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz