login |

2 hozzászólás Ne habozz!

Kissur - 2019. 02. 10. 11:27

Én már letoltam az HBO GO-n a Modern családot, és bár megint volt benne egy keverési baki valahol a közepén (szoba térhatás helyett autó belső térhatás volt, vagy ilyesmi), de még így is köröket ver a Comedys szinkronra, amitől már rosszul vagyok. Phil és Claire annyira szerethető Széles Tamással és Kiss Virággal. És Glorianak sincs akcentusa, amitől már szintén a falra mászok a CC-on. Pikali Gerda anélkül is tökéletesen hozza a kissé rikácsoló, és idegesítő kolumbiait.

PositiveRush97 - 2019. 02. 10. 18:58

Én is HBO GO-n néztem, az HBO szinkronja szerintem is fényévekkel jobb, kevés sorozatot nézek szinkronnal, de ezt szeretem így, a CC-n Phil hangja annyira nyámnyila, hogy a poénok se jönnek át, Clairhez sem passzol az ottani szinkron, Gloria-nál az akcentust értékeltem, hogy próbálkoztak vele mert valóban elég erős akcentusa van, de igazából az egyetlen pozitívum számomra a CC verzióban, amúgy nem bírom ott nézni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz