login |

A CW is berendelt

2019. 02. 01. 03:52 - Írta: human

23 hozzászólás | kategória: hírek, , , , , , , , , ,

Úgy tűnik, a legtöbb sorozatuk rajongója megnyugodhat, hiszen az alábbiakat kérték be – szokás szerint jóval május előtt:

  • Charmed 2. évad
  • Legacies 2. évad
  • Black Lightning 3. évad
  • Dynasty 3. évad
  • Riverdale 4. évad
  • Legends of Tomorrow 5. évad
  • Supergirl 5. évad
  • The Flash 6. évad
  • Arrow 8. évad
  • Supernatural 15. évad

Vagyis minden, ami fut, biztosan folytatódik kivéve a már bejelentett kaszák (iZombie, Jane The Virgin, Crazy Ex-Girlfriend). És kérdéses pár újonc (All American, Roswell, New Mexico) sorsa, valamint a premier előtt állóké (The 100, In The Dark), de ezekért sem kell még aggódni, tavasszal döntenek a sorsukról a nézettségek, valamint az idei pilotfelhozatal fényében.

23 hozzászólás Ne habozz!

FP Jones - 2019. 02. 01. 06:01

Pedowitz meg azt mondta, nem biztos abban, hogy egyszerre akarják adni mind a 6 DC-s sorozatot. Ugye ötöt tudunk, a 6. lenne a Batwoman. Szóval remélem kap berendelést. Még ha midseasonben is jönne jövőre.

sziamonra - 2019. 02. 01. 06:01

Azért a Dynasty nagyon durva. jó kis összeget fizethet a Netflix ha megtartják. és akkor borítékolható a következő évad is, hogy meg legyen a 88 rész.

yagami - 2019. 02. 01. 06:48

Ha egyszer Supnatot újrázom el fog tartani egy darabig… :))

Tod - 2019. 02. 01. 07:34

Van olyan junkie olvasó supnat rajongó, aki fiatalabb, mint a sorozat? Gugli szerint 2005 09 13 volt a legelső epizód, szóval van rá esély.

Pr13m - 2019. 02. 01. 07:37

Imádom! CW4eva! :D bár lassan helytállóbb a SupNat4eva. :)

herceg - 2019. 02. 01. 07:38

soha nem fogom már végig nézni. nagyon szerettem, többször “újráztam” is, de legutóbb sem jutottam túl a 10. évadon (vagy 9-en? nem is tudom, őszintén szólva). nyögvenyelősen ment csak, nem azért mert olyan rossz, csak annyira nem is jó, hogy ne tudjam letenni. én inkább úgy veszem, hogy az 5. volt a finálé, a többi meg csak ráadás.

Bagosz - 2019. 02. 01. 08:01

SupNat forever

Sinyster - 2019. 02. 01. 08:31

Én nem is értem, alig akartam neki állni a Dynasty-nak, darálva ment az első évad, a második már hetiben. Bitang jó humora van,az egész gárda nagyon adja, nem is tudnék olyat mondani, akinek ne lenne egy-két jó megszólalása epizódonként. Szóval részemről nagy az öröm, elnézem még egy ideig.

kucsum - 2019. 02. 01. 08:42

pedig pár hónapja fórumokon rebesgettèk hogy nem lesz több èvad supnat.
a nap örömhíre ! :D

sziamonra - 2019. 02. 01. 11:09

Engem igazán csak a Dynasty lep meg. A többi hozza a kötelezőt. Ebből a listából egyedül csak a Supnat volt kérdőjeles, de az is csak a színészek miatt. a kaszaindex szerint (khm, szerintem ideje lenne folytatni) a negyedik legnézettebb sorozat a csatornán. a kérdés már csak az hogy hány részt fog kapni. nem csodálkoznék azon ha csak 13-16 részt kapna a színészek kérésére.

Berann Morak - 2019. 02. 01. 12:11

LoT 5. évad! Erre a hírre nagyon vártam már.

JamesTKirk - 2019. 02. 01. 13:03

Évek óta tervezgetem hogy ha véget ér a supnat. megveszem Bluray(régebben DVD) sorozatpackban. Meddig kell még várni? Remélem örökké…

Thomas - 2019. 02. 01. 14:35

Hát én most már pláne aggódom az All American miatt:( Dynasty helyett akár meg is tarthatták volna, de így? Nem lesz minden újonc berendelve:(

zolkó - 2019. 02. 01. 17:39

Supernatural: Yay, azért én örülök neki, bár tény, hogy messze nem az már mint az 1. – 5. évad volt. Addig érdemes újranézni szerintem, meg a 6. évadból még a Weekend At Bobby’s-t még, és annyi.

Nikki - 2019. 02. 01. 23:39

Supnat-nak örülünk! Meg persze a Flasht, Arrowt is elnézem még egy ideig.

wouhn - 2019. 02. 02. 16:02

SupNat forever

Silver - 2019. 02. 02. 16:12

Nagyon örülök mindnek ^^

len90 - 2019. 02. 02. 22:56

Egyedül a Dynasyt nézem tőlük és egyetértek azzal aki fentebb írta, igazi gyöngyszem, nagyon campy, nagyon guilty pleasure és eszméletlenül jól működik a kémia a teljes cast között. Sajnos sokan szerintem esélyt sem adnak neki a műfaj miatt, pedig elég jó pillanatokat szállít rendszeresen…

Egyébként szerintem a syndycation rule már nem annyira meghatározó…pár év múlva már tényleg kb. Senki sem fog tv-ben ismétléseket nézni, ezt a marketet szerintem egy az egyben le fogja nyúlni a streaming, a streaming platformokon pedig nem számít az epizódszám, saját sorozatoknál szinte kizárólag 10-13 részes eladókat szállítanak és meg a siker sorozatokat is elkaszálják pár év alatt…

Főleg a Dynasty esetében ugye a nemzetközi distribution joga már eleve a Netflixé, sanszos, hogy az USA utovetitesek és hozzájuk kerülnek. A Netflix Deák mellett pedig ami meg a Dynasty mellett szól a nézettség ellenére, hogy CBS Studios sorozat, abból pedig nincs sok a CW-n, az 50%-os tulajdonjog ellenére sem, így elnézőbbnek kell lenniük velük szemben…

winnie - 2019. 02. 03. 07:36

“pár év múlva már tényleg kb. Senki sem fog tv-ben ismétléseket nézni,”

??? I MEAN ???

ne csináld már, hiszen ennek pont az ellenkezője igaz, pont fordítva megy a trend. már mindenki csak ismétléseket fog nézni. nagyon durva számot kapnánk, ha megszámolnánk, hogy kumulatíve hányan néznek ismétléseket.

itthon és külföldön is szinte csak az ismétléseket nézik a tévékben, ha valaminek, akkor ennek van jövője. ha nem lennének ismétlések, sok csatorna lehúzhatta volna a rolót. nem csak főműsoridő van. amerika legnézettebb kábelcsatornája, a USA ugyan nyom napi 2 óra friss tartalmat, de az előtt 10 órás law and order svu maraton van, meg utána is, plusz 2-3 óra modern family. amik sokszor nézettebbek az eredeti részeknél. a syndication cuccokat nem főműsoridőre veszik, hanem a nap többi 22 órájának kitöltésére. ugyanígy egy nick at nite a family guy meg a full house ismétléseiből él.

éppen ezt a szegmenst nem nagyon nyúlja le a streaming, hiszen azok közel sem annyira az epizodikus sorozatokban utaznak – épp most volt arról egy cikk, hogy az eredeti law and order miért nem elérhető streamingen. és sok más régi sorozat nem is nagyon van streamingen, vagy ha van, akkor annyira nem hoz jó eredményeket.

igen, csalok, mert alapvetően nem az ismétlésen van a hangsúly, hanem a régi sorozatokon, de egyszer minden sorozat régi lesz, és ez a céljuk, hogy klasszikussá tegyék őket. jobban mondva örökzölddé. comfort tv-vé.

len90 - 2019. 02. 03. 21:05

@winnie

Van igazság abban, amit mondasz, ellenben a múltban rengeteg példa volt arra, főleg a CW-n, amiből én levezettem az elméletemet, hogy “elrángattak” sorozatokat a 4. évadig, vagy még azon is túl, mondva “syndication” rule, aztán a kutyának sem kellett utó sugárzásra, legalábbis TV-be nem: Reign, Nikita, The Vampire Diaries, The Originals duó, bár utóbbi kettő CW szinten jó számokat hozott, így őket nem kellett annyira “rángatni”.

Amit te írsz van benne igazság, viszont tényleg kb. csak a “classic” sorozatok (Full House, Friends…) és az “instant-classic” (Modern Family, TBBT…) mennek kábelen, az újabb szériák után nem kapkodnak annyira, ami (szerintem) pont annak is köszönhető, hogy manapság már az első vetítés alkalmával sem nézték őket annyian, ez a matiné vetítés formátum pedig pont olyan sorozatoknál működik, amiket az ember már látott és ismer, bármikor meg tud nézni belőle 1-2 részt, akár csak háttérzajnak valami tevékenységhez, ha úgy van, viszont éppen a napi magas epizódszám miatt ez olyan szériáknál nem működik, amiket a nézők nem ismernek kívül-belül, hisz ha valamit először látsz és megtetszik, akkor normálisan akarod végigkövetni az epizódokat, ez viszont ha napi x órát nyomatják, sokszor nem is sorrendben, vagy elérő időpontokban eltérő évadokat nem működik…és ilyenkor jön a modern korban, hogy az ember inkább rákeres valami streaming szolgáltatón, ahol a saját tempójában tudja nézni…

Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb csatorna, és a kinti nagyok kb. mind valamelyik stúdióhoz köthetőek, is már nagyban nyomják a streaminget (Warner, Disney, de említhető a CW Seed és a CBS All Access is…) így leginkább nem is a kábelcsatornáknak, hanem maguknak szánják az ismétlés jogokat, ők akarnak belőle maximálisan profitálni, éppen ezért is hajlandóak a csatornák manapság nézett un-owned sorozatokat is könnyebben elengedni (pl.: ABC – The Middle, CBS – The Big Bang Theory, itt mindkettőre rá lehet fogni, hogy készítői/szereplői kívánságra fejeződik be, de valjuk be, hogy owned sorozatok lennének kínálnának az illetékeseknek annyit, amennyivel meg lehet őket győzni, főleg a TBBT esetében, amit nagyon nehéz lesz pótolnia a CBS-nek), és kevésbé nézett, de “erős stream-potenciállal” rendelkező sorozatokat (pl.: Dynasty) megtartani.

len90 - 2019. 02. 03. 21:09

Plusz a mai “politikai környezetben” nem is egy életbiztosítás a syndication-re alapozni, lásd mi történt a 7th Heaven-nel, gyakorlatilag örök sydicationre volt “ítélve”, aztán a papot alakítő színész pedofil botránya miatt gyorsan lekapták az ismétléseket, korábban több cikket is olvastam róla, hogy a visszatérő szereplőknek, akik nem futottak be akkora karriert ez mekkora bevételkiesést okozott. És mielőtt ezt annyira egyedi esetnek gondoljunk egyből egy frissebb példa: Roseanne, ergo ugyanez, a rasszista tweet után az ismétlések is eltűntek kábelről, hiába hoztak azelőtt jól…

len90 - 2019. 02. 03. 21:11

A GLEE sem kell pl. kutyának sem a Finn-t alakítő színész drogtúladagolás okozta halála, illetve a Puck-ot alakító színész gyerekpornó per miatti öngyilkossága után, pedig anno 2009-2012/13 között mekkora ratings király volt, egyből be is rendeltekék a 6. évadig, aztán a végére már a FOX nyakán is cask kolonc volt…

pearl - 2019. 04. 25. 07:43

Tod: Van fiatalabb rajongó. A lány unokám 12 éves és nemrég fejeztük be a Supnat darát. Lement 14 évad és imádja. Nekem is nagy élmény volt újra nézni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz