login |

12 hozzászólás Ne habozz!

cherockee - 2019. 02. 05. 21:12

A Million Little Things: yeeee!

519 - 2019. 02. 05. 21:38

Változott valamit az A Million Little Things a kezdéshez képest? Az első két részt megnéztem anno, de halálosan untam, illetve kínosnak éreztem őket, úgyhogy jegeltem a sorozatot. Érdemes adni neki még egy esélyt? Azért is örülnék neki, ha az lenne, mert az ilyen jellegű sorozatokat általában szeretem (és jó lenne valami This Is Us pótlék).

FP Jones - 2019. 02. 05. 21:43

Modern Family: hála égnek.

zako1 - 2019. 02. 05. 22:17

Modern Family: sajnos nagyon elfáradt már a sorozat, várható volt a kasza… Voltak azért még jó pillanatai, de már régen túl volt a csúcson.

cherockee - 2019. 02. 05. 23:48

@519:

Szerintem ha az eleje nem tetszett, akkor a folytatás se fog, én nem éreztem változást a tempóban, stílusban.

heidfeld - 2019. 02. 06. 07:05

Első pár évadot néztem, én is. De elfáradt.
Hihetetlen, milyen sokáig elvoltak abból, hogy mindenki csak a saját bajaival foglalkozott, és legtöbbször elbeszéltek, egymás mellett.
Nem dől össze a világ, Modern Family, Agymenők nélkül.

winnie - 2019. 02. 06. 07:42

“Érdemes adni neki még egy esélyt? ”

én a második évadban fogok, lesz új rejtély.

Kissur - 2019. 02. 06. 07:47

FP Jones az ujjaimból vette ki a kommentet (ez a számból vette ki a szó írásos verziója). Ezt akartam írni én is. Csak szinkronnal nézem a sorozatot (természetesen az HBO-ssal), úgyhogy nem tudom milyen az új évad, de sok jót nem olvasok róla. 10 éve nem fejlődnek a karakterek, csak minimálisat, remélem, hogy az utolsó évadban végre Hailey férjhez megy, Luke, Manny és Alex párt talál magának és elköltöznek otthonról. Annyi lehetőség lett volna változtatni az alapfelálláson, és egyszer sem mertek belenyúlni a status-quoba. Pedig mennyivel jobb lett volna úgy a sorozat. De most már mindegy. Jövőre búcsúzkodhatunk.

winnie - 2019. 02. 06. 09:06

kissur: a szitkomok egyik alapszabálya, hogy ne fejlődjenek, hogy minden rész reboot legyen, hogy bárki bármikor tudja nézni. igazából ez is a tartósság titka. változtatgattak új szereplőkkel, de nem hiszem, hogy a nézőknek ez hiányozna, nekik a humor a lényeg. a lényeg, hogy nem “nem mernek”, hanem “nem akarnak”.

(más kérdés, hogy én is azért kaszáltam a 4. évad elején, mert nem változott, de ezt inkább a minőség kapcsán értem, hogy nem lett jobb nálam. hiába volt helyenként zseniális, ugyanaz a színvonal már nem érdekelt, túl sok volt az a 20 perc hetente, túl sok a jobb komédia, amit nem néztem, így nobrainer volt, és azóta látva az évadnyitókat és finálékat, nem is bántam meg a döntésemet. ha meg meg akarnék nézni egy részt, bármikor meg tudnék, köszönhetően annak, hogy mindenki ismerős lesz, mert nem változott.)

Kissur - 2019. 02. 06. 09:49

winnie: Kapásból mondanám, hogy Andyt össze kellett volna hozni Haileyvel, és úgy hagyni őket. Mitch és Cam örökbe akartak fogadni egy új gyereket, az utolsó pillanatban kihátráltak. Lett volna egy új fent lakó szomszéd, elfelejtették. Dunphyék mellé beköltözött egy rivális pár, elfelejtették őket. Ezeket mind ki kellett volna rendesen futtatni, de mindből visszatáncoltak, és ezért haragszom a sorozatra.

winnie - 2019. 02. 06. 09:55

ezekkel egyetértek, én belsőre gondoltam, de ezek fizikai változások, vagyis állapotbeliek, mint az elején az örökbefogadás, majd az új gyerek, szóval igen, az ilyet lehetett volna, de ugye az iskola, illetve munkahelyi dolgok is idetartoznak, ott csak voltak előrelépések, új szituációk. gondolom a plusz dolgokkal nem akarták terhelni a sorozatot, meg ugye azokkal az emberekkel általában csak véges időre lehet tervezni, pár részes story arc-okkal, mert hosszabb távra veszélyes történetet elindítani velük, hiszen ki tudja, hogy meg tudják-e tartani a színészeket. (lehet, hogy egyébként is történhetett ilyesmi, hogy a színész máshova szerződött.)

(andy esetében ugye konkrétan arról volt szó, hogy adam devine-nak volt egy fix sorozata, tehát 2017-ig csak korlátozottan lehetett jelen. de mondjuk hailey kapcsán a 10. évadban és nyilván a 11.-ben már nem lesz hiányérzete senkinek:)

sauuun - 2019. 06. 17. 16:39

A The Good Doctor 3. évad szeptemberben jön, nem? És az RTL-re csak tavasszal jön szinkronosan?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz