login |

Hírcsütörtök – Liza on Demand 2. évad!

2019. 01. 31. 09:05 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Pure S1, Rosehaven S3, Undeniable with Dan Patrick S6, The Launch S1, When Demolitions Go Wrong S1, Winterwatch S7 + Finálé: Vikings S5 (vendégblogger?), Kentucky Ayahuasca S1, Storage Wars S12
 • Új a magyar Netflix-en: Pose S1
 • Magyar premier – RTL Klub: 02.19 Alvilág 1. évad
 • Magyar premier – HBO GO: 02.20 Csodatevők (Miracle Workers) 1. évad
 • 2019-ben TotalArcok munkacímen megújul a Totalcar a VIASAT6-on. A műsor, aminek továbbra is a Bazsó/Winkler-duó a házigazdája közösségimédia-alapú utazós reality lesz, autókkal és műszaki szerencsétlenkedéssel.
 • Hosszú szülés volt, de megérte: lesz The Stand-sorozat – a Stephen King-féle Végítéletről van szó. A CBS All Access 10 részre rendelte be a szériát. Legutóbb nyáron jeleztük, hogy még nem mondott le a 2014-ben beharangozott projektről a Showtime, de végül a CBS másik csatornáján kötött ki. A készítő marad Josh Boone (aki a tervezett filmen is dolgozott), mellé még Ben Cavell szállt be írónak.
  Az apokaliptikus sztori egy kórság miatt megtizedelt világban játszódik, ahol alapjába véve a jó és a rossz áll szemben egymással, és az emberiség sorsa egy 108 éves öregasszonyon, valamint pár túlélőn múlik, akik rémálma válik valóra, amikor feltűnik egy lehengerlő mosollyal és elmondhatatlan képességekkel bíró ember
 • Pilotberendelés: The Lost Boys – CW, készítő: Heather Mitchell, executive producer: Rob Thomas – a mozifilm (itthon: Az elveszett fiúk) alapján egy idealisztikus tengerparti városról, és annak titkos vámpír alvilágáról – ide (mármint a városba) költözik két fiútestvér apjuk hirtelen halála után itt született anyjukkal abban a reményben, hogy új életet kezdhetnek. A tesók idővel azonban egyre mélyebben elmerülnek a csábítással teli világban, köszönhetően a helyi örök szépséggel és fiatalsággal rendelkező élőhalottaknak. (Két éve már próbálkozott vele Rob Thomas, akkor ő is írta a szkriptet.)
 • A Netflix vezetői arról beszéltek, hogy nekik nem igazán más tévécsatornák a közvetlen konkurenseik (a szolgáltató az amerikai éves összképernyőidő 10%-ával bír, mobilon ennél kevesebbel), sőt, a nagy ellenfelet más piacon kell keresni, Amerikában például a Fortnite sokkal inkább konkurencia, mint az HBO. És olyan konkurencia, amitől ki is kapnak sokszor.
 • Az A Discovery of Witches kapcsán íme a legnagyobb változtatások a könyvhöz képest.
 • Érdekesség, hogy a Netflix-es Tidying Up with Marie Kondo-t eredetileg szkriptelt sorozatnak tervezték.
 • Az Ampere Analysis felmérése alapján a berendelt és fejlesztés alatt lévő tévésorozatok esetében több a női főszereplő, mint a férfi. A 251 projekt 42%-nak az élén van nő, míg 20%-nak férfi. 16% ensemble, sokszereplős sorozat, 10% családi, míg 12% kettős főszerepű. A női reprezentációban az NBC és a CW a legerősebb.
 • A The Good Fight 3. évadja 03.14-én kezd a CBS All Access-en.
 • Andy Berman lesz a Carter 2. évadjának showrunnerje.
 • Nem tudom, hogy ez nagy vagy kis különbség, de a Black Mirror: Bandersnatch-ben a briteknek az 52,9%-a öntötte a teát a számítógépre, azonban világszinten ez az arány 55,9% volt.
 • A YouTube Premium berendelte a Liza on Demand 2. évadját.
 • Jonathan Frakes, a Star Trek: Discovery – 2×02 rendezője beszél a részről. Itt pedig az összes közreműködő.
 • A RuPaul’s Drag Race All Stars legutóbbi kiesője nyilatkozik.
 • Vendégszerep: Kate Walsh – Fam, Marika Domińczyk – Whiskey Cavalier (több rész), Robert Wagner Jr. – NCIS (megint), Lupita Nyong’o, Daniel Radcliffe, Janet Mock, Lizzo, Keegan-Michael Key – 2 Dope Queens, Lauren Tsai – Legion (visszatérő), Matthew Wilkas – AJ and The Queen (visszatérő),
 • Állandó szerep: Bradley James – The Liberator (Netflix), Jasper Liu és Eugenie Liu – Triad Princess (Netflix)
 • Interjú: Angela Kang (a The Walking Dead showrunnerje), Samantha Smith (Mary – Supernatural), Sera Gamble (a The Magicians készítője), Aaron Korsh + még egy + még egy + még egy (a Suits készítője), Michael Trevino (Kyle – Roswell, New Mexico),
 • Az RTL Klub elkaszálta A Fal című vetélkedőt.
 • Új sorozat: The School Murse Files / School Nurse Ahn Eun Young – Netflix, 6 rész, koreai, készítő: Park Sung-hye és Shin Yeon-ju, rendező: Lee Kyoung-mi – Jung Se-rang regénye alapján, egy újonnan kinevezett középiskolai nővérről, aki titkokat és rejtélyeket fedez fel szellemeket üldözőbe vevő természetfölötti képességeivel. A főhős mindenféle jelenségekkel fog szembenézni, és a démonűzést egyedi, mégis komikus módon fogja bevetni.. Főszereplő: Jung Yu-mi
 • Új sorozat: Honour / Heder – Viaplay, 8 rész, svéd, készítő: Sofia Helin, Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius és Anja Lundqvist, négy ügyvédről, akik partnerek jogi cégükben, és akik a nők elleni erőszak ellen harcolnak, szexbűnök és a patriarchiális viszonyok elleni szó emelés áldozatainak segítenek. Főszereplők: Alexandra Rapaport, Julia Dufvenius, Eva Rose és Anja Lundqvist,
 • A Caryn Mandabach Productions megvásárolta Jonathan Lee könyvének, a High Dive-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő maga az író lenne, a 4 részes minisorozatot pedig Eric Roth felügyelné. A könyv a 80-as évekbeli IRA-bombamerénylet újragondolása, amit a brighton-i Grand Hotel ellen követtek el, hogy meggyilkolják a brit miniszterelnököt és kabinetjének kiemelt tagjait. A fő téma a szélsőségek vizsgálata, és a globális politikát örökre megváltoztató esemény előzményeinek boncolása tények és fikció révén, komédiával és tragédiával 3 karakter (egy fiatal IRA-bombakészítő, egy szállodai igazgató és a tini lánya) szemszögéből, akik életét örökre megváltoztatja Margaret Thatcher látogatása.
 • Itt van a World’s Best 50 tagú nemzetközi zsűrijének névsora – magyarok nélkül.
 • A TLC berendelte a 90 Day Fiance 7. évadját.
 • Gladys Knight fogja énekelni az amerikai himnuszt a Super Bowl előtt.

13 hozzászólás Ne habozz!

Matthew - 2019. 01. 31. 09:14

A fortnite-ot itt úgy értik hogy mint a játéknak a streames közvetítése nekik konkurencia vagy van egy újabb streaming szolgáltató amiről nem tudok?

Franky - 2019. 01. 31. 09:19

Sziasztok.most néztem végig Az utolsó ember a Földön C. sorozatot és az lenne a kérdésem hogy komolyan îgy van vége?
Aki nézte érti…
Elég gàzul lett befejezve!
Van esély a folytatàsra?
Mert ezt simàn lehetne folytatni…

exigo - 2019. 01. 31. 09:33

winnie, a Pure-nak nem a 2. évadja kezd véletlenül? Vagy ez a Pure nem ez a Pure: https://www.imdb.com/title/tt6257298/?ref_=nv_sr_1

kiskiraly - 2019. 01. 31. 09:33

Két lengyel hír.
– Ezzel a plakáttal búcsúztatta a lengyel piacról kivunoló ShowMax-ot az HBO (remélve hogy az előfizetői átpártolnak hozzájuk)
https://static.wirtualnemedia.pl/media/top/HBO-zegna-showmax.jpg

Clash of Futures 1918-39
Lengyel (valójában nemzetközi) 8 millió eurós sorozatot év eleje óta adják a TVP 2-n (lengyel köztévé 2-es)
A két világháború közötti Lengyelországban nyerthetünk bepillantást, ahol találkozik idővel majd a nácizmus és a kommunizmus – nem kevés tévés csatona van feltüntettve a végén
https://www.youtube.com/watch?v=Jf8JJAJ95Jc

Moominvalley
Jönnek a Muminok!
Minden idők legdrágább finn sorozata 20 milliós eurós lesz és finn-brit kooprodukcióban készült
https://yle.fi/uutiset/osasto/news/finlands_most_expensive_tv_show_new_moominvalley_series/10614150
Előzetes: https://www.youtube.com/watch?v=jZ3Ub-fnHuM

winnie - 2019. 01. 31. 09:39

matthew: vagy maga a játék, vagy a játéknak a másodlagos fogyasztása.

winnie - 2019. 01. 31. 09:39

Franky: sok kaszált sorozatot lehet folytatni, a műfajjal jár, hogy a sorozatok zöme nem kap konkrét befejezést, hanem nyitva marad a végük, vagy nagy cliffhangerrel zárulnak. manapság ugyan egyre több a normál befejezés, de a többség azért mégiscsak egyszer félbe van szakítva egy ponton.

egyébként írtunk a fináléról: http://www.sorozatjunkie.hu/2018/05/09/the-last-man-on-earth-vege-a-4-evadnak/ – meg azt hiszem egy korábbi hírben volt szó arról, hogy folytatták volna a sorozatot. nagy jelentőséget mondjuk a zárásnak nem kell szerintem tulajdonítani. azt lerendezték volna egy részben, és utána minden folytatódott volna, ahogy eddig.

Anonymus - 2019. 01. 31. 09:40

Taktika a Fortnite ellen a Netflixnek:
– Több mese kell a Netflixre :D

MKID - 2019. 01. 31. 09:42

The Good Fight, nagyon várós! :)

winnie - 2019. 01. 31. 09:52

exigo: igen, jeleznem kéne valahogy. ez az: http://www.sorozatjunkie.hu/2017/08/29/hirkedd-fleabag-2-evad-missions-2-evad/ – a címkéje már Pure_UK lesz.

Jesustomer - 2019. 01. 31. 10:27

Uhh de jó, végre Winkler-Bazsó visszatér

winnie - 2019. 01. 31. 12:49

Ehh, ma már másik újonc előzetes került ki, de holnap kiteszem a Pure-ét, aminek nem tudtam, hogy most lesz a premierje, mert nagyon jópofa cucc, ajánlom.

majsz - 2019. 01. 31. 12:56

Ergo inkább vesz valami fortnite skint minthogy előfizessen netflixre? “Kisfiam kapsz egy csontvázas rucit ha 5öst kapsz, de akkor nem tv-zhetsz.”

speranza - 2019. 02. 01. 01:32

A Suburra ajánlót postáztam. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz