login |

Délelőtti videó 3.: L.A.’s Finest

2019. 02. 08. 11:30 - Írta: human

11 hozzászólás | kategória: video,

Bár országos sorozatból csak egy “randommá” vált, de közben meg mégiscsak a Bad Boys spinoffjáról van szó (amúgy a mozifilm is folytatódik), méghozzá a második film egyik karakterére, Syd Burnettre építve, akit Gabrielle Union kelt életre itt is. És mellé nem más csatlakozik, mint Jessica Alba, amolyan buddy cop/haverzsarus akciókrimivé téve ezt, hiszen két nagyon eltérő személyiséget alakítanak.

Amúgy érdekes a sorozat sorsa mert többek között Jerry Bruckheimer producerkedésével kezdték fejleszteni tavaly, és elég sokan tepertek érte. Végül az NBC elkötelezte magát a pilot berendelése mellett (sok sorozatterv nem jut eddig sem) a Sony gyártásában, de passzolták  Viszont már az upfronts végén tárgyaltak mással, és végül júniusban megegyeztek a Charter Communications-szel, és a Spectrum csatornájuk első saját drámája lesz.

A májusban érkező LA’s Finest első előzetese a tovább mögött. A főbb szerepekben: Gabrielle Union, Jessica Alba, Ernie Hudson, Zach Gilford, Duane Martin, Ryan McPartlin, Zach McGowan, Sophie Reynolds.

11 hozzászólás Ne habozz!

JKJ - 2019. 02. 08. 12:09

Gyakorlatilag női Lethal Weapon.

xevi - 2019. 02. 08. 12:39

JKJ Pont ezt akartam írni :D

winnie - 2019. 02. 08. 12:45

vagy a bad boys. vagy a rush hour. vagy a beverly hills cop, vagy a taxi, vagy… stb:)

haverzsarus. mármint ilyen alapon bármelyik akciózós haverzsarus cucc idecitálható (két rendőr, nem nyomolvas, egysorosok), hiszen mindnél rá lehet mutatni, hogy miben más (itt is rögtön 3 dolog eszembe jut, hogy miért nem pont halálos fegyver – nem azért, mert spinoff, de hamarabb jutna eszembe róla a bad boys.)

JKJ - 2019. 02. 08. 12:47

winnie. Azért nem ilyen egyszerű a helyzet. Lehet nóiesen csinálni mint pl. a Rizzoli and Isles. Ez itt ugyanaz, mint a LW, csak nőkkel. Legalábbis a bemutató alapján.

Mate4182 - 2019. 02. 08. 12:58

LW vagy Bad Boys…

En csak a 2019es Eyecandy toplistat latom egy sorozaton belul sracok :D

winnie - 2019. 02. 08. 13:04

jkj: a rizzoli sima nyomozós volt, ez pedig akciókrimi, ezért emeltem ki, hogy nem nyomolvasós, hogy nem feltétlenül azon lesz a hangsúly, hogy ki tette.

az LW-hasonlósággal nem látok nagyon más momentumot, mint a számuk és a foglalkozásuk. sem a szuicid szereplő, sem a sötét múlt, sem az egymással vitatkozó stíl, sem az öreg/fiatal dolog. ahogy írtam, nyilván minden másik kapcsán is fel lehet hozni legalább ennyi “ebben és ebben nem hasonlít” jellemzőt, így inkább onnan közelítenék hasonlóság kapcsán, hogy mi egyezik. mondom, azon kívül, hogy ketten vannak és rendőrök:)

gondolom, a többség a saját haverzsarus alapvetését hozza elő a sorozatra (csak pár tévés példa: battle creek, bulletproof (na, ez nem is rossz), training day, rush hour, ofkoz, LW), de kell valami beazonosítóbb párhuzam is a műfajnál, nem?

JKJ - 2019. 02. 08. 13:15

winnie: túlbeszéltük.

juhaszvik - 2019. 02. 08. 13:41

ti sem mondtok mást, de egyáltalán nem baj, hogy nincs egy sorozat (vagy film), aminek egy az egyben ugyanez a koncepciója, mint ennek, mert ugye akkor az lenne a gond :)

amúgy hajszálmentén, és tényleg csak minimálisan, de annyiban kritizálnám a bad boys párhuzamot, hogy abból nincs tv-s verzió, vagyis pont ezért jutna nekem is hamarabb eszembe az LW, vagy bármi más.

(amúgy tévéből a legrégebbi haverzsarus tartalomként a san francisco utcái jutnak eszembe, máshonnan meg a sherlock holmes).

human - 2019. 02. 08. 14:31

igazából képileg nekem is a tévés lethal weapon ugrott be (és nem a good guys pl.), lehet ezért emlegetik sokan, nem a haverzsarus koncepció miatt, hiszen az már a bad boys filmben is ott volt nyilván.

Llew - 2019. 02. 08. 15:06

Az előzetes alapján kicsit sok a kemény csajos verekedés benne.

Karcsi - 2019. 02. 08. 15:41

Valaki még tényleg emlékszik a filmre és benne Gabrielle Unionra? Az özönvíz előtt mutatták be azt is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz