login |

Hírhétfő – The Jim Jefferies Show 3. évad! The Masked Singer 2. évad!

2019. 02. 04. 09:05 - Írta: winnie

17 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Penny a M.A.R.S.-ból 1. évad, Frankie Drake rejtélyek 2. évad, A Lármás család 3. évad (folytatás)
 • Premier: Knight Squad S2, Crashletes S3, The World’s Best S1
 • + az AMC elérhetővé tette a The Walking Dead S9 folytatását (ha még nem, nyilván elérhető lesz nemsokára)
 • + 24 órán elérhető az Amazon Prime-on a Hanna – 1×01 (itthon is!)
 • Magyar premier – RTL Klub: 02.22 Doktor Murphy (The Good Doctor) 2. évad
 • Magyar premier – AXN NOW: 02.01 Blöff (Snatch) 2. évad (a teljes szezon)
 • Új a magyar Netflix-en: Romance Is a Bonus Book S1 (hetiben! – magyar felirattal – kroeai sorozat)
 • Az RTL Klub-os Alvilág állandó szereplői Balsai Móni mellett Schmied Zoltán, Fekete Ernő, Nagypál Gábor, Bezerédi Zoltán, Szirtes Ági, Rajkai Zoltán, Szabó Győző, Miller Dávid, Bujáki Zsófi.
 • A CBS egy újabb The Big Bang Theory-spinoffot tervez, de egyelőre még nagyon korai fázisban van az ötlet, és semmit sem tudni róla.
 • Új sorozat: The Plot Against America – HBO, 6 rész, készítő: David Simon és Ed Burns – Philip Roth könyve (itthon: Összeesküvés Amerika ellenitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, egy alternatív amerikai történelem bemutatása egy New Jersey-i, zsidó származású munkáscsalád szemén keresztül, akik figyelik, ahogy a repülős hős és xenofób populista Charles Lindbergh politikai pályája felfelé ível, és végül amerikai elnök lesz (miután az 1940-es választások során legyőzi Roosevelt-et, és elfogadottabbá teszi az antiszemitizmust), hogy aztán a nemzetet a fasizmus irányába fordítsa.
 • Jonathan Frakes a Jean-Luc Picard-os Star Trek-sorozat kapcsán elmondta, hogy a TNG-hez képest teljesen új idővonalat hoznak be, ekkor már Picard nem lesz a Csillagflotta tagja. A korábbi sorozat után 20 évvel fog játszódni a történet.
 • Nem hivatalos Off-Broadway musicalparódiát kap a The Big Bang Theory. A The Big Bang Theory: A Pop-Rock Musical Parody-t februárban kezdik el játszani.
 • A Suits 9., egyben utolsó évadja 10 részes lesz.
 • A Netflix 4 részes, Japánban forgatott különkiadást készít a Queer Eye-hoz a srácokkal.
 • Az év vége felé induló Quibi (havi díj 5 dollár reklámmal, 8 reklám nélkül), ami egy új mobilos streaming platform rövid formátumú sorozatokat rendelt be olyan producerektől, mint Jason Blum, Antoine Fuqua, Guillermo del Toro és Sam Raimi. 2-4 órás sorozatokról beszélnek, de rövid formátumról, szóval nem hiszem, hogy a profilunkba vágnának, mert ezek 7-10 perces részeket sejtetnek.
 • Készítői szerződés: Krista Vernoff – ABC Studios, Emily Kapnek – ABC Studios,
 • Az Endeavour 6. évadja 02.10-én kezd az ITV-n.
 • A Comedy Central berendelte a The Jim Jefferies Show 3. évadját.
 • A FOX berendelte a The Masked Singer 2. évadját.
 • Nick Paley, a Broad City évadnyitójának a rendezője beszél arról, hogy csinálták meg a különleges részt.
 • Tituss Burgess (Titus) beszél az Unbreakable Kimmy Schmidt zárásáról.
 • Vendégszerep: Kristin Scott Thomas, Fiona Shaw – Fleabag, Christopher Meloni – The Handmaid’s Tale (visszatérő), Christa Miller – Whiskey Cavalier (visszatérő), Leila George – Animal Kingdom (visszatérő), Joan Collins – Hawaii Five-0,
 • Interjú: Chris Kelly és Sarah Schneider + még egy (a The Other Two készítői), Andrew Rannels (Blair – Black Monday), Hugo Blick (a Black Earth Rising készítője), Marisol Nichols (Hermione – Riverdale), Nathan Parsons (Max – Roswell, New Mexico),
 • 02.17-én végre-valahára a TV2 elindítja régóta ígért két új kábelcsatornáját, a JockyTV-t és a Moziverzum-ot. Minket nyilván előbbi érdekel, amin retró sorozatok lesznek, például Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Robbie, a fóka, Brown atya, Walker, a texasi kopó is érkezik. Plusz látható lesznek a Katie Fforde: Álom és szerelem-filmek, országos premier epizódokkal jönnek a Rosamunde Pilcher-filmek és a Te szent ég című sorozat is.
 • Pilotberendelés: Nancy – CBS, készítő: Paul Attanasio, egy korábbi magasrangú New York-i járőrből lesz Los Angeles első női rendőrparancsnoka, aki őszinteségét, és kemény hozzáállását használja, hogy szociális, politikai és nemzetbiztonsági ügyekben közrejárjon a törvény alkalmazásával.
 • Új sorozat: Dream Raider – HBO Asia, 8 rész, mandarin, készítő: Cheang Pou-Soi, kár, hogy csak annyit tudni, hogy scifi dráma lesz. Szereplők: Vivian Hsu, David Wang és Jason Wang.
 • Pilotszkript: The Spy Who Came In From The Co-Op: Melita Norwood and the Ending of Cold War Espionage – BBC, angol, készítő: Julie Gearey – David Burke könyve alapján. A háborús hírszerzés, a szuperhatalmak közti kapcsolatok, valamint a kémek és kapcsolattartóik története, mindez valós alapokon – a főhős nőt 1999-ben 87 évesen túl öregnek találták a brit hatóságok, hogy vád alá vonják. Az 1932 óta aktív nő a brit kommunista kémhálózat tagja volt, aki révén a szovjetek 5 évvel lerövidítettél az atombomba-projektjüket, akit nagyobb hatásúnak tartottak a KGB részéről, mint a Cambridge kémhálózatot.
 • A WEtv 10 további epizódot rendelt be a Love After Lockup 2. évadjához.
 • 01.27-én került adásba az American Ninja Warrior idei, USA Vs. the World különkiadása, amiben Amerikát Drew Drechsel, Jesse “Flex” Labreck, Mathis “Kid” Owhadi, Najee Richardson és Barclay Stockett képviselte.
 • Stephen Colbert az elnöki évértékelő beszéd után élőben jelentkezik a Late Show-val 02.05-én.

17 hozzászólás Ne habozz!

sityu8411 - 2019. 02. 04. 10:24

A nickelodeon tulaja új mese csatornát akar inditani Magyarországon. Ma futtotam bele a hírbe. Anime rajongok remenykedhetnek hát ha lesz uj anime bemutatva Magyarországon :)

sityu8411 - 2019. 02. 04. 10:28
juhaszvik - 2019. 02. 04. 10:59

remélem a the masked singer második évadjára összeszednek egy kicsit erősebb bandát, mert a mostaniak (eddig legalább is) nagyon B kategóriások voltak (mondjuk a sportolók a maguk közegében A+-osok), és tudom, hogy számítani lehetett erre, de azért bízom benne, hogy a jó fogadtatás behúz majd néhány wtf celebet is. ja és lehetne feltétel valamennyi énektudás is :)

apropó TMS: az utolsó két kiesőnek van sorozatos múltja, plusz poén, hogy egyikük az egyik zsűrivel játszott egy sorozatban

winnie - 2019. 02. 04. 11:37

biztattam magam azzal, hogy majd a siker miatt többeknek is sikk lesz, de valójában a dancing with the stars is siker volt, és szinte végig c- és d-kategóriás celebeket hozott. illetve, ahogy írod, a saját területükön lehetnek A-kategóriások, de az rétegterep (vagy retró), a médiajelenlétük azért nem kiemelkedő, még akkor sem, ha neves amerikai focista. itt is, valamiről híres és kedvelt komikus, egykor híres, ma nem jelenlévő színész, illetve régen híres amerikai focisok (akik meg kitalálhatatlanok hang alapján), és persze hátra vannak a papírforma alapján a híres emberek kevésbé híres rokonai, a rapperek, illetve a végén a nevesebb énekesek, akik inkább egykor voltak azok, ma nem a tévében, csak színpadon hakniznak.

van egy olyan érzésem, hogy még napi több adással is macera lenne a komolyabb énekeseknek egy masked singer.

winnie - 2019. 02. 04. 11:37

(mondjuk így jobban belegondolva, lehet, hogy egy normál énekes a hiúsága miatt passzolna egy ilyet, mert elég nagy blama lenne, ha hamar kiesne…)

juhaszvik - 2019. 02. 04. 11:50

winnie: az esetleg lehet szempont, hogy a készítők nem akarnak nagyobb pénzt adni a menőbb sztároknak?

amúgy most is így belegondolva, annyira nem is érné meg nekik a pénzen túl, mert van kb 2 perc képernyőidejük (mármint amin az arcuk is látszik), így meg nem is annyira hype-os számukra az egész (a befektetett munka függvényében).

sebaj, én még kitartok, annak ellenére, hogy az egész mennyire konzerv (sok gondolkodtam ezen a szón), mivel nagyon kíváncsi típus vagyok.

sunny - 2019. 02. 04. 12:17

van jópár olyan celeb aki tud énekelni (egyéb bandák tagjai, színészek stb..) remélem a következő évadba nem bűvészek meg sportolók lesznek akik alig tudnak énekelni. Számomra egyetlen ismerős a legutólsó kieső Tori volt de ő rá nem is tippeltem volna.

Quantumleap - 2019. 02. 04. 12:32

Az AMC honlapjára csakugyan kikerült a TWD 9×09, de máshol még nem található meg online vagy letölthető formában. Vagy ez lassabban megy ilyenkor, mint normál premiernél?

winnie - 2019. 02. 04. 12:33

írom fent. lassabban, az eddigi amc premiere-es premierek sem azonnal kerültek fel, a terror teljes szezonra is bőven várni kellett. eleve fel kell fedeznie a népnek, hogy elérhető. twitteren sem nagyon olvasni legálvéleményeket.

sancho pansa - 2019. 02. 04. 12:35

sunny: Pedig a legutolsó szerintem a debütálása óta egyértelmű volt, túl sokat árultak el róla.

Quantumleap - 2019. 02. 04. 13:04

winnie: De mit takar az, hogy bőven meg lassabban? Akár egy teljes hét várakozást?

winnie - 2019. 02. 04. 13:10

nem tudom, amikor jön, akkor jön, erről nem lehet fogalmam, gőzöm sincs, hogy működik ez.

biztos vannak oldalak, ahol látni a dátumokon, hogy mikor és milyen tempóban kerültek fel a premierhez képest a the terror és a dietland részei. azok jöttek ki így, de talán a fear the walking dead s4 eleje is egy kicsivel hamarabb.

Kissur - 2019. 02. 04. 15:01

Az Alvilág a casting, és a rendező miatt az X folytatásának tűnik. :D Még Balsai Móni lánya is ugyanaz.

Quantumleap - 2019. 02. 04. 18:15

winnie: Ez így nekem csalódás, fullon úgy kalkuláltam, hogy ma este már nézhetem. Még az lehetséges, hogy azok, akik a normál vetítéskor leszedik, és felrakják a részeket, nem tudnak arról, hogy elérhetővé vált?

winnie - 2019. 02. 04. 19:27

erre céloztam, ők sokszor a meglepetés premierekre nem számítanak.

gromit - 2019. 02. 04. 23:08

Bankrablás volt ma Antwerpenben, még magyar híroldalra is felkerült, a csatornából fúrtak alagutat a páncélterembe.

A valóságban is volt már hasonló eset, de nekem rögtön egy sorozat jutott eszembe (különösen, hogy viszonylag kevés széfet törtek fel)

ühüm, a Salamanderről is kéne már írnom, tervbe is van véve régóta, csak elég hosszú a listám :)

Thomas - 2019. 02. 05. 02:27

Azért a Masked Singerben mindenki tud valamilyen szinten énekelni, vagyis az átlagembernél tehetségesebbek. Talán az első kiesőt leszámítva, ő csak ráénekelt valami vokálra, ha jól emlékszem. Szóval egészen biztosan szempont volt, hogy azért ne fülsértőn vinnyogjanak, de hát nem ez a szakmájuk, nem képzik a hangjukat (bár a másik focistának még rövid énekesi pályafutása is volt egykor).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz