login |

2 hozzászólás Ne habozz!

sorozat/gyilkos - 2019. 02. 11. 14:05

Az a helyzet, hogy a showhostok között nekem egyértelműen Fallon a leggyengébb. Láthatóan bizonytalan, hiányzik belőle az az (egészséges/egészségtelen) nárcizmus, ami ehhez elengedhetetlen, hiányzik az az érzés, hogy kézben tartja a műsort.

Ez még hagyján, de a szórakoztatóipar csúcsára katapultált kamaszkori társasjátékaitól viszont sajnos idegrángást kapok. Itt az ideje kimondani, az üvegpörgetős játékok 20 fölött nem izgalmasak és nem is viccesek, de igazából alatta is csak azért voltak azok, mert esetleg le lehetett közben smárolni Évikét (fordítva Gézát).

Szerintem főmüsoridőben jengázni, barkochbázni akkor is gáz, ha Tom Hanksel csinálod, sőt ettől lesz csak igazán ciki.

human - 2019. 02. 11. 19:19

szerintem csak Fallon koncepciója nem tetszik neked, mert igen, eltér a többiektől. Ő teljesen a vendég felemelésére törekszik, ezért hagyja őket érvényesülni. A legtipikusabb baráti viselkedése van, ami alapján az ismerős (ez esetben a vendég) pozitívan gondol vissza az élményre mindig. Igen, a fakenek érződő nevetés is ilyesmi, bár szerintem sokszor még amögött is van igazság, mert Fallon világéletébe elröhögte a szkeccseket, már az SNL-ben is, ahol pedig ez nem pozitív, szóval ez alapján is van őszinteség benne, még ha rá is játszik.

És a partyjátékok komoly celebekkel igenis viccesek néha, főleg manapság, amikor minden a fiatalkori nosztalgiáról szól.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz