login |

Délelőtti videó 3.: Pure

2019. 02. 01. 11:30 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

(Nem, nem a kanadai sorozat, ami nemsokára folytatódni fog.) Meglátni és megszeretni egy perc volt részemről a Pure-t (talán még ma írok róla), ami az angol Channel 4 szerdai premierje volt – durva, hogy a 6 részes szezon kábé 2,5 évnyi készítés után kerül képernyőre, és még a bejelentésről szóló hírt is 1,5 éve posztoltuk.

A Rose Cartwright életrajzi könyve alapján készített OCd-központú dramedy egy 22 éves nőről szól, aki attól szenved, hogy folyton korhatáros, szexuális gondolatok jelennek meg az agyában (vagy ő, vagy az emberek, akiket lát, mindenféle szexuális tevékenységet végeznek), mindig a legalkalmatlanabb pillanatokban. És gőze sincs, hogy ennek mi az oka.

Elvileg a teljes első évad elérhetővé vált, a tovább mögött az előzetes. Főbb szerepekben: Charly Clive, Joe Cole, Kiran Sonia Swar, Niamh Algar, Anthony Welsh, Doon Mackichan, Jing Lusi, Tori Allen-Martin.

1 hozzászólás Ne habozz!

Enzo - 2019. 02. 02. 23:41

Vidám és szexi :D meg szimpatikus a főszereplő csaj :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz