login |

Hírvasárnap – Into The Badlands-kasza! The Son-kasza!

2019. 02. 10. 09:30 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Modern család 10. évad, A Büszke birtok oroszlán őrsége 2. évad + tévés premier: Az ifjú Sheldon 2. évad (folytatás)
 • Premier: Patriot Act With Hasan Minhaj S1 (folytatás), 2 Dope Queens S2, The Dude Perfect Show S3, Heart of Darkness S1, How Its Made S32, The Irish Revolution S1., Gogglebox Australia S9, Show Me The Movie S2 + Finálé: Hell’s Kitchen S18 (vendégblogger?), House Hunters Renovation S15
 • Magyar premier – AMC: 03.25 Into The Badlands (Into The Badlands) 3. évad (folytatás)
 • Magyar premier – RTL Klub: tavasz Magnum (Magnum PI) 1. évad
 • Új a magyar Netflix-en: The Break S2, Unauthorized Living S1
 • Új a magyar Amazon-on: 4 Blocks S2, The Expanse S1-S3
 • A Survivor – Túlélők viadala 5. évadja csak 2020-ban érkezik az RTL Klub-ra.
 • A Game of Thrones spinoffjának pilotja nyár elején kezd el forogni.
 • Az AMC 03.24-én folytatja az Into The Badlands 3. évadját.
 • A Deadline minden évben megosztja azon színészek névsorát, akik a legkapósabbak lehetnek az országos pilotszezonban – és azokét is, akik szokásukkal ellentétben idén fogadnak pilotszkripteket. A korábbi szűkebb listák után a mostani olyan, mintha mindenkit felírtak volna rá… De hátha van pár érdekesebb:
  • hamar elkelhetnek: Carrie Coon, Lizzy Caplan, Malin Akerman (ELKELT!), Santiago Cabrera.
  • visszatérnek: Morena Baccarin, Sarah Wayne Callies, Matthew Fox, Jimmy Smits, Josh Charles, Deborah Ann Woll.
  • van sorozatuk, de csak 1 évados szerződéssel: Sela Ward, Kelsey Grammer
  • már kapják az ajánlatokat (tehát nyitottak): David Duchovny, Uzo Aduba, Kaitlin Olson, Andy Garcia, Jane Levy, Kerry Bishe, Allison Tolman (ELKELT!), Alfred Enoch, Rosemarie DeWitt, Jake Johnson, Ari Graynor, Rose Byrne, Josh Gad, Ramon Rodriguez, Garrett Hedlund, Donal Logue, Jada Pinkett-Smith, Walton Goggins, Allison Williams, Lucy Liu, Topher Grace.
  • visszacsábítani kívánt korábbi női főszereplők: Keri Russell, Tatiana Maslany, Zooey Deschanel, Ellie Kemper, Melissa Rauch, Kaley Cuoco,
  • volt HIMYM-seket is szeretnének: Neil Patrick Harris, Cobie Smulders, Cristin Milioti.
  • és filmeseket, akikre nincs sok esély (nem ők kérnek szkripteket, de kívánságlistások: Rachel McAdams, Isla Fisher, Kate Hudson, Henry Golding, Hilary Swank, Kevin Kline, Anne Hathaway, Rooney Mara, Michael Keaton.
  • lehetőségként említettek: Jon Hamm, Bobby Cannavale, Josh Duhamel, Kylie Bunbury, Rosa Salazar Gugu Mbatha-Raw, Boyd Holbrook.
 • Annak ellenére, hogy az NBC Universal saját streaming platformot tervez indítani, a sorozatait még azt követően is el fogja adni más, rivális szolgáltatóknak.
 • A Ransom – 3×01 különlegessége az lesz, hogy az a Laurent Combalbert és Marwan Mery lesz benne a vendégszereplő sajátmagát alakítva, akiknek a túsztárgyalói munkája ihlette a sorozatot.
 • A Family Guy-ból fokozatosan ki fogják vezetni a melegekkel kapcsolatos poénokat, vagy legalábbis csökkenni fog a mennyiségük. A sorozat persze továbbra is erősen inkorrekt marad politikailag, de az írók egyre kevésbé érzik kényelmesnek bizonyos dolgokkal poénkodni, mondván, hogy azért elég sokat változott a világ és a globális kultúra 2005 óta. De hangsúlyozzák, hogy nem arról van szó, hogy nem engednék őket, és ezért így döntöttek. Egyszerűen a készítők is változnak. Politikailag a sorozat pedig továbbra is pártatlan marad, mindig is rá fognak mutatni a politikusok marhaságaira, ahogy azt tették az előző elnökök ideje alatt is.
 • Sheldon 50 legjobb pólója a The Big Bang Theory-ben.
 • Pilotrendezés: Lodge Kerrigan – Dark Cargo (YouTube Premium), Maggie Kiley – Katy Keene (CW)
 • Az AMC elkaszálta az Into The Badlands-et. A már berendelt és elkezdett (és folytatás előtt álló) 3. évad lesz az utolsó.
 • Az AMC elkaszálta a The Son-t. A már berendelt 2. évad lesz az utolsó.
 • Steven Lightfoot, a The Punisher készítője beszél a 2. évados zárásról és a 3. évados tervekről.
 • Mike Marino, a True Detective maszkmestere beszél a 3. évados feladatairól.
 • Vendégszerep: William Shatner, Kareem Abdul-Jabbar, Joe Manganiello – The Big Bang Theory, Adam Goldberg – God Friended Me, Matt Lauria – Dickinson (visszatérő), Tyler Alvarez – Veronica Mars (visszatérő), Taissa Farmiga, Rhea Seehorn, Luke Kirby, Ike Barinholtz – The Twilight Zone,
 • Állandó szerep: Sasha Lane – Utopia (Amazon), Martin Sensmeier – The Liberator (Netflix),
 • Interjú: Dombóvári István (a Tesztbeszéd műsorvezetője), Teresa Palmer (Diana – A Discovery of Witches), Blake Anderson (a Tigtone egyik executive producere), Ben Silverman és Howard T. Owens (a Propogate produkciós cég vezetői),
 • 02.01-jén elindult elindult a roma Dikh TV tesztadása – éles start 03.01-jén. A csatorna a Hello Digital-on, valamint az IttOtt.TV-n vehető.
 • Pilotberendelés: Glamorous – CW, készítő: Jordon Nardino, executive producer: Damon Wayans Jr., egy gender nonkonform (dzsender variáns) frissen érettségizett diákról, aki egy élete nagy lehetőségének számító lehetőséget kap egy kozmetikai cég gyakornokaként – akiknek a termékeit korábban ostorozta YouTube-on.
 • Új sorozat: Swagger – Apple, készítő és rendező: Reggie Rock Bythewood, executive producer: Kevin Durant – utóbbi fiatalkori kosárlabdás tapasztalatai alapján a washington-i AAU kosárlabda világának feltárása a játékosok, azok családjai, illetve az edzők révén, akik az álmok és ambíciók, valamint az opportunizmus és korrupció vékony határvonalán járnak.
 • Pilotszkript: Yiddish Policemen’s Union – csatorna nélkül (gyártó: CBS Studios), készítő: Ayelet Waldman és Michael Chabon – utóbbi könyve (itthon: Jiddis rendőrök szövetségeitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalom), alapján, sötét tónusú, komikus krimi és politikai thriller, ami egy alternatív jelenben játszódik, ahol a hitleri Európából menekülő zsidók egy alaszkai földnyelven találtak elég valószínűtlen menedékre. A napjainkban játszódó sztoriban egy gyilkossági nyomozónak kell felülkerekednie saját összeomlott életén és házasságán, hiszen egy olyan ügybe botlik, ami komoly politikai és vallási következményekkel járhat.
 • A Red Arrow Studios International megvásárolta Joanne Lipman könyvének, a That’s What She Said: What Men Need to Know (and Women Need to Tell Them)-nek a tévésorozatos adaptációs jogait, amin az Anonymous Content-tel fog dolgozni. A könyv az író kezdeti éveiről és felemelkedéséről szól a szakmájában, ami igencsak férfiak által dominált terep, illetve kutatásairól, amik révén valós megoldásokat keresett az elfogultságok, a szexuális zaklatások, a “kolléga úgy érti, hogy…”-típusú mansplaining, a nemek között fizetéskülönbségek, és egyéb szisztémás problémák ellen.
 • A Married To Medicine franchise a Bravo-n Los Angeles-i spinoffot is kap.
 • A Michael Jackson-ról szóló Leaving Neverland című dokusorozat 03.03-án kezd az HBO-n.

16 hozzászólás Ne habozz!

csicseri - 2019. 02. 10. 09:38

Into The Badlands kasza, ezért szomorú vagyok,egyedi, végre nem tucat sorozat amit igazán szerettem. A fényképezése és a harci jelenetek koreográfiája miatt igazi nagy kedvenc. Remélem egész kerek lesz a sorozat lezárása.

dochollywood - 2019. 02. 10. 09:49

Euphoria (HBO, jún. 9.) 1. évad

Jesustomer - 2019. 02. 10. 09:57

That’s what she said… :D

thinky - 2019. 02. 10. 10:01

Jaj de sajnálom az Into The Badlands-t :( Vajon ezért van a két rész közti hosszú szünet?

dochollywood - 2019. 02. 10. 10:11

Érdekes ebben a listában látni Anne Hathawayt, mivel még decemberben is New Yorkban forgatta a ‘Modern Love’ sorozatot /Amazon/:

https://p1.picsto.re/GMCwj.jpg

Ráadásul nem is pár perces jelenetre akasztották le, hanem az évad jelentős részére.

heidfeld - 2019. 02. 10. 10:17

Diploma után-című filmben mondja a postázóban a kópé, “Az öltönyösöknek, nyakkendő elzárja a vért a fejükbe, ezért nem tudnak gondolkodni..”:D
Ki emlékszik, mi volt Vikingek évadjának, első felében?
Lot is elment, hosszú hónapokra. Aztán csodálkozhatnak, ha esik a nézettség..
Ilyen ötleteket vetettem volna fel, Kereskedelmi Szakközépben, annak idején, osztályfőnököm nyilvános kivégzést rendelt volna el, az udvar közepén.

Minnie - 2019. 02. 10. 10:32

Kíváncsian várom,milyen lesz a szinkronos Magnum!!!

Snoopyzit30 - 2019. 02. 10. 13:33

“Az AMC elkaszálta a The Son-t. A már berendelt 2. évad lesz az utolsó.”

Huh, hirtelen levert a víz, amikor megláttam kasza, de akkor lesz még 2. évad is, amit amúgy már ezer éve várok. Irgum-burgum!

gatling - 2019. 02. 10. 19:37

Az Into The Badlands-ért egy jó nagy .aszkorbácsot az AMC-nek…

Silver-sama - 2019. 02. 10. 19:55

“AMC elkaszálta az Into The Badlands-et.”
NNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! >____<

John Doe - 2019. 02. 11. 00:28

Into The Badlands kasza? Az igen. Akkor viszont remélem nagyon faszán lezárják, mert az a sorozat, nagyon rendben volt.

ayren - 2019. 02. 11. 08:15

Az Into the Badlandsért kár, de ha már kasza, akkor így a jó. A készítőknek van még pár epizódnyi idejük valami befejezést kerekíteni, mi meg nem maradunk lógva.

fecka88 - 2019. 02. 11. 18:19

Az Into the Badlansnél sz.rabb sorozatokat is berendelnek 6-7 évig. Vicc az egész!

asdg - 2019. 02. 17. 11:15

Nem tudom egyszerűen elképzelni hogy az Into the badlandsnek nem volt meg a nézettsége, magasan kiemelkedik látvány, színészek, sztori terén is a többi most futó sorozat közül..
A walking deadet bezzeg nem lövik le, amikor már sok évad óta totálisan nézhetetlenné fajult az egész
Nem amc, de ott volt mág a Daredevil, punisher kasza is, kb ez a 3 volt a kedvenc sorozatom…

winnie - 2019. 02. 17. 11:21

asdg: a nézettséget vissza tudod keresni, minden résznek a számait megírtuk a megfelelő posztokban, valóban nem volt rossz, itt lehet, hogy a költség is benne volt, ennek kapcsán nem tudtak dűlőre jutni (mert nem volt olcsó sorozat, a készítők pedig nem adtak lejjebb az ambícióikból), viszont a walking deadet kár felemlegetni, mert annál nézettebb még most sincs, hogy nézői 2/3-át elveszítette. (arról nem is beszélve, hogy aki nem nézi, az nem tudja, hogy idén mennyit javult, aki meg nézi, az nem reklamálhat jogosan azért, mert nézhetetlen:) (egyébként tényleg sokkal jobb a 9. évad, mint a két korábbi, a 9×06 az egyik legjobb része volt a sorozatnak, és a 9×10 is nagyon jó. a többi egy közepes színvonalat hoz, de nyilván a sorozat ettől még nincs a legjobb 50-80-ban, szemben az into the badlands-szel, ami remek.)

de ebből látszik, hogy nem az számít, hogy neked mi a kedvenced, hanem hogy mit mennyien néznek a költségek fényében. a daredevil esetében is ez lehetett többek között a kasza oka, hogy nem tudtak megegyezni a disney-vel a részek száma kapcsán, a punisher pedig még nem kasza hivatalosan.

viszont van egy jó hírem:

“kb ez a 3 volt a kedvenc sorozatom…”

biztos vagyok benne, ha bepróbálnál 10-20-30 futó és sikeres sorozatot, akkor azok közül egy, kettő vagy akár három is beférne a kedvenceid közé. tele vagyunk zseniális sorozatokkal, amiket nem nézünk, és nem is tudunk róluk.

Owerwild - 2019. 02. 24. 22:31

Nagyon sajnálom a Badlands -et. Az egyik legnézhetőbb sorozat volt. Nem hiszem, hogy rendesen le tudnák zárni, rengeteg kérdést nyitottak ki.
Spoiler veszély!
Micsoda Azra, kicsoda Zarándok csoportja, mi a céljuk, ki a szerzetescsaj, aki az Özvegyet oktatta, mi ez a feketeszemű dolog, honnan ered, mi lesz Sunny sorsa, mi lesz a gyerekének a sorsa, mi lesz a haverjának a sorsa, mi lesz a kölyökkel, ki ő, és miért más, mint a többi, mi lesz a Puszulat jövője, sikerül-e az Özvegynek egy jobb világot építeni belőle, a fogadott lánya sorsa, stb.stb.stb…

Spoiler vége

A fenébe is, most, hogy végiggondolom, bár nem hibátlan a cucc, de veszett jól kezelte a történetet, a feszültséget, a világa nagyon jól ki volt dolgozva, és szinte végtelen potenciál van benne…

Eh, legalább folytatnák képregényben, könyvben, bárhogy..igaz ez a formátum filmen működött igazán

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz